![]() |
|
Bunca zamandır nerelerdesin Ah vefasız sen beni hiç bilmez misin Terk edilmiş gözyaşımda Kaç yangın yandı Kim bilir yanı başında kimler uyandı Çözdüm artık senin için bağladığım karaları Gözyaşımda yıkadım kalbimdeki yaraları Aşk bir uçurumdan düşmek gibidir O yüzden sevgiliye yar denilir Bir damla gözyaşımın hakkı ödenmez Öldürmeyen her acı beni diriltir. Bunca zamandır nerelerdesin Ah vefasız sen beni hiç bilmez misin Terk edilmiş gözyaşımda Kaç yangın yandı Kim bilir yanı başında kimler uyandı Çözdüm artık senin için bağladığım karaları Gözyaşımda yıkadım kalbimdeki yaraları Aşk bir uçurumdan düşmek gibidir O yüzden sevgiliye yar denilir Bir damla gözyaşımın hakkı ödenmez Öldürmeyen her acı beni diriltir. |
|
Bu yalancı bahar bir gün bitecek Yeni aldığın eskiyecek Yedik içtik sanırım doyduk Hesabı kim ödeyecek Of güzel allahım Nasıl bir kader yazdın, tadı damağımda kaldı Of güzel allahım ıçimi ısıtan adam, sanki senin aynandı Bir ömür yeter bana bu armağan Ölsem de gam yemem artık Her insana her nefes Bir başka heves Bir tek ilk aşk bitmeyecek Daha ilk günden hep Sonunu sorduk Cevap ne kimse bilmeyecek |
|
Bir çılgın gibi şimdi hayatım
Ne sevgim kaldı çünkü ne gözyaşlarım Kurtulmak için her seferinde Kaçtım koşar gibi içimdeki senden Ateş düşünce söndüm hep sırılsıklam şimdi dursun İster dönsün dünya Dursun ister dönsün dünya etrafımda Hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya Sönsün tüm mumlar Bitsin sevgim İster dursun İster dönsün dünya Mektuplar gibiyiz hiç açılmamış Saklanmış anılar zamanla kaybolmuş Sildin mi beni parmak ucunla İçimdeki benden kurtuldun mu yoksa Günüm gelince yok oldum ardından Şimdi dursun ister dönsün dünya |
severek ayrılanlar........
|
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek Gün gelir için yanar elin gider mektuplara Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında Her adımda beni ararsın gözün dalar uzaklara Rüzgar aşkımı kucağına alsa Dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedi |
Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadın Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var |
hep seni düşünüyorum... aklımla saklayıp,kalbimle buluyorum istemekten vazgeçemiyorum! geceler boyu seni yanımda dileyip güneşle uyuyorum kalktığımda yoksun yine... dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yinede kızamıyorum canın sağolsun canın sağolsun bu can feda olsun! hiç kimse benliğini seninle bu kadar dolduramaz gel kendinide al bu benliğimden hiç birşeyim kalmasın .....offf hiç birşeyim kalmasın! hep seni düşünüyorum... aklımla saklayıp,kalbimle buluyorum istemekten vazgeçemiyorum! geceler boyu seni yanımda dileyip güneşle uyuyorum kalktığımda yoksun yine... dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yinede kızamıyorum canın sağolsun canın sağolsun bu can feda olsun! hiç kimse benliğini seninle bu kadar dolduramaz gel kendinide al bu benliğimden hiç birşeyim kalmasın .....offf hiç birşeyim kalmasın! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:29 . |