![]() |
Ben geliyorum net gidiyor; net geliyor bu sefer de ben gitmek zorunda kalıyorum yaw. Bu nasıl iştir böyle...:72:
Yine gitme zamanı geldi . :79: Herkese :25:. |
Alıntı:
|
bende gidiyom zaten...kib sonra grşz...:25:
|
Sen de kib...:25:
|
merhabaa..yaw o gün berjen değil de arjenle uğraşmak zorunda olduğum için hemen çıkmam gerekti..kusura bakmayın arkeolog ve neşşlam;)
|
Alıntı:
Sorun değil.:2: |
Korkutmaz Hiç bir şey korkutmaz beni Ne seller, depremler, ne fırtınalar Ne karanlık, ne ölüm Hiç biri dokunmaz bana Sensizlikten başka.. Gözyaşların sellerden tehlikeli Deprem gibi, vurucu, sessizliğin Fırtınalar gibi, kinli, deniz gözlerin Karanlık yokluğundaki yalnızlığımdır Ölüm sensizliğim.. Yaşar Kemal |
Bu Zindan,Bu Kırgın, Bu Can Pazarı Gördüler Yedi cihan, İn, cin Kaf dağının ardındakiler, Kıtlık da kıran da olsa Gördüler analar neler doğurur Aman aman hey... Dünyalar vardır elvan, Bir su damlasında, bir kıl ucunda, Meyvalar vardır, meyvalar, Ağacı, omcası yok, Sana vurgun, sana dost. Beride Kabil'in murdar baltası Ve kan değirmenleri, Kader kahpesi. Beride borazancıları o puşt ölümün, Hazır ırzını vermeğe Yiğitler vuruldukça. Timsah kısmı çünkü yavrusunu yer Akarsu duruldukça. Cadı, yalan hamurunu dağ - dağ yoğurur Aman aman hey Ahmed Arif |
Leylim-leylim Leylim - leylim dünyamızın yarısı Al - yeşil bahar, Yarısı kar olanda Gene kavim - kardaş, can - cana düşman, Gene yediboğum akrep, Sarı engerek, Alnımızın aklığında puşt işi zulüm Ve canım yarı geceler Çift kanat kapılarına karşı darağaçları, Mahpusanede çeşme Yandan akar olanda, Gelmiş yoklamış ecel Kaburgam arasından. Yoklasın hele... Çağıdır, can dayanmaz, Çağıdır, en çatal, en ası, Cehennem koncası memelerinin. Çağıdır, kırk gün - kırk gece Ahmed Arif |
ooyyy ooy yine güzel paylaşım vermiş bzim yoldaş:)yaw ben ne yazık ki çok yoğunum..yeğenelrim burada ya..rahatsız değilim onların gelmesinden tabi ama dediğim gibi pek vaktim olmuyor...kaç gündür şiir yazamadım, iki gündür kitap okuyamıyorum.....off ooff:(neyse senin sayende şiir yüzü görebildik hem de sevdiğimiz cinstewn..:)neyse benm çenem düştü yine kendi kendime konuşuyorum daha doğrusu yazıyorıum:)
ii akşamlar herkese...... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:49 . |