![]() |
Bugünüm yarın olsa yada hep yeni baştan, Yaşamak ne güzel olur,hiç başlamamışsan. Geriye ne kalırdı yaşananları atsak, Seni bir daha yaşamak isterim aslında. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an ölürüm beni al. Biraz önce uyurken seni koynuma aldım. Dudağından öperken uykudan uyandım. Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim. Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an ölürüm beni al. Beni al kucağına,üşürüm sabaha kadar. Beni al kucağına,üşürüm sabaha kadar. |
yapraklarında güldü önce rengin soldu ardından beni hiç düşünmeden sarıldın rüzgara gittin gözlerinden anladım önce sonra sözlerinde hiç mi semvedin hiçmi sevilmedin yağmurda yaşatmaz seni güneşte artık mevsim sonbahar gözlerinden anladım önce sonra sözlerinden hiçmi sevmedin hiçmi sevilmedin yağmurda yaşatmaz seni güneşte artık mevsim sonbahar |
aşk...
|
Aşk kaç düğümden, Aşk dön ölümden, Aşk bir sebepten, Gel gir dünyama. Aşk dön ölümden, Bir sebepten, gir dünyama. Aşk dön ölümden, Geç tenimden, gel gir dünyama. Aşk vur yürekten, Aşk yak gönülden, Aşk geç tenimden, Gel gir kanıma. |
bir veda hikayesi
|
Dilimin ucunda "gitme, dur" desem
Ya gülüp geçersen, yok söyleyemem Bilmezsin uğruna bu can neleri yakar Gururum önümde bir deli duvar Gidersen ömrüm bir sen daha Nerden bulacak Ya bir daha görmezsem Tanrım, ne olacak! Yapamaz, yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur, gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Yapamaz, yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur, gitme ah Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle bitirme |
|
|
Ezberledim yoklugunu sensiz gecelerde Alistim diyemem canim sensiz yarim kaldim Unutursun diye beni gittigin yerde Ben o gün bugündür uyuyamadim Günler sensiz delip geçiyor Farkinda misin yar, ömür de bitiyor Çok aski gezdim, ben imkansizi seçtim Gel gör ki senden vazgeçemedim Alninin yazisi Ömrünün yarisi Basinin belasi Olmaya geldim |
kıyamam saNa
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:06 . |