![]() |
benim sevgilim simdi van caldırana askerligini yapicak ama naisl biryer bilmiyorum biren birisi varsa bana anlata bilirmi naisl biryer oldugunu cok korkuyorum cünki hakkariye bekde uzak degil yanitlarsaniz sorumu cok ama cok sveinirim
|
Alıntı:
|
yorumun icin cok ama cok tsk ederim beni okadar mutlu etdinki sana anlatamam cook tsk ederim coook
|
Alıntı:
|
slm arkadaslar yardımcı olucak bırı varmı
|
yardımcı olucak kımse yokmu
|
Bi sorun mu var yardımcı olunacak?
ßæ |
[quote=tutsak_07_;275595][b]özalp sınır karakolu iran sınırın da askerde eşim var nasıl bıyer olduğu nu mrk edıyorum
:65: |
[quote=she00;275597]
Alıntı:
Hal böyle olunca dediğim felsefeyi barındıran insanlar ordan alıp burda satmaya çalışıyolar ki bu yasal olmadığı için onları yakalamak ordaki askerlerin işi.. o kadar da önemli bişey değil yani... Bunun haricinde ordaki askerleri aciz edecek herhangi bi durum yok en azından bugüne kadar görülmemiş... Eşinize hayırlı teskereler diliyorum... Yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana. __________________________________________________ __________________ EY BENİM BİN YILLIK KARDEŞİM UNUTMA! BENİMKİ KANAR SENİN PARMAĞINA ÇÖP BATSA... |
Ben van merkezdeyim eğer olurda eşiniz görmeye gelmeye karar verirseniz ikinizi beraber ağarlamak isterim... Eminim bi çok ön yargıdan kurtulacaksınız...
__________________________________________________ ___________________________ EY BENİM BİN YILLIK KARDEŞİM UNUTMA! BENİMKİ KANAR SENİN PARMAĞINA ÇÖP BATSA.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:10 . |