![]() |
Bugün cumartesi ya ondan tatil dedim... Üniversiteli olmak güzeldi ancak zor bir iş... Hele de yabancı bir yerde üniversiteli olmak daha da zor... Ama güzel bir şey... İnsana hayatı öğretiyor, ayaklarının üstünde durmayı öğretiyor... Sen de üniversiteli olunca anlayacaksın...
|
GÜSELL...inş erzurum eczacılığı kazanırımm:)
|
Valla erzurumu pek tavsiye etmem ama yine de sen bilirsin... Orası çok soğuk ve arkadaş ortamı pek iyi değil... Soğuğa dayanırım diyorsan git elbet... İnşallah kazanacaksın...:69:
|
ora bnm memleket ya o yüsden:)
|
Ha o zaman senin için bir problem yok.. İnşallah kazanacaksın...:2:
|
sağol abi dua istiyorum senden..
|
Söz, her aklıma geldiğinde dua edicem senin için...
|
Öylesine...
İkinin şiiri
bugün iki kez yağdı yağmur iki kez eskidim sanki iki ömrü kolkola yaşadım biri nergis bahçesi, diğeri mahşer yeri hep iki şömine yandı yüreğimde birinde ateşti diğerinde kül ve iki kez aşık oldum bundandır iki kez ölmüşlüğüm sonra bir serüvende ikiye böldüm ömrümü şimdi sömestrdeyim ilk iki kitabımdan sonra sıtmaya tutuldu coşkum daha depremlerdeyim ve iki kere iki kitabımda benim ya çok eder ya sıfır... Yılmaz Odabaşı |
ANA
Kayıp duruyor bakışları duvardaki resme ve kapıya oğul mu beklediği, sevgili mi Belli ki yaşıyorlar hala uzun uzun yaşıyorlar belli ki bırakıp gittikleri anılarıyla Çıkıp gelirler bir gün belki Üşümüştür çünkü toprağın soğuk yalnızlığında birisi Öteki arkasında parmaklığın AHMET TELLİ |
abicm mükemmel şiirler:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:37 . |