![]() |
Ne güzel severek ayı kalıosunuz...kavgasız, gürültüsüz.... sizin suçunuz değil....ato olay bildiğin gibi de değil.....Olması gereken oldu.....Bu mesutla üzlinin yaşadığı ayrılma değil sadece bi süreliğine ayrı kalma....artık 1 yıl mı olur 3-4 yılm ı belli olmaz...Canım kardeşlerim benim...Kendinizi daha fazla üzmeyin...
|
bekir sen bi tanesin yaa. walla destek olduun için çok sağol. senin gibi bi dostum olduğu için çok şanslıyım;) olgucum çok özür dilerim yaa izin almayı unutmuşuz:D
|
bekir hakkını yemişler senin şair olman gerekirdi:1: ato zaten 26 gol yedin kulaklarımızı çekmene gerek yok artık:72:
|
no golü yaw?
|
Alıntı:
|
:11:
|
Alıntı:
|
kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim... sendeyim!... al beni ne yaparsan yap...
|
kaybettim bu gün kendimi hükümsüzdür... sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim... wazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim! kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
yÜreksİz GÖzlerİn OlduĞu Bu Yerde Herkes Gİbİ Benİmde Yerİm Var
YÜzÜmden Gİtmeyen Aci GÜlÜŞte HİÇ SÖnmeyen Yanginlarin İzİ Var Yiktim Duvarlari Yarami Sardim Yalnizca BİldİĞİm Bİr Şarki Var Ne İz Ne SÖz Eskİ Bİr Şey Kalmasin Ardimda... İsmİ Bİlİnmez Bİr Yerlere Yolcuyum Dİkensİz GÜl Olmaktansa Kardelen Olurum Bİzler BÜyÜrken Durmaz BÜyÜr Oyunlar BÜtÜn Oyunlarda Herkes Kadar Benİmde Payim Var... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:03 . |