![]() |
olması gereken oldu....sadece ben yıprandım geride bıraktığım 4 ay 10 günlük süreçte... :85:
sinem: bildiim kadarıyla ist. te ikamet eden..yeni üyelerimizden...foruma pek fazla olmasada arada bi uğrayan ve bize yeni üyeler kazandırdığı için minnettar olduum kişilik :D muhemar : oda patronlardan... :D üstat....webmaster...beni kardeşinden ayırmayan cnm abim...değerli insan.... nagy : oda bi aPlamız...şair yürekli...faheka adlı albümüyle top 10 listesini kırıp geçiren değerli bi üyemiz... :D alosar, hackoogle, raps_wich.. |
alosar: muhemarın kardeşi,lastdesignerin kankisi,iyilerin dostu kötülerin düşmanı
hackoogle: gelir gelmez kendini sevdiren biri.sınav nedeniyle foruma ara vermek zorunda kaldı raps witch: repi çok seviyor, girişi olaylı oldu biraz, avatarının cinsiyetini hala anlamadım |
kenji abi yine isim yazmamışsınn..:D :D
|
ya kafanıza göre takılın diye,burası özgür bir site:72:
zyrec, lastdesigner, yunemoz |
zyrec:yöneticimiz ve öğretmenimiz..:D
lastdesigner:benim gece kuşu arkadaşım..bnde git gide öle oluorum sayesinde...neyse kısaca çok sevdiğim arkadaşımm...:D yunemoz:yanlış tanıdğım bi kişilik..fazla bişi sölemiiim en iisii... satan22,gizem,sea star... |
satan: neredeyse satanist değilim diye bağıracak patronumuz
gizem: şimdilik ortalarda yok, özel konular heralde seastar: avatar ve imzalarını korkunçlaştıran biri gözde, persephone, cano |
ya bu 3 ismide tanımıorum desemm..:72: :11: yorum yapamıcaamm...
sea star,kenji,zyrec |
seastar: adı didem...klip paylaşımları ile adını sıkça duyuran moderatörlerimizden biri...
kenji: zyrecin kankası...tuncelili..muradiyede öğretmenlik yapan değerli hocalarımızdan biri...aynı zmanda sitemiz için faydalı fikirler ortaya atan bi abimiz... zyrec: patron :D cano_65, alosar, helin_helin |
sinem hakkında pek bilgim yok - muhemar abi çok kaliteli bi insan bana göre ;) - nagy ise iyi edebiyat yapıyor :)
denizkızı - MKtr - save your kisses |
deniz kızı_çok ii cana yakın daha yeniym ama onda bunları gördm:1:
dierlerni ne yazıkki tanımıyorm çikolata lastdesigner alosar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:43 . |