![]() |
Kalbim.. Göğsümde 15 yara var!. Saplandı göğsüme 15 kara saplı bıçak!.. Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!! Göğsümde 15 yara var! Sarıldı 15 yarama kara kaygan yılanlar gibi karanlık sular! Karadeniz boğmak istiyor beni, boğmak istiyor beni, kanlı karanlık sular!! Saplandı göğsüme 15 kara saplı bıçak. Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!.. Göğsümde 15 yara var!. Deldiler göğsümü 15 yerinden, sandılar ki vurmaz artık kalbim kederinden! Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!! Yandı 15 yaramdan 15 alev, kırıldı göğsümde 15 kara saplı bıçak.. Kalbim kanlı bir bayrak gibi çarpıyor, ÇAR-PA-CAK..!! Nazım Hikmet Ran |
Selam yasemin nbr..?
|
Tsk ederim Rojda.. HaberLer sicak.. Senden N'aber ? |
Sadece İkimiz.. Hüzünlenip de gülenlerdenim, isteyip de sevemiyenlerden, Bir türkümüz vardı seninle Hatırlar mısın elleri çığlık cığlık bütün bir dünya duruyordu önümüzde sadece sen ve ben, Ağlayıp da sevinenlerdenim, göz yaşını hep yüreğinde taşıyan, bir seyyar satıcısı misali damlaları gönlünde biriktiren. Bir sel gibi önümüzde kimse duramazdı sadece sen ve ben, Dalgalanır yine Deniz, hüzünlenir bu gece bütün güvercinler... Vapur iskelesindeki sakız satan çocuklar sorarlar seni, işkenceye benzer gündüzleri geceleri kördür hüzün göremez artık seni, sadece sen ve ben, Masum bir çocuğun gülüşüydün, yüreğinde denizleri saklıyanlardan, dudağındaki o buruk kelimeler ... hatırlatırdı martıları, kaybolmuş günlerimizi. Yitirmiş bütün tılsımını öpüşlerimizin Yitirmiş bütün Doğa, güzelliklerini gülüşlerimizi sen gidince, sadece ikimiz.. sadece ikimiz.. |
eh işde yha Ne İmiş O sıcak hbrler.. :=) Mrklıyımdır biras
|
Ajanstan uLasanLari beyaz Masaya yatiririm Rojda.. :2:
ZyreC ..Burdasin mi ?? |
Öyle yorgunum ki hiç sorma, Sen halimden anlarsın. Mavi bir gökyüzümüz olsun, kanatlarımız Dokunarak uçalım... Sabahlara kadar oturup konuşalım, Şarabımızı paylaşalım... İnsanlardan buz gibi soğudum. Öyle halsizim ki hiç sorma, Anlarsın ... Anlarsın , sen halimden anlarsın. Veda edemem, Sana yazdığım her bir satır başlangıçtır. Unutamam seni, Yüreğimdeki bu sıcaklık yakarken beni, Ancak merhaba diyebilirim sana.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Burdayım :)
|
Peki..:)
Yazmasanda oLur.. |
|
Beter Yeter.. Kara kedi arıyorum Önümden geçsin Merdiven altında yatıyor ... Nazarlık takmıyorum Başıma daha ne gelebilir ! Merak ediyorum.. .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Duvarlar..Odamdakilerle
anlaşabiliyorum Sorun, koşuşan Birbirine çarpan da.. .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yeniden Dönüş en güzel sin ... Güvercin Takla.. İki uçuştur buluşma Birer başkaldırı Havalanan ayrı zamanlarda Yükseliş, ters dönüş, kanat dokunuşu birliktelik Düşüştür, üçer beşer tüydür Kalktığı yere dönüştür ... Beni Ararsan Ya kitabında şiirim Ya suçum gazetede Resmi Arz Talep Çok ihtiyacım var Yalnız Birine ... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kül Altındaki Kor.. Gökteki bulutlar yüreğime yağıyor Bende iki dünya çarpışıyor artık Biri umutlu, devingen, gözüpekçe yaşıyor Öbürü masallarda sarhoş ve ezik. Toprağı avuçlarımda elliyorum usulca Bir kum saati gibi akıyor ömrüm Tükenecek bir gün o kumlar da, ey doğa Tekrar doldurmak için kalacak mı Güneş, daldan dala sıçrayarak yürüyor Bir neden var mı mutlu olmamam için? Daha ne kadar yaşadım ki şunun şurasında Adını biliyor muyum bütün çiçeklerin? Konuşturmayın beni, dilim sürçüyor Alışkın değilim söz etmeye sevinçten, mutluluktan Gideyim artık, kül atında kor gibi Dursun onlar, dönüp üflerim bazen... Ahmet Erhan |
Resim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Resmin bana gülümsüyor.. Deliliğimle ben de gülümsüyorum Deliliğime ve yüzüne ya da Deliliğimle yüzüne gülümsüyorum Sen bana gülümsüyorsun diye belki, Gülümsüyorum. Sen..burada..karşımdasın. O kadar gerçeksin ki Gerçekten sen misin..? Bu kurşunkalem tozlarından gözlerinle Bana bakan sen misin? Görebiliyor musun beni bu resmin Birbirinden farklı çizilmiş gözleriyle..? |
Özlemin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yine müzik dinliyorum radyodan Radyoda eski bir şarkı.. Yine oturdum sobanın karşısına Yüreğimde bir buruk acı. Yine açım yine susuz Bu soğuk çölde, Yine yorgunum yine uykusuz Yalnızlığım ellerimde. Yine gözlerimde resmin.. Aklımda hayalin yine.. Yine vuruyor özlemin.. Gözlerimde donar yaşlar yine.. |
Fakir.. Uykum da yok Sen de.. Her zamanki gibiyim Yani fakir. Sensiz fakirim ama İçimde bir huzur Artık neyin huzuruysa.. "Sensizliğe alışmak" bu mu yoksa? Sofrayı hazırlar gibi hazırlamak Masayı sana.. Saman kağıtlarından örtüyü sermek Şarkılardan sürmek ekmeğe Resmin bir bardak su, Baştacı soframın İçmek gözlerinden yudum yudum.. Her zamanki gibi Fakir sofrası. |
İhanet.. Tarihlerin önemi yok artık önemli olan gece olması Yalnızlık gece olunca Geliyor misafirliğe Birkaç hoşbeş ve sonra Koyu bir sohbet başlıyor Bir şarkı söylüyor bazen yalnızlık Dalıp gidiyoruz Yalnızlık çekici, Yalnızlık güzel Öyle bakıyor gözlerime Gözlerimin içine Seni benden alıyor. Sözler bittiğinde Şarkılar yetmediğinde Bakışların yaraladığı yerleri Sarmak gerektiğinde Başlıyor sevişmeler.. Yalnızlık tutkulu Yalnızlık şehvetli Sıkı sıkı sarılıyor sevişirken Öldürmek istercesine. Uyuyunca gidiyor yalnızlık Uyanınca yanımda buluyorum. Rüyalarımda seninle, Uyumadığımda yalnızlıkla sevişiyorum. Yalnızlığı seninle mi Aldatıyorum, Seni yalnızlıkla mı Bilemiyorum.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
|
oy oy oy çok güzel bir şarkı bu... biride gelip benim sayfamı böle güzel şarkılarla doldursa yaaa.:)
|
Say it's true, there's nothing like me and you i'm not alone, tell me you feel it too And i would run away I would run away, yeah... I would run away I would run away with you.. Cause i am falling in love with you.. No never i'm never gonna stop falling in love with you.. |
|
Aşkın Aroması.. Bir adım ötede yalnızlık Bir sevda ötede Sen, Bir yanım kül kokar Bir yanım gül bu yüzden... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Med-Cezir..
En iyice yaptığım.. Seni boyunca özlemek şu aralar. Bakma sen.. Şimdilerde iyi geçindiğimize Hasretle dostluğumuz da Bir yere kadar..! Ya seni alır getirir Ya beni alır götürür!.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
aşkın aromasıda çıktı demek vay n güzel ne güzel..:11: n habersin yasemin yoksun.. burda olsaydında bayramlaşsaydık yaw..:85: senin ve tüm sevdiklerinin bayramını kutlarım.. Özlellikle tüm sevdiklerinin içinden birinin annadın sen onu..:11:
|
Yağmurlu bir geceydi. Yine karşı karşıyayız. Başımı kaldırıyorum ve yüzüne bakıyorum. Gözlerinin koyuluğu içinde adeta labirentteymişçesine kayboluyorum.O kapkara kömür karası gözbebeklerinde masum,çocuksu bakışlar. Yüzünde ki tatlı tebessümler biranda her defasında daha da artarak aydınlık veriyor yüreğime.Gözlerin güneşin kavurgan sıcaklığı ortasında ferahlık veriyor bana.Gözlerin olabilmeyi isterdim.Bana bakan bakışları senin gözlerinle görebilmek.Hissediyorum ve görüyorum da başımı kaldırdığımda gözlerin gözlerimde..Neydi bu kadar içime umut veren.
Karşımdasın yine,bana gülümsüyorsun.Yüreğindeki güzellik gözlerinin ta içine oturmuş.Nasıl oluyorsa susuveriyorum bir şekilde.Konuşmuyorum,öylece durup seni seyrediyorum.Bana yaşattığın güzellikleri,tebessüm ettiğinde ki gamzelerini,gözlerinin içindeki gülüşleri..Bütün bunları yakalamışken kaybetmemek için susuyorum.Korkuyorum seni bulmuşken hazır değilim çünkü tekrar kaybetmeye.Hayalini karşımda bulmuşken kaybetmek istemiyorum.Seni seviyorum işte.Hiç kimse bilmiyor gönlümdeki bu sevdayı. Ne garip değil mi? Sen yoksun ama ben senli hayaller kuruyorum. Senli sohbetlere dalıyorum. Neredesin, ne yaparsın haberim yok. Bildiğim tek şey yokluğunda bulduğum seni. Sonra seninle sohbete başlıyoruz. Geçmişten, gelecekten, yaşamış olduğumuz acılardan ve yaşayacak olduğumuz güzelliklerden konuşuyoruz. Bir ara gözlerine takılıveriyor gözlerim. Susuyorsun ve beni de susturuyor bakışların. Ve yine beynimdeki tüm sözcükler siliniyor göz bebeklerinin derinliğinde kelimelerim kaybolup gidiyor. Yaşadığım, yaşadığın tüm acılar silinip gidiyor. Masum bakışların ve suskunluğun kalıyor bana. Çok şey istiyorum değil mi? Senin için imkansızı.Bana gelmeni,yüreğimi sevmeni yeniden..Düşüncemde beliren sohbetleri gerçekleştirebilmeyi.Ve daha bir çok şeyi.Oysa öyle güzel olacaktı ki.Sevmenin güzel bir duygu olduğunu senin için yaşadığımı tattıracaksın bana.Sonra da sevilmenin ne demek olduğunu yaşatacağım sana. Ama nafile hep sustun,sustun.O kadar eminim ki senin artık dönmeyeceğinden.Biz istesek de mutluluğu yaşatmayacaklarından.Sohbetlerimizin gerçekleşmeyeceğini çok iyi biliyorum.Yüreğini susturacağını.Yüreğimi susturacağımı..Sevdamızı susturacağımızı. |
iyi bayramlar...
|
Alıntı:
:2: Nolsun Adnan.. seker tadinda bi kosturmaca yasadim.. maLum , aiLe maxi.. herkesLe gorusup bayramLasabilmek iki gunumu aLdi :2: TatLi bi yorgunLukla kisiseLimin kapisini actim , Seni burada gormek keyfLi.. Seninde bayramin gerci ucuncu gunune kaLdi ama :72: KutLu olsn.. :2: |
Alıntı:
Tsk ederim , sizede iyi bayramLar. |
Acı..
Kuru soğanı kırdı Acı.. Gözleri yaşardı Kırdı dizini oturdu Kuru kuru ağladı |
Aşksız Dünya..
Olan oldu denize Mavisini uçurdular Ara ki bulasın .. :2: Yelken beyazını .. Vapur dumanını .. |
Delinin Zoru.. Marifetin.. Kusurun belli.. Aynada aradığın ne.. Deli.. |
Arsız Ağaç..
Bir deli ruzigâr esmiş.. Kapmış yabanın dağından bir tohum Şuracığa savurmuş. Ayağı toprağa değmiş ya Cılız otu itmiş bir yana Bir güzel yer etmiş kendine Oh demiş.. Kodunsa bul yerinde Bir fidan boy atmış Besbelli Deli tohumun.. Şimdi sofralar kurulur Gölgesinde sevişip durulur Dayanmış dayanmış da Sonunda karışmış insanoğluna Fıkralar öğrenmiş açık saçık Tek gönlü olsun anlatsın Şaşarsın.. Bir vurdum duymaz olmuş Ağaçtan ummazsın.. Yalnızdım.. En güzel şiirimi okudum Yaprağı kıpırdamadı arsızın.. |
Yönetmen..
Hayat, çekilmeye değer. Film gibi. Bittiğinden ... |
Kirpiğin kaşına değdiği zaman Bekleme sevdiğim vur beni beni Sevdanın şafağı söktüğü zaman Diyardan diyara sal beni beni Saçların rüzgarı tel tel biçende Dudağın dilinden şerbet içende Gönlünde duygular ateş saçanda Alevden gömleğe sar beni beni Hasreti bırakıp özlem getiren Güllerin yerine diken bitiren Gönlümde yarayı açan o tren Ötünce hatırla yar beni beni |
Bu hüküm ah vuslatsız sevdalar aşk sunar kucaklara.. O gül yeminli dudaklara aşk yanıp tutuşanlara yasak aşklara eyvah...... |
Bende senin yazilarini seviyorum Nagy..cunku cok boyutlu kelimeler kullaniosun..
okuyan insan ya duvara carpar yada aynadan aynaya gecis gibi tiLsimli bir surec yasar... :2: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Köleliğini seviyorum ellerimin.. O eller ki seni yazar.. O eller ki seni dizer.. O eller ki seni çizer.. Seni sevdiğim gibi ellerimi de seviyorum.. Hey kelebek.. bitmedi ömrün.. !!! Hadi , yaz ..... |
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:08 . |