![]() |
:177: :177: :177:
|
:11::11:
|
:.. Senin İçin ..: Bir sabah minik bir kuş olur Konarım pencerenin kenarına Seyrederim senin uyanışını Sonra da sessizce uçup giderim Belki bir yağmur damlası olur Yağar üzerine ıslatırım saçlarını Süzülürken saçlarından yüzüne Öperim usulca yanağından... Kırlarda gezinirken sen Bir küçük papatya olurum ben Beni fark etmeni beklerken Yanımdan sessizce gelip geçersin Gökyüzünde gezinen bir bulut olur Sevgimi yağdırırım damla damla üzerine Geceleri parlayan bir yıldız olur Göz kırparım sana çok uzaklardan Sonra da beni görmen için Kayar giderim gökyüzünden sonsuzluğa Bahçende açan bir gül olur Seyrederim seni doyasıya Esen rüzgarlarla kokumu savurup Sevdamı anlatırım sana Bazende ılık esen bir meltem olur Eser durur dokunurum saçlarına Fısıldarım sessizce sevgimi kulağına Senin beni duymayacağını bilerek... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sensizliğin ardından ölüm gelir aklıma, Ölümü düşünür, Ölümü yaşarım, Ölüm yanıbaşımda, Ölüm başucumda, Ha sensizlik ha ölüm, Yaşamaktan kaçarım, Beyaz kefen sarılır bedenime, Sen yoksan, Ölümüm senin elinden olsun isterim, Uzak noktalara gözümü dikip, Seni ararken, Ya ölümü isterim, Yada seni isterim, Mezarlar gelir aklıma ıssız karanlık, Yada yanı başımdaki ölüm, Her akşam üstü, Azrail yanımda çığlığımı duy, Seni ölümüm ağlatmasın, Bir akşam üstü. |
:11:
satan şairmi olacan başımıza ne ayak :11: |
yooo.. :11: çaldım..:11:
|
bravoooooo :4:
senden de bu beklenir zaten :11: |
piştt ortim nerdesin ya ösledim :72:
|
yaw geyikteydim ders veriyodum..:72: sen nerdesin yine maç yüzüden işleri son güne bıraktın onlarla uğraşıyon demi.. uyussssssss:11:
|
:89: :11:
|
nasıl olsa yoksun accık baltalayayyım :72: :72: |
zuzu sende ortalığı karıştırmak için bahane arıyorsun uyusss
|
sanane bedevi :72:
|
neeeeeeeeeeeeee demek sana neeeeeeeeeeee
delüüüüüüüüüüüü etme beniiiiiiiiiiiiiii uyusssss :11: |
basbayaaa sananeeee :72: senden izinmi alcam nan :72:
|
sen nirdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn çabbııık eve :115: |
:72: :11:
|
Seninleyim bu gece de... Uzun sürecek bir gece işte!.. Gözlerini düşünüyorum saatlerdir. Derin mi derin, deniz mi deniz... Düşüncelerim dalgalanıyor kıyılarına; yığılıyor gözlerinin... Bu gece bir gül kopardım sana... Yaşam olmayan dağlardan getiremedim, veremedim çiçeğimi... Oysa bir görsen; ellerim kan, yüreğim kan... Tanrı varsa eğer bu gece öldürsün beni!.. Çünkü sen varsın, seninle yaşamak var! Tanrı varsa eğer; sen varsın!.. Böyle bir gecede ölmek var... Bu gece, tanrı terketti bizi, yalnız kaldık. Ümitsiz, çaresiz, tanrısız... Herkes bir tanrı, sen tanrıdan daha bir tanrı... Bu gece mum çaldım zenginlerden, öyle güzel ki; daha parlak diğer mumlardan... Sana vermek için çaldım. Belki beni daha çok seversin diye, başka ışıkta beni anarsın diye... Çünkü daha ne geceler olacak; karanlık mı karanlık... Seninleyim bu gece de... Sıcacık uyuyorsun. Görüyorum. Bebeksin; bebeklerden de bebek... Sana bebeğim demekte haksız değilmişim!.. Benim üzerime kar yağıyor, üşüyorum. Yine de seni sarıyorum, seni ısıtıyorum. Sıcacık gülümsüyorsun bana... Sen bilmeden ben ağlıyorum. Bu gece yalnızlığa verme beni, rahatsız et, uyutma!.. Tek isteğim ceylan gözlerine bakmak. Tamam gitmek istiyorsan git ama gözlerini bana bırak!!! Bu gece; duvarı sensin odamın, masası sensin. Kalem, kağıt, ölüm, herşey... Bu gece şiirler sensin... İçkiler ve gözyaşları gibi dünya sensin bu gece... Denizler sensin bu gece... Bu gece yok mu bu gece; her geceden daha çok benimsin!!! :65: :65::65: |
sen ve bu yazı :89: vay beeeeee :89: :11:
|
vaybeeee... nolmuş kıs ben ve o yazı..:72: olamasmı yani..:72::11:
|
:20: oldu sankime :72:
|
|
:79: ne oluyo sana yafuu
|
:18: :18:
|
sen aşıhsıg arhadaş senın derdıgdnen ben anlarım ancah gulum mulum dıyo parça durum coh vahim satan:11:
|
ölemi çokmu belli ediyor..:72:
|
yerınde olsam atarım kendımı göle:11: |
yerınde olsam her gece içerim ayaklarımda gölde:11: |
yerimde olsan yakında mezara bile sokucan sen beni..:72:
|
"İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... "
Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum… Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun.. Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni Seviyorum diye haykırıyorum. Dünya umurumda değil. Takmıyorum, düşünmüyorum hiçbir şeyi.. Sadece seni, sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum.. :65: :65: :19: |
pişt romeo naber :72:
|
alınıs sana hedaayyem :72: |
thanks..:85:
|
Lan satan bu forum senide şair etti ya allah yardımcımız olsun :11:
|
olsun zyrec olsun..:72: özellikle sana yardımcı olsun..:1:
|
:72: bu tehditmi şimdi satan :72:
|
Neee. Biri beni tehditmi etti. Kimmiş o göstersin bakem kendini.
|
valla ben bilmem :72: özellikle sana yardımcı olsun dedi :72: ben alttan alta bi tehdit sezdim sanki :11:
|
mrk etme zaten o gelip görücek seni..:85:
|
:89: :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:24 . |