![]() |
hey sen ebemle dedemin.... :72:
|
ebenle dedeni ne yapım ben ırro:11:
|
sen onlara deil onlar sana BİŞEY yapacak...
asıl sen annadın onu :d:85: |
yeni yılın mubarek be hekocum.......:D
|
saolasın baboş.. seninde mübarek olsun:D
|
burasıda lastın gazabına uğramış gibi.. aman dikkat edin last aşk virüsü taşıyor sizede bulaşmasın..:72: nese kaçtım bakmam gereken bir sürü kişisel sayfa var..:11:
|
Alıntı:
|
aşk günahı..:72:
|
:11:
|
neyse fazla güldünüz...
|
youtube'a kamyon çarpmış... :D
|
ahmet babadan sonra eva ii gidermi bilmem..:D:
|
:D
|
En güzel günlerimin
üç mel'un adamı var: Ben sokakta rastlasam bile tanımayım diye en güzel günlerimin bu üç mel'un adamını yer yer tırnaklarımla kazıdım hatıralarımın camını.. En güzel günlerimin üç mel'un adamı var: Biri sensin, biri o, biri ötekisi.. Düşmanımdır ikisi.. Sana gelince... Yazıyorsun.. Okuyorum.. Kanlı bıçaklı düşmanım bile olsa, insanın bu rütbe alçalabilmesinden korkuyorum.. Ne yazık!.. Ne kadar beraber geçmiş günlerimiz var; senin ve benim en güzel günlerimiz.. Kalbimin kanıyla götüreceğim ebediyete ben o günleri.. Sana gelince, sen o günleri - kendi oğluyla yatan, kızlarının körpe etini satan bir ana gibi satıyorsun!. Satıyorsun: günde on kaat, bir çift rugan pabuç, sıcak bir döşek ve üç yüz papellik rahat için... En güzel günlerimin üç mel'un adamı var: Biri sensin, Biri o, biri ötekisi... Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi... Sana gelince... Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün.. Artık seninle biz, düşman bile değiliz.. N.Hikmet - 1933 |
..........
Sana gelince, sen o günleri - kendi oğluyla yatan, kızlarının körpe etini satan bir ana gibi satıyorsun!. .................. ölemi yapıorum... :D |
NbR INSAn? :D
|
eiidr bea ne olsun...
|
Alıntı:
|
bu parça benden tüm forum severlere gelsin
|
güzel şarkı..;)
|
hıhı öledir. :D
|
|
buda cok güzel..:)
|
sende çok güzelsin :D
|
hadi canım..:11:
|
İNTİHAR..
el falı avuç içinin yazgısı kader çizgisi, ölüm deja vu ayrılışlar, ayrılışlar, yaşanmamışlıklar yanlızca bir kadehi içilmiş yetmişlik intihar. MURATHAN MUNGAN |
DAMLALAR (AKİBET) Aklıma ölüm her düştüğünde Bir yılan deşer içimi Isırır beni her günümde Aklıma ölüm her düştüğünde Yüreğim çocuk yüreği gibi Korkar gerçeğin beyaz teninden Aklıma ölüm her düştüğünde Gül koklamak Zehir yudumlamaktan öte Aklıma ölüm her düştüğünde Aşk solumak bile Yanmaktır cehennem ateşinde Emin olsam akıbetimden Hiç böyle ölür müydüm Aklıma ölüm her düştüğünde Ramazan İlhan |
|
Koyu karanlıklarım var benim, abartılı saçmalıklarım, nereye çıkacağını bilmediğim karanlık sokaklarım var benim. Karmaşalardan yorulan bir beynim, karmakarışık bir geleceğim ve yüreğime gömmek zorunda kaldığım acılarım var benim…
Her yeni günle karanlıklarımın üzerine doğan ve renkleri solmuş bir güneşim, içimdeki karanlıklara dost ama sabahı olmayan koyu karanlık gecelerim var benim. Ne zaman başladığını hiç bilmediğim ve nasıl bittiğini yine bilmediğim sevdalarım var benim. |
Heyirli Olsun
|
Alıntı:
|
sLm..:)
|
a.slm h.g.
|
nbr hikmet.:)
|
iidir walla ne olsun işte bildiin gibi ..
sen nabersin :D |
iiiyim işte ya ne olsun....bildiğin yanii..:D
|
ewet bildiğim gibi :D
|
:D
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Just you know why Why you and I Will by and by Know true love ways Sometimes we’ll sigh Sometimes we’ll cry And we’ll know why Just you and I Know true love ways Throughout the days Our true love ways Will bring us joys to share With those who really care Sometimes we’ll sigh Sometimes we’ll cry And we’ll know why Just you and I Know true love ways Throughout the days Our true love ways Will bring us joys to share With those who really care Sometimes we’ll sigh Sometimes we’ll cry And we’ll know why Just you and I Know true love ways Buddy Holly |
ben seni sen daha yokken kafamda canlandıramadığım
ve seni senden önce koklayamadığım ve seslerin olmadığı bir dünyada sesini duyamadığım için senin olmaya mahkum edildim... kokunu bıraktığın her yere zincirlendim... ve sesinden başkasını duyamadığım için senden başkasını YOK bildim ... (Mahsun GÜRSOY) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:57 . |