![]() |
:11: Az önce oynadık yaa bide yenildik daha ne istiyon :11: :11:
|
yaw yarıda bıraktık ama tadını tam alamadım..:72: bide şans benden yanaydı bu gece..:11: şeytanım boldu benim gibi..:11: gerçi kendim şeytanım ama nese..:72:
|
Kim kime yeniLdiiiii... :72:
|
zyrec satana yenildi herzamanki gibi..:72: yaw zyrec siz eve ışınlanarakmı gittiniz ne çabuk vardın eve yaw..:72: bıyıklı gittimi..:11:
|
|
Daha dün gibi Seni ilk görüşüm Seni tanımadan Gözlerine bakışım Beraber gezmelerimiz Sabahlara kadar süren sohbetimiz Bana ilk dokunuşun İlk öpüşünün sıcaklığı Ellerinin bedenime Ellerimin tenine dokunuşu Sorgulamadan hayatlarımızı Paylaşmamız arzularımızı Sıcak yaz gecelerinde Kadehleri boşaltıp Dans edişim kollarında Yıldızların altında uzanıp Sabah güneşini kollarımda karşılamamız O zamanda mesafeler vardı aramızda Ama engel değildi bu aşkı yaşamamıza Şimdi bir tanem Ne oldu bize Değişen ne? Kaçan kim Kuytu köşelere Kapılara sürgü çeken sen Delice yaşanan bu aşk Hiç beklentisiz değil miydi? Söz vermiştik gecelerde Hayatlarımız bizimdi Nedensiz, niçinsiz Bu bizim çözümsüz sevgimizdi.. Peki bu kaçışlar neden? Tutkularımız, özlemlerimiz Delice yaşanan hoyratlıklar Korkuların mıydı? Varsa korku kalbinde Al hayatın senin olsun Al korkuların senin olsun Al sevgin senin olsun Sen olmasan da Bu zaman tünelinde Bana ilk söz veren İçimdeki sen yeter… |
satan n habersin. yaw beni üye ettin ama kendin yoksun. nese sayfanda baya güzelmiş.:78:
|
burdayım kardeş bu aralar baya bi yoğunum.. ondan pek giremiyorum nete. bikaç gün sonra işlerim hafifleşir bol bol görüşürüz.. sende açda bi kişisel bizde ara sıra ziyarete gelelim kardeş..
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ..Yazmadan Edemedim.. Rüzgâr bu siiri sana götürsün kâgittan yaptigim o islemeli kayiklar firtinalara dayanan. kos rüzgâr, Kos.... yazmadan edemedim.. |
Naber Satan
Benim moral bozuk , seninki nasiL ? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:48 . |