![]() |
Bu parçayı çok severim.. ara sıra açar dinlerim kahır mektubu...:85:
bu arada ben cep telefonu bölümüne yeni forumlar açıyorum geç cvp gelirse mrk etme tmmı..:85: |
Seni dusundum de cildirdim yine.. kahrettim seni benden calan gecelere.. Seni sordum yastigima Seni sordum bos odama Hesap sordu yumruklarim duvarlara Mor salkimli bu sokakta ellerimi tut Oksa yine saclarimi dizinde uyut Ne cok severmisim gidince anladim.. Bu serseri gecelerde sana agladim.... |
Tmm Satan ..
Kolay Gelsn.. bende ise yarar biséLer bulursam atarim ambara. |
Teşekkürler...:2:
|
Nasıl bir özlemektir ki bu, aynada ki gözlerimde bile Senin gözlerini görüyorum... Yüreğime sığmayan aşkını, beynim almıyor..Geçen bunca zamana rağmen, içimde küllenmeyen Aşkın.. Sen bilirsin yüreğimin kumdan kalelerini..Güçlü gözüken ama bir o kadar da duygusal yürek kalelerim... Özgürlük diye satır satır bağırırken, ömrümün en büyük esaretini Senin Aşkınla giyinmişim üzerime..Hasretin çekilecek dert değil sevgili... Rüzgarlar kokunu getiriyor burnuma, hasret kilitliyor kalp kapılarımı... Dağ tepesinde kekik kokusu, gün ortasında yağmurla gelen toprak kokusu, geceleri parmaklarıma sinmiş sigara kokusu oluyor kokun... Hasretin beyaz sayfalardaki mürekkep izi, gözümden akıp ağzıma gelen gözyaşlarımın tuzlu tadı oluyor... Hasretin düşüyor, en yıldızsız gecedeki dolunayın gözlerine... Sesin geliyor kulaklarıma... Gecenin en sessizliğinde, yüreğimi delip geçen bir mermiye benzeyen sesin... Kulağıma gelen Senin sesin mi yoksa, hasretinle yüreğimde kopan fırtınaların sesi mi, inan bilmiyorum.. Gözlerini görüyorum, gözbebeklerimde... Hasretinle baştan asağı Sen olmuş hallerimde.. Hani olmaz ya, OLSUN istiyorum..!!!!! Çık GEL istiyorum..!!! Onca aciyi.. onca siziyi.. bu ani görmek icin YASADIN.. !! demeni istiyorum... Ansızın öyle bir gel ki , hasretinle DELI olmadan , seni gördüğüm an DELIREYIM !!! istiyorum.. Delirmemin bile SENLI bir sebebi olsun istiyorum... Anladın mı ?? Senli bir sebebi... |
|
Zara - Deli Yarim Anlat bana yüreğim anlat Sensin benim deli yarim Anlat bana yüreğim anlat Sensin benim deli yarim Anlat bana Oydu gecen, Ilık rüzgar gibi esen Anlat bana yüreğim anlat Gözüm değince gözüne Fırtınaydı kopan Aşk buydu, Deli gönlüme akan Kapıldım şavkına Takıldım aşkına Düştüm peşine Deli yarim Ah bir sarılsam Adarım canımı Duysa feryadımı Deli Yarim Ben ağlarım hep Ağlarım Can çekişte rüyalarım Ben ağlarım hep Ağlarım Dinmek bilmez Gözyaşlarım Anlat bana Oydu gecen, Ilık rüzgar gibi esen Anlat bana yüreğim anlat Gözüm değince gözüne Fırtınaydı kopan Söz geçmez Yoldan çıkmış aşkıma Baktıkça bakarım Gördükçe yanarım Bir bana gülse Deli yarim Ah bir sarılsam Adarım canımı Duysa feryadımı Deli Yarim |
Eylül`e yükledim.
Bereketi, yağmuru, Hüznü, mutluluğu. Üstüne düğümler atıp... Eylül`e yükledim. Kâr, zarar düşünmedim. Eylül`ü dilenmiştim, Sadece isteyerek, çok beklemiştim. Bir Eylül`üm olsun istemiştim. Bir de onun getirdiklerini... Hazanı, vuslatın nadaslarında, Gizlenmişti umutlarım. Bir Eylül`üm olsun istemiştim... Şimdi; Sımsıkı avuçladığım bir Eylül var. Elimi açsam, baksam ki; korkarım. Sımsıkı sarsam, koklasam ki; korkarım. Seyretmeye kıyamadığım, İçimi titreten bir yastayım... Eylül haykırır, Eylül ağlarım. Her damlada onadır nağmelerim. Karşıma alamam, ona dokunamam. Gözlerinde yitik düşerim... Tüm muhtaçlığımla, hırçın dalgalar gibiyim. Taşkın sellerde boğulan, Sana aç, sana susuz kaldım. HOŞGELDİN eylül`üm, Seni çok istemiştim... |
|
Yanacagiz ikimizde ateste...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:57 . |