![]() |
tmm:Ddaa gitmed,m ki!!:D
|
ee yuh be kardeşim
askım git calıs gel bak 10 dan sonra babam okey oynuyo oturamıyom ona gore :D |
ask her seyi affeder mi ??
|
değmez.....
Bugün doganin dengesi yok Öyle herseyden alinmayalim Aglasam kizsam hic yeri yok Basladik yarim birakmayalim Daha seninle isim bitmedi bitmez Ask gün yüzü görmedi görmez Sana söylemeye degmedi degmez Seni benim gibi kimse sevmedi sevmez Yanliz kalmanin alemi yok Icip icip abartmayalim Askta sükütün kiymeti yok Kacip gidip saklanmayalim Asksiz hayatin hic tadi yok Fani dünyaya sarilmayalim Darlanmanin manasi yok Sevip sövüp ayrilmayalim |
seN aNLA.......
|
......Aşkım İçin.....
|
teşekkürler askım... :69:
|
doyamıyorum diNLemeye =)
|
haktaN...
|
Duy, sesimi her yerden duy Gör, yüzümü her yerden gör Dön, sebebi halim başka Kalp kırık dökük yenik aşka Dön, sebebim olma gayrı Dön, dünleri vur da öldür Göm, geçmişi sildim çoktan Yar adın emir gibi haktan O yosun gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin Bilirim senin için yaralı Duy, sesimi her yerden duy Gör, yüzümü her yerden gör Dön, sebebi halim başka Kalp kırık dökük yenik aşka Dön, sebebim olma gayrı Dön, dünleri vur da öldür Göm, geçmişi sildim çoktan Yar adın emir gibi haktan O yosun gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin Bilirim senin için yaralı :69::69: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:52 . |