![]() |
Bu hayatta başımıza gelen herşey Ne verdiğin ne aldığın Bizi birbirimizden ayıran tek şey Kime nasıl inandığım Seni kalbimden atmak mı Seni kalbimden atmak mı Yok yok yok yok Seni kalbimden atmakmı Seni gönlümden atmak mı yok Sana sevgim kendimden çok Seni kalbimden atmak mı Seni gönlümden atmak mı yok Sana sevgim kendimden çok :69::69: |
değirmeNLer..
|
akLıma eseN seytaNa uymak yiNe seN oLacaksıN sebebim... |
gitme yoksa......
:85: |
nereye böyle... =(
Gözümden yaş geldi İçimden ağlamak Yüzümden düşen bin parça Konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gibiyim Soruyor musun bakalım nasılsın diye Ne biliyorsun belki iyi değilim bu gece Anlamadan dinlemeden Son sözümü söylemeden Nereye böyle Belki ben yatak döşek Duygularım parça parça Her günümü her gecemi Yaşıyorum iki kişilik Halimi sordular söyledim birilerine Söylemese miydim acaba Soruyomusun bakalım nasılsın diye Ne biliyosun belki iyi değilim bu gece Anlamadan dinlemeden Son sözümü söylemden Nereye böyle |
Sonbaharı bu belki de aşkın Alışmak çok zor, ah bu yalnızlık Yalana döndü, kurtulamadık Farkında olmadan sana alıştım Sen başka yerde ben başka yerde Soluyoruz vay aman Başka dünyada başka Rüyada Yaşıyoruz o zaman Hayatın kendisi bu Herşey varmış icinde Yollar ayrılıyormuş Deli gibi sevsen bile... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
canım bnm yha =(
|
sensin o;)
|
kaNdırdıN beNi...
oyuNcagı eLiNdeN aLıNAN kucuk bir cocukum şimdi =) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:26 . |