![]() |
Alıntı:
Tekrar görüşmek dileğiyle...Seninle sohbet etmek güzeldi. Kendine çok iyi bak...:2: |
Alıntı:
Sana da iyi iftarlar... Yarın görüşmek üzere...:2: |
okumaya değdi:)
|
:2:
|
BÖYLE BİR SEVMEK
ne kadınlar sevdim zaten yoktular yağmur giyerlerdi sonbaharla bir azıcık okşasam sanki çocuktular ne kadınlar sevdim zaten yoktular hayır,sanmayın ki beni unuttular hala ara sıra mektupları gelir gerçek değildiler birer umuttular eski bir şarkı belki bir şiir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir yalnızlıklarımda elimden tuttular uzak fısıltıları içimi ürpertir sanki gökyüzünde bir buluttular nereye kayboldular şimdi kim bilir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir. ATİLLA İLHAN benim en sevdiğim şiir sana hediyem olsun |
slm hayırlı ramazanlar. naber nasılsınız görüşmeyeli yoksa unutuldukmu?? :72::72: sanırım şuan yoksunuz neyse görüşürüz
|
ya hani benim sayfaya da şiir bırakacaktık???:)bütün nazım hikmet şiirlerini toplamışın sayfanda:D gerçi bnm sayfa mayfa açtığım yok de mi?:) okul açılıyor çok giremeyecem nete keşke bu iki gün içinde karşılaşsaydık:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Seni yeniden görmek ne kadar güzel.:2: Unutulduğun falan yok, olur mu öyle şey...:89: Ben de uzun süredir pek sık giremiyordum siteye.(Bundan sonra da pek sık giremeyecek gibiyim. ) Yoldaş'la da pek görüşemiyoruz zaten.:65: Sen nasılsın bu arada? İşe başlamışsın, hayırlı olsun(biraz geç kaldım bunu söylemeye ama affet ne olur). |
Alıntı:
Yahu sen sayfa açtın da ben şiir mi koymadım?:72:Yoksa sayfa açtın mı yaw?:72: Hem Nazım babada daha şiir çoook. Geri kalanı da senin sayfana sakladım, sen merak etme.:2: Yaw biz seninle karşılaşamıycaz bu sitede galiba. Okullar da açıldı zaten. Daha da yoğun günler başladı yani.:65: Bak, O' da öyle diyor.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:09 . |