![]() |
sewdim bu adamii
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
muhabbet\\\\bItte
sieh dich vor bevor du gehst ---- gitmeden önce iyi düşün ich will nicht das du vergisst ---- bütün hayatın boyunca sensiz das ich, nicht dein leben lang ---- olamayacağımı unutmamanı istiyorum ohne dich kann meine seele geht mir dir dann --- ---ruhumdan seninle gelir o zaman ( sana gelir ) bridge verse 01: pass bitte auf dich auf ---- kendine dikkat et lütfen denk an mich wenn du dich selbst vergisst -- kendini unuttuğun an beni düşün was du mir wert bist ist nicht ---- benim için değerli olduğunu değil denk nicht das ich das an einem song nimmst ---- ve bunu (sözleri) bir şarkıdan çaldığımı ( aldığımı) düşünme +2 verse 02: sieh dich vor bevor du aufgibst --- pes etmeden ( vaz geçmeden) önce iyi düşün ıch will nicht das du vergisst --- burda olduğumu unutmanı istemiyorum das ıch hier bin wenn du stürzt --- eğer sen yıkılırsan alles andere lass ich stehn --- bende hemen bırakı veririm herşeyi sofort niemand außer du --- senden başka hiç kimse gib mir kraft genug --- bana yeterli gücü vermiyor all mein leben steckt in dir ---- bütün hayatım sana bağlı bitte hör mir zu --- lütfen dinle beni lässt du mir die chance ----- bana yeniden başlamak für ein neubeginn -- için bir şans ver ıch werde stärker sein ---- daha güçlü olacağım wirst du für mich bleiben ---- benim için kalmazmısın ? refrain: bitte bleib nur bei mir - -- lütfen sadece yanımda kal ıch ertrag es nicht dich zu verliern --- seni kaybetmeye dayanamam alleine du machst wieder gut --- diğerlerinin bana yaptıklarını was mir andere antun ---- sadece sen iyileştirebilirsin bitte bleib nur bei mir --- lütfen öylece kal yanımda ıch ertrag es nicht dich zu verliern ----- seni kaybetmeye dayanamam alleine du machst wieder gut ---- diğerlerinin bana yaptıklarını was mir andere antun +2 --- yalnızca sen iyileştirebilirsin bridge : bist du da so ist warm --- ordamısın, o zaman sıcak und du schützt mich vor meinem untergang ----- ve sen beni bu çöküşten korursun doch, bist du fort --- hayır, uzaktasın so ist kalt -- o zaman soğuk und ich erfrier und sterbe ganz allein --- ve ben yapayalnız donarak ölürüm verse 03: kannst du einsam sein? --- yalnız olabilirmisin ? ich kann es nicht. --- ben olamam ... denn ich weis was ich an dir hab. --- çünkü sana değer verdiğimi biliyorum refrain: bitte bleib nur bei mir --- lütfen benimle kal ıch ertrag es nicht dich zu verliern --- seni kaybetmeye dayanamam alleine du machst wieder gut ---- başkalarının bana yaptıklarını was mir andere antun --- sadece sen iyileştirebilirsin bitte bleib nur bei mir ---lütfen benimle kal ıch ertrag es nicht dich zu verliern ---- seni kaybetmeye dayanamam alleine du machst wieder gut ----- başkalarının bana yaptıklarını was mir andere antun ----- sadece sen iyileştirebilirsin |
Alıntı:
O zmn sora knşalım cnm ;) |
oke
optm |
|
|
sen uzaklardasınn arkadaşımm wan'ı özlemişsindirr [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
slm cnm nbrsin bakıom sen almanya ya iyi alışmışısın (; bu ne yaw muhabbet mi dinlion sen almancayı sökmşsün bakıom ohh artkk hawa atarsın millete(: almanca yazılıların da yanımdasın şimdiden peşin söliyim:D öptüm cnm kendine çoqqq iyi bak seni çoqq özledim
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:11 . |