![]() |
bu da turkcesi =(
|
öyLE bir gecer zamaN ki...
|
Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zaman ki Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde Yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki öle bir geçer zaman ki Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlikte var yine serde Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde Sana kara yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde Bak bir garip diyorki nerede o yarim nerde Anılara kapılıp kanma dünyanın da düzeni böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki |
dumaN - Fesupanallah
|
Yonca Lodi Aldım başımı gidiyorum
|
dumaN- oje
Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık buradan baş başa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık buradan baş başa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver elini bana Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma Doyamadım dönüp bakmaya Ne de güzel durmuş yan yana Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver ayağı bana Gel içme, oynaşma, kaykıl Son defa Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma Hangi oje yakışmaz ki kız sana Gel yanıma gir koynuma Kaçamadık buradan baş başa Gel Yanıma gir koynuma Hangi oje yakışmaz ki kız sana |
müsLüm gürses - dumaN - oLmadı yar
|
bu ak$am
Kendime geldim geleli dostlar Olamam kimseye düşman Bi şüphem yok kefenim sağlam İçerim ben bu akşam Sesleri duydum duyalı dostlar Yola çıktım yeni baştan Acelem yok hedefim sağlam İçerim ben bu akşam İçerim ben Ben burda bu akşam Sizleri gördüm göreli dostlar Hemen her gün bana bayram Yarınım yok sevenim sağlam İçerim ben bu akşam İçerim ben Ben burda bu akşam |
En Güzel Günüm Gecem
Kafadan attım salladım Türkülerden de çaldım Sahnelere çıkıp içtim oynadım ben Gönülden inandım Şarkını seç gel benimle Beraber bağıralım Dalganı geç sen benimle Elini verdin sıkmadım Boynundan sarıldım Tekme tokat öne geçtim Bıkmadın sen Gönülden inandım Şarkını seç gel benimle Beraber bağıralım Dalganı geç sen benimle En güzel günüm gecem sizinle Bu nasıl sevgili böyle En güzel günüm bu gece Çalarım söylerim keyifle |
özgürlüğün ülkesi
:85: :85: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:19 . |