![]() |
aNNeM
:65: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hani eski zaman masalları anlatır... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hüznümü huzura dolarsın.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Annem sen benim yanıma kalansın.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hani bir biblon vardı kırdığım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ama bil ki bende parçalandım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Annem ben senin yanında kalanım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Annem sen üzülme.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uzayan sohbet gecelerinde.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Rolleri unutup dost oluruz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bizi bağlayan bu kan değil yalnız.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Annem biz birbirimize kalanız.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben kararlı uçarken yolumda sen çatık kaşların altında katıksız sevgiyle bakarsın Annem sen benim yanımda kalansın [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Annem annem sen üzülme... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben hala senin dizlerinde... |
yaw çokkk güzel sağol
|
:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
:4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: |
:1: tskler denizkızı..
|
:65: çok güzel...sözlerde candan ercetinin şarkısı sanırsam.:( saol deniz kızı..
|
:4: :4: :79: :79: :19: ;
nerdeyse ağlıyodum! candan erçetinin bi bu şarkısını sewerim saten..çok saol emeğine sağlık harikaydı |
:19: tşkler
|
Teşekkürler denizkızı.:65: ben 6 yıldır görmüyorum annemi.:19:
|
saol denizkızı tam da annemden ayrılcakken :19: :19: :19:
|
neden ayrılcan ki sinem??bu arda emeğine sağlık
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:33 . |