![]() |
Fenerden Büyük Darbe Dk 12 Ve Kejman
beşiktaşlı arkadşlarım biz fenerbahçelilere artık geçmiş olsun demek düşer inşallah bi dahaki seneye sizde şampiyonluk için sevinirsiniz biliyosunuz önümüzdeki maçlar trabzon spor herhalükarda alıcaz çünkü kadı köyden çıkış yok cimboma diicek bi şey yok zaten her seferinde yeniyoruz bi kalıyo ankara gücü onAda yeniliriz bi şey olmaz gerçi öyle bi şansları yok :72: :11: :72: GEÇMİŞ OLSUN KUPAYLA İDARE EDERSİNİZ TABİ YENERSENİZ:11: ÜZERİNİ KARALAYIP OKURSUNUZ
|
Bu sezon kaç sefer yendiğimizi hatırlamıyorum feneri. Bi kerede yendiniz bakıyorum çok mutlu oldunuz. Ama bakalım sonunda da bu kadar mutlu olacakmısınız.
|
ne yapalım sevincez tabi çünkü şampiyon olcaz:11:
|
valla zyrec sana sonuna kadar katılıyorum.. Allahtan bu fener her sene yenmiyor yoksa oooo basimizi şişirecekler yendik die :72: :11:
|
niye siz yendiğinizde seviniyosunuzda biz niye sevinmeyelim:93: :91: :72:
|
agliya agliya sampiyon oldunuz sevinin tabii:72:
|
ağlamakla kazanılsaydı siz her seferinde kazanırdınız yaw:19::11::11:
|
Valla Fener kendini herkese acıların çocuğu olarak gösterdi. Ezilen, hor görülen. Gerçi Ezik bi takım ama olsun. Hakemleri yönlendirmek adına bir çok şey yaptı ve sonunda amacına ulaştı. Aslında ben Fenerlilerin yerinde olsaydım sevinmezdim. Çünkü böle bi kadro artık Türkiyede değil Avrupadaki başarılar için yarışması gerekiyordu. Ama öle bi EZİK takımki Türkiyede aldığı şampiyonluğa seviniyor. Gerçi Türkiyedeki şampiyonluğu kendisi almadı BEŞİKTAŞ ve Galatasaray gümüş tepside sundu....
|
Alıntı:
|
kadıköy hatırası
:72: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:00 . |