![]() |
Van.GEN.TR üyeleri ile halı saha futbol maçı
Arkadaşlar önümüzdeki hafta için futbol maçı düzenleyeceğiz. Oynamak isteyen arkadaşlarım buraya mesaj bıraksınlar ve bana veya zyrec'e pm ile ulaşabileceğimiz numaralarını pm atsınlar. oynamayıp izlemek isteyenlerde gelebilir. herkes gelebilir. gerekirse 2 saha tutarız. gün ve saati yine burda yayınlarız. hadi bakalım artık yavaş yavaş aktivitelere başlayalım.
Yer: Altaylı Spor Tesisleri Tarih: 07.09.2007 Cuma Saat: 20:00 - 21:00 Liste: 1-muhemar 2-zyrec 3-alosar 4-satan22 5-zerguwan 6-hackoogle 7-calimero99 8-isveç kralı 9-ato--- 10-gökhanaygün 11- yargç |
kızlar naapcak yaw...:D :D
|
cok guzel olur..:1:
|
valla kızlar için halı saha yok hem o kadar kızda gelmez :11: . ancak izlemeye gelebilirsiniz :2:
|
doğru valla gelmeyizz..:72: naapcaz maçtaa...bizde aramızda yaparıs bişiler kızlarla dimi ama...:11:
|
e artık bilemem. kızlarla bişeylar yaparsanız berkeklerden eminim gelen olur :11:
|
bende oynayabilirmiyim :72: ii olur vallaha hem bayadır oynamadım. yine aynı takımda olucaz demi..:11:
|
yaw ben bi kızlara pm atayım yarın..:11: erkekleri almıcaz biz görürsünüz..:72:
|
tabi satan ne sandın.. (kesin oyunu kaybedecez) :11:
|
ya seninle hangi maçı kaybettik şimdiye kadar. hem benim attığım gollerle maçı alıyoruz..:72:
|
evet attığın gollerle. ama nedense o golleri bi türlü göremedik..
|
hadi yaw hiçmi görmedin..:72: tmm o zaman bu sefer göstericem.:72:
|
sen gol atmıyosun genelde kolunu bacağını ya kırıyon yada çıkartıyon
|
Maşallah burada geyik alanına döndü.
|
eğer müsait olursam bende gelirim.hele bi vana gidekte
|
merhaba arkadaşlar fikir benden çıktı alosara söledim muhemar abiye sile die ...
nese inşallah güzel olr.... bende oynamak istiyom ... tabi oynatırsınanız :72: |
sonunda karar verdik. umarım güzel bir aktive olur.. Herkesi Bekleriz :2:
|
walla çok güzel olur ben defansta oynarım eğer ki kabul edilirse :)
|
cane bende geliyorum ama forvet oynarım yoksa oynamam haaaaaa:85:
|
tamam arkadaşlar sizide ekledim :1:
|
Tşk..
|
yalnız cuma akşamı ya da cumartesi günü olursa gelebilirim.tarihide söylerseniz iyi olur.malum teeeeeee muradiye'nin köyünden gelecem:85:
|
bende MaÇ Deyİnce Akan Sular Durur Benİ De Ekleyİn Lİsteye Muhemar Abİ :)
|
senide ekledim atoo
|
Alıntı:
|
bende gelebilir miyim?
|
ne dmeek aydın abi senin sorman bile yanlış :D
|
Alosar son listeyi buraya yazalım ilk sayafayaki kimler gelecek ona göre bilelim.
|
perşembeye olabilir değil mi zyrec.. bence uygun
|
Perşembe için baktım yer yok. Ama diğer sahalarada sormak lazım. Yarın bakarız.
|
valla hi ben oynarım ama bi şartla helin ve deniz kızıda gelecek ben onlara çay ımarlıcam kızlar gelin haaaa :72:
helin :caylar: denizkızı :caylar: :72: |
çay ısmarlıcaksan gelmiiimmm....:72: :11: öldük çay çay..:11:
|
Kardeş ne kadar çay içmeyi seviyorsun sen.
|
valla hi ben oynarım ama bi şartla helin ve deniz kızıda gelecek ben onlara çay ımarlıcam kızlar gelin haaaa :72:
helin :caylar: denizkızı :caylar: :72: alın size çayyyy |
valla çay ısmarlıcam hemde tavşan kanı gelin için tavşanda kan kalmadı haaa ısmarlıya ısmarlıya :caylar::72:
|
kardeş ben çay içmayi sevmiyem ısmarlamayı seviyem al sanada çayyyyyyyy :caylar::72:
|
geyiğe çevirdin bölümü haa..:D :D
|
Tam geyik oldu. istersen geyik bölümüne konu aç orda herkese çay ısmarla :11:
|
vile ne yapayım ben dogruları soylüyorum ben çay içayi fazla sevmem günde 2 demlik o kadar ben ısmarlamayı severim yarın ö bürgün kalkıpta kola ısmarla demeyin bozuşuruz haaaa alın size çayyyyyyy :caylar::72:
|
İzleyici kabul ediyormusunuz :11::11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:43 . |