![]() |
hadi resimlerimizi koyalım onları yorumlayalım:D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
eskielrden bi resim bu devamı gelecek :D |
sanki daha berberlerin ortaya çıkmadığı bi dönemden kalma..:72: saçının uzunluğnu ölçen biri..:72: benim resmi koymama gerek yok zaten kişisel sayfamda var ordan bakıp yorum yaparsın:11:
|
:d :d :d
|
önemli olan burası :D
yerçekimni ölçüodum orda ben :D |
baya bi çekmiş ama seni yer galiba..:72:
|
:11:
|
olmamı saçıma baksana :Dhavada kaldı :D
|
hımmm eğer birgün intihar etmeyi falan düşünürsem gelip kendimi senin saçlarına asıcam..:72:
|
tamam 1 ay sonra dahada uzun olcak şimdi okıcama geldi anca:D
|
zaten bende 1 ay falan sonra düşünüyodum..:72: aman sağlam tut sonna kopar falan intiharım boşa gidmezin resil olurum ona göre tmmı..:72:
|
hııııı :11:
|
tamm tamam :D beyazlamaya başlasa bile kökü sağlam :D saç sakals ağlam bedne boş yer yok bakın resim şlekil a:D
|
kendimle dalga geçmeyi seviom nasılsa profil resmim yakışıklı :D
övünüoms anırım şimdide:D ah duygular ah :D |
yaw biz sen bölesin demedikki hem kendin demedinmi yorum yapalım die..:72: hem çok karizmatik birisin..:85: umarım yukarıda yazdıklarıma gücenmedin...
|
:D kendime gülebiliom ben :D
nihahah :D abartmadım demi :D nese yok be ne alıncam goırgır şamata :D |
okkay..:85: nese ben kaçar artık sonna dvm ederiz.. bugün işyerini su bastı o yüzden baya bi yorgun geçti..:72: kib ii geceler oğuzhan abdi.. bi ara senin bu resme montaj yapayım bakalım saçsız sakalsız nasıl görünüyosun..:72:
|
NİHAHHAHA DIHI :d GLME EFEKTİ BUNLAR OLAR
AGA BAKALIM NOLCAZ:d |
capslook açık kalmış :D
|
:72: benim sular gibi..:72: senide caps lock bastı galiba..:72:
|
he efenim :D
|
ben gelirim heryere bensiz kalmasın hiçbiyer :D
|
welovetheatre o ne resim öyle :72: alemsin ya :11:
|
eskiden kalma işte :D
|
ya bu foto yorumsuz ay koptum
|
:D daha bi sürü varda evdeki pc de halledicem en kısa zamanda:D
|
sanki berber yoktur kesesen ama valla avatara bakılırsa çok yakışıoyo uzun saç
|
hayret verici bi manzaraa .
|
:) tenks efenim :) avantar ayrı ama dengesiz çok foto var bedne daha koyarım gülüp eğlenirik :D ama sizde koyun ya hep bana gülmek olmaz ki :D
|
bu da benim eskilerden dürüstçe yorum yazmayan ölsün :11:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ato benimki vesikalık olsun :85: :72: :11:
|
:11: :11: :11:
|
karamurat filmini izledikten sonra mı çektirdin:11:
|
yok arkadaşın ewinde zıplama yarışı yapıorduk :)
|
abi süper :) hehehe :D pepsi reklamına döndü valla yollasana pepsi içerken seni görelim:D
|
harikasınız çok komik haa ato harika bir jump olmuş
|
eskiden iyi ziplardim yaw :)
|
BU RESİM ÇEKİLELİ ÇOK OLDU FAKAT KİMSE BANA SÖYLEMEDİ YAKLAŞIK 3 AY SONRA BU FOTOYU GÖRÜYORUM VE ŞOKTAYDIM :s
ARKADAKİ LİSELİ GENCE DİKKAT ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM BEN :s 1 YIL SONRA BURAYA TAŞIYORUM RESMİ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
o ne bakış yaw :72: :11:
|
işte saçsakaldan yüzümün gözükmediği an [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] corner cafe o el kime ait açıklayacağım :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] işte ben ya offf hepsinide açıklamayayım değişim kendissi ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HAMLETİ OYNARKEN EVDE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] FRP GECESİNDEN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:52 . |