![]() |
istediğini yaz
canım sıkkın ya ama çok keyifliyim sıkılma durumunu atlatmam laızm :D
|
hadi anlat bakem...önce çocukluğuna bir bakalım...sen küçükken kaç yaşındaydın???:72:
|
ben küğçükken beş beş yaşındaydım elli beş :D
|
istedini yaz işte klasik varmı die baktım yokmuş varsada bu isim güzel yazın işte yiğidlerim :D
benim canım cola cips çekti param yok can bana ısmarlasana D: |
içimde şimdi öle fırtınalar kopuyoki anlatamam yane yaşamak lazım :72:
|
fırtınadan uzka tut bei :D
|
ii anlatmıo işte :72:
|
birilerini tekme tokat dövmem lazım :)
|
nie kimse beni beğenmio konularıma takılmıolar herkes yeniliğe kapalı sanırsam eski daha cazip gelio
|
canım sıkkın yaa....
|
puf
|
dıptıs dıptıss
|
istediğimi yazarsam kendimi banlamak zorunda kalırım..:72:
|
:D
|
uykumö geldi ben yatıom ahanda yazdım işte
|
Kalbim..soguK.. ruzgar.. esinti.. gozlerim.. su.. O.. Ben.. Kalbim..ellerim.. soguK.. O.. Ben im. ur per tim. |
güsel
|
basım agrıyo......
|
:( geçmiş olsun ya ....
|
Istedigini yaz.. istedigini kis.. yaz / kis yaz.. |
Alıntı:
|
ooooooooof offff çok işim var çooook :(
|
Havanın sıcak olmasını isterdim.. böle gölün kıyısında olucan elinde sigara ha bide yanında biri olucak. arkadaş dost veya sevgili bişeylerini paylaşabiliceğin biri yane.. off çok özledim...
|
Sandal var dusumde .. dalgalar vurdukca mavilere bulanan mini mini bir sandal.. Gunesi icine alan serin sularda yanan.. |
Sen ki agırlıgım.. Agrıyan yanım Ve kelime.. Kelimeler.. Sana aitken ne guzeller. Ruya'm alaca yangın.. |
Kelebek yuregi suya dustu Kelebekler aglar mi. Uzuleni olur mu.. |
yaprak dökümünü izleyemedimm yyaa....:(
|
her sigarayı çekişimde onu düşünmem bana büyük mutluluk veriyo..:2: bana tatlı bi şekilde 'aşkım' demesi alıp götürüyor hiç bir zaman yaşayamayacağım mutlulluklar diyarına..:2: ii ki var diyorum...:2:
|
üşüyorumm yaa..çok soğuk...
|
birbirine karisan akan harfler. RuyaRuyaRuya. yana cekilip bekleyen sabirli simge hala bir :) |
Gözümü kapatsam açtığımda kendimi mavi klasörlerden uzak bi yerde görsem n güzel olurdu..:)
|
derli toplu bi kiz ve elinde kocaman bi kaya ! :) |
yayinin her hickiriginda nefesimi tutmaktan aritmi yasiyo gibiyim. :S ( o bayildigin ifade ) |
yapma yaw...:72:
|
Ari kovani beynimde vizildamaya baslayan sarKi.. kendime bakarim elbet sen hiç korkma kendine kaliyor insan eninde sonunda sen bize iyi bak tanrim sevdali kullarina.. Kizil sacli beyaz ten Ercetin.. of off.. Nerdesiniz ?? reva mi bu.. ! |
herkes Ayni Hayatta
Kendİnİ BİŞey Sanma Ne Kadar Çok Bİlİrsen O Kadar Bela BaŞa... |
dingilozlar :@ !!!!!!!!!!!!!
|
ßravee!:11:
|
:11: siyo
|
556721
Sona geldim, sana.. Cizdim üstünü... Kazandın; Oynamiyorum !.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:44 . |