![]() |
Jacoben
Adım Siyabend(Siyo die bilir herkez) Koyu cimbomluyum sayfamda Çay içmek yasaktır :P şimide hoş geldiniz
|
yani bizim çaycı ömere gelmemi diyosun sen :72:
ismin ne güzelmiş ne demek :72: haydin hayırlı ossun :46: |
ismim uzun hikaye ömer gel ama çay getirme sayfa kirlenmesin :P
|
hayırlı olsun sio :D çay vermisen bari kola felan ver olum:D
|
gelirken beraberinde getir kolani
|
wıle oluım ne cimrisin :D bi kola ismarlayamisan :D senin sanalında gerçek hayatınla aynı :D :72:
|
aha şimdi kalbimi kırdın bi kola için bu kdr laf ettin helal olsun sana
|
tamam gençler ben size kola sigara ne isterseniz getirdim :11: hayirli olsun canoooo ;)
|
eyw ojj geldin
|
hayırlı olsun sayfan..:)
|
tşkrler hoş geldin
|
hoşbulduk saolasınn..:D
|
:72: :46: :78: |
çok güzel bi şarkı tŞkr ettim
|
|
wılen rafızıiii...!!! acil sigara içmem lasım...sizin ev müsait mi ? :72: :11:
|
olmamı buyur gel
|
taaam :D
|
siyo kişisel sayfanın adını deişiim mi?
|
iyi olur :) ne yapcan rafizinin sayfasımı:11:
|
yoo SiYo yapacam
|
de hadi arkadaşlar kim ne ısmarlıyor nerde ısmarlıyor..:72:
|
abi gelin bize size böle güzel bi kahvaltı hazırlıyım:) dolapda 3-4 birada var demleniriz:)
|
süper olur vallaha..:72: beko olum nerdesin baksana siyonun ağzından bal damlıyo..:72:
|
bira olmaz...alkol yoq... :D kahvaltı yaptım... :D sadece sigaaraaa ve çayy olursaa memnun olurum :11:
|
alkol olmaz yaww...ramazandayız..... :11: gidio muyuz satan...ben ewlerini biliorm :72:
|
gelin bekliorum :)
|
tabiki gidiyoruz..:72: öldüm yaw tutucam dedim ama bakalım kaça kadar gidicek böle..:72::11:
|
:11:
|
siyoo naah bu-----------> [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
ne kalkdıki ya son 10 saat:11:
|
siyoo naah bu-----------> [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hiç bişey kalmamış vallaha.. bitmiş.:72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]itinala oruç bozulturulur |
olmm bu saatte kimsee acıkmaz....bosuna uğrasmaaa...bu saattleer madde bagımlılarının saatidir :11:
|
he valla oruç tutanlar yatıor şimdi biz sap gibi ayaktayızz gel bekoo bize çay demler içeriz tekim haaaaa :)
|
bende tutmuyom banada verin :D
|
Sana Yoh
|
sen istanbuldasın olmazz... :11: ben simdii siyoo gile gitmek üzree yola çıkıormm bb:D
|
bana nie yok ya :( aşkolsun :(
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:40 . |