![]() |
Halı Saha Maçı 3 - 30/09/2007 saat: 21:00 - 22:00
Arkadaşlar 30/09/2007 pazar günü koyuncular halı sahasını (araştırma karşısı) 21:00 - 22:00 arası tuttuk. Gelecekler bu başlığa adlarını yazsınlar. Aşşağıda ismini yazdıklarımdan gelemiyeceklerde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] veya [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] özel mesaj atsınlar
|
pazar gunu ok...:1:
|
yaw biz cuma günü için ayarladık ya çohaz petrolün ordaki hali sahada.. orayı iptalmi ettiniz...
|
pazar günü görüşürüz
|
Bazı nedenlerden dolayı pazara aldık maçı.
|
tmm ben diğer sahayı iptal ettim...
|
:D neyine oynuoz
|
Modluğuna :11: :11:
|
:11:
|
:D ruşen abi alırım Modluğunu :11:
|
yaw ruşen abi bizim apobeyi de ekle bi zahmet konustum gelmek istiyordu nasıl yapacaz şimdi adamlar da tam:)
|
tamam gelsin. 1 kişi bırakmıştık boş. apobey gelsin. kadro tamamlandı o zaman.
|
Pazara görüşürüz:1:
|
bekleriz :)
|
arkadaşlar bende gelmeyi isterdim ama 2. maçta bileğime aldığım darbe ciddi bi sakatlık geçirmeme neden oldu..
şuan tedavi oluyom inş. enkısa zamanda yeni maça yetişrim :D sizlere bol eğlenceler iyi olan kazansın :72: |
:D
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bi maçı daha sorunsuz bi şekilde daha bitirdik. Yine çok eğlenceli bol gölüü(tabi çoğu bizim kalemizde :11:) bi maç oldu. Haftaya yine tutacaz:1:
|
ama biz hep yeniliyoruz yaaa :2:
|
he yaw.. haftaya yargıç bizimle olucak.:11:
|
Ah yargıç ah gençlere taş çıkaran yargıç haa.Neyse ben çok yoruldum ya eğer bi hatam olduysa ilk haftadan herkes beni topluca affetsin lütfen.1 yıldır ayağıma yeni top deydi.lastdesigner bu mini yine ne uzun yazı yazmış dicek :11: sende affet beni last :11: :11:
|
yaw avatarda o biçim miniendin..:11: tanıştırsana beni..:11:
|
yine mi yenildiniz yaaa :11:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi bunu 1yıl güzellik merkezlerinde ayara sokmaya çalışsan bu yine bişeye benzemez:11:
|
yaw benim onu güzellik merkezine sokacağımı kim söylediki..:11: sen gönder ben yolunu çok ii biliyorum..:11: iki güne kalmaz onu cillop gibi yaparım..:72:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:72: |
kazanan takımı tebrik ediorumm....:D
|
takımım adına tşkkr ediyorum...;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz derken beni saymıosun heralde...:11: çektigim 3 şuttan 2 si gol oluodu....:72:....+ avatarınna kOOptum yaw....:11:
|
Hoopp avatardaki bizim yengemiz.adnan abiye ayarladım,kimse yanlış yapmasın :11: :11:
|
yakışır adnan abiye :11:
|
yaw bide benim elim yarıldı o yüzden yenildik :11: elle gol attım için:11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:39 . |