![]() |
neden hakkarim net
evet arkadaşım 101 oyun istesinin adı neden hakkarim net halbuki reklam verenlerin çoğunluğu van oyuncuların çoğuda vanlı neden bu ismi değiştirmek için girişimlerde bulunmuyoruz en azından vanın ismide duyulmuş olur
|
kardeş vallaha onu site sahibine sormak lazım..
|
Sitenin ilk açılış amacı Hakkariyi tanıtmaktı galiba. Daha sonra böyle bir oyun siteye eklendi bildiğim kadarıyla.
|
bende öneride bulundum ama si te yöneticisi sitenin ilegal olmasını istemiyor:2:
|
soruyu anlamadım sitenin adı neden hakkarim.netmi? eye öğle ise kendine bi site açarsın van.net yaparsın ihsan abi hakkarili ve kendi sitesi
bencede :1: |
abi ne fark eder van hakkari ya da mynet yani
|
[quote=SiYo;105437]soruyu anlamadım sitenin adı neden hakkarim.netmi? eye öğle ise kendine bi site açarsın van.net yaparsın ihsan abi hakkarili ve kendi sitesi
bencede :1:[/ yok gürpınarlı daha neler ihsan karagülle erzurumlu malesef kendiside şimdi erzurumda hakkarimde gürev yapmiş ama yatırımı erzuruma yapiyor ha bu ism van olarakta deyişilmez bir kere bu ism tutulmu vana ait oyun siteleride var istemiyorsan hakkarimi gidersin van sitesinde oynarsın evet malefen siteye reklam olsun oyun olsun %75 van ama kalkıp sen bunu deyiştiremesin |
siyoo olum sana kapak oldi yine :11:
|
hopppppp ben hakkariliyim siteme laf yok o sitede bizim ve oyuncuların çoğu vanlı olsa bile hiç bir şey değişmemeli bu site çok tutuluyor diye bunu yapman gerekmiyor önerin çok anlamsız
|
ato orası ölede :11: Hakkarili biliordum Nysede Öneri saçma Siteye giren birisi deilim yinede Saçma :11:
|
Alıntı:
|
yaaaa o gün hakkari ismini duyunca biraz coştum pardon
|
:)
|
aslında iyi bir fikir ama... sitenin adı bırakın tr tüm dünyaya yayilmiş... ve
oyunu programlayan...site sahbi hakkarili . |
Kardeş Siteyi Yapan Adam Yani Ihsan Bey Hakkarili Adam Neden Durup Dururken Vanin Reklamini Yapsin Vandan Reklam Veren Ve Oyuna Girenleri Zorlami Siteye Getiriyor Girmesinle Yada Başka Bi Site Acin Bu Siteye Avustralyadan Giren Bile Var
Hakkarim.net Hakkarililerindir :2: |
ya boşverin sonuçta ikiside bizim memleketimiz
|
DoĞru SÖyledİn Valla En İyİsİ BoŞwerelİm
:1: |
sana katılıyorum espric bu site biz hakkarililerin
|
Beyler site sahibi erzurumlu birisi ve şuan erzurumda şirket gibi bişey çalışanları var sitenin baya bir şirket gibi bişey işte ilk açılışta hakkari tanıtımı gibi görünsede aslında altında ticari bir menfaat vardı ve oldu işte şuan bütün türkiye o sitede adam paraya para demiyor valla
|
Alıntı:
|
site sahibi erzurumlu hakkaride ogretmenlik yapıyordu simdi bilmiyorum. firari nin dedigi gibi isminin hakkarim net olması tamamen duygusal..
|
arkadaş konu uzadıkça uzuyor.. kapatıyorum..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:11 . |