![]() |
10.000. msjım şerefine kokteylime buyrun...:))
:106: ......H O Ş G E L D İ N İ Z.....:106: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Boş masalardan birine oturun...:11: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Birazda oynayalım hadi...:72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda + Bonus....:11: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ayrıca Gelenlere +1.000 rep hediyemdir...:11: |
ooo hayrını gör satan kardeş........:72: :11: kokteyl süper yaw..ilk ben geldim herhalde.......:11: repimi istiom yalnız haa...:72:
|
hayırlı olsun kardeş çok sevindim:D
|
kardeşim kokteyle damsız giriliyomu dam bulamadımmm:11: :11: emeğine sağlık
|
süpermiş kokteylin... hayırlı olsun :2:
|
Hoşgeldiniz arkadaşlar için eğlenin bugece sizin..:11: repleriniz birazdan verilecektir arkadaşlar..:85:
|
tebrikler... kutlarım seni darısı 20.000 e:4:
|
ooo hayırlı olsun :85: çok süper bi gece olcak belli :72: eline,emeğine sağlık...buda sana hediyem :106: :72:
|
Thor ve sinem thanks..:85: birilkte nice binlere diyelim..:11: ee ayakda durmayın öle otursanıza..:11:
|
çok misafirperversin ya saol :72: bizde şu satan gelsede bizi oturtsa dioduk :72: :11:
|
geldim yaaa du seni şuraya alayım daha rahat..:11: ee n içersin söle bakem...:72:
|
ooo gelmiş baya kişi...:72: yaw satan bana sormadın ama ben bi kola alsam ne ii olurduu..:11:
|
ben ice tea şeftali istiyorum bi zahmet :11: helin bizim masaya gelsene :72: dedikodu yaparız :11:
|
du geliomm..:72:
|
dedikodu yaparız demek..:11: yaw başka bişey yaptığınız varmiki..:11: sinem senin ice tea şeftalinde hazır..:11:
|
saol satan çook incesin :72: :72:
|
incemi..:11: nerem ince yaa:72: afiyet olsun yaw n demek.. gerçi sen bir bardakla doymazsın du diyem varil getirsinler..:11:
|
aşk olsun ya sen ne demek istiyosunuz bana :72: ama ewet doymam çabuk olun nan :11: :11: nerden aklına geldi bu kutlama süper olmuş walla yok yok :72:
|
Yav adnan sen bu hızla 20.000 mesajıda birazdan kutlarsın. :11: :11:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
du ya bu kadar çömert olma sonra aç kalırsın yaw:72: :11:
|
olsun canım yaaa nolucakki..:11: senden mi esirgiyecem..:72: bütün herşeyim feda olsun size..:11: bülent abi şey pardon abla gibi ablan kurban olsun sana..:11:
|
:11: :11: saol ya bak şımardım şimdi :78: bülent abla deme nan uykum kaçıyo kabus görüyorum sonra :11: :11:
|
bülen abla bitanedir.. gerçi ben ona sütlü kahve diyorum..:11:
|
aman bea kahve içmem bi daha :72:
|
Dedim yaa kesin bu gece 20.000 olacan. Az önce baktım 10046 sayfayı yeniledim 10052. Hangi ara yazdın bunları :11: :11:
|
walla bende anlamıyorum. hızı başımızı döndürüyo yaa :72: :11:
|
dikkat edin o zaman satan rüsgarına kapılmayın..:11:
|
Destur geri du r.. :72: :72:
|
oyyy kimler gelmiş.. biraz geç kaldın ama.:11: herşeyi silip süpürmüşler..:11: ama dur ben sana ve zyrece özel bişeyler hazırlıyam.. bu arada +1000 rep kazandın..:11:
|
Yha.. bu saatte bise yenmez... ugrasma bosve rr...:11: Nice binLere insaLLa.. Alla mesaj hanelerini artirsin.. bizi senin boL enerjik sohbetLernden mahrum etmesnnn.. Amnnn..:11:
|
namazmı kılıcaz..:11: cemaat başı yasemin.. niyet ettim forumda geyik yapmaya uydum yasemine amin..:11:
sağol yasemin sizin gibi yüreği temiz dostlar kazandım bu sayade daha n isterim ki allahtan..:85: |
vay satan kokteyl duzenliyosun ama bize haber vermiyosun. Nice binlere kardesim
|
yaaa ben geç kaldım yaaa tebrikler bu arada hep birlikte nice nice binlere :4:kusura bakma yaa geç kaldım...:(
|
hayırlı olsun satan.sen bu azimle 100.000 'de yaparsın:11:
|
Alıntı:
Bu arada hoş geldin kardeşim. Açta msnde görüşelim. |
hayırlı olsun satan..:2:
|
sağolun arkadaşlar birlikte nice binlere... bişeyi bilmenizi istiyorum benim için herşeyden değerlisiniz arkadaşlar..:85:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:35 . |