![]() |
1.Hafta Zyrec'le Röportaj..
arkadaslar forumda yeni bir aktiviteye basladık her hafta bir uyemizle pöportaj yapıcaz. bunun amacı uyelerimiz hakkında merak ettiklerinizi ve onu daha iyi tanımak. ilk hafta sevgili yoneticimiz '' Zyrec'' le röportaj a baslayalım.
kurallar: -bütün üyelerimizin 3 soru hakkı vardır. -geyik yapmak yasaktır. -kişinin çok özeline kaçmadan sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde diyaloglar kurmaya özen gösterelim. ''Zyrec '' arkadaşımız kimdir neler yapar hayatı nasıl geçer kısaca tanıyalım. |
Adım Ruşen Ail Karaduman. Yaşım 25, mesleğim öğretmenlik. Yaklaşık 10 gün sonra askerim. Askere gidene kadar sadece zaman öldürmekle meşgulüm :)
|
Dunya uzerindeKi en kiymetLi seyi oldururken
vicdaniniz sizLamiyo mu ???? :) |
Değer verdiğim şeylere hiç bir zaman zarar vermem.
|
Alıntı:
Bunu kast etmistim ..deger verdigin seyLeri koruma aLtina aldigini biliyorum..;) Iki soru hakkim kaLdi , mikrofunu diger arKadaslara birakiyorum.. |
Alıntı:
Benim için değerli değil ondan anlamamışım :) |
öncelikle böyle bir konu açtığı için zerguwan arkadaşımıza teşekkür ederim.. İnşallah bu röportaj sırası bizede gelir.. nese ben zyrec arkadaşıma sorumu sorayım...
Evet sevgili zyrec askere gidiceksin die üzülüyomusun.... |
bende rusen abi' ye askere gidecek olmak nasil bi duygu diye sormak istiyorum :)
|
Boyle bir siteyi acıp bizlere sunan Zyrec ve muhemar a sonsuz tesekkur.Benimde bir kac sorum olacak.
1: yakında askersin bir sure aramızda yoksun neler dusunuyorsun. 2: forum icin ileride yapmayı dusundugunuz bir seyler varmı? 3: sitenin gidisatından memnunmusunuz.? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Askere gidip sizlerden ayrılacağım için çok üzülüyorum. Ama sonuçta buda bizim için bi borç ve borcumuzu ödememiz gerekiyor. Forum için şu an tasarladığım bir şey yok. Malum önümüzde askerlik var. Bitirir bitirmez rahat kafayla yenilikler elbette yapmaya çalışacam. Üçüncü soruna gelecek olursam sitenin gidişatı çok iyi bence. Yerel bir forum sitesi olmasına karşın üye sayımız baya iyi gidiyor ve tabikide bu durum bizleri memnun bırakıyor. Bence en güzeli forum sayesinde yeni arkadaşlıklar edinmiş olmamdı ve bu bana yetti. |
Öncelikle şimdiden hayırlı teskereler dilerim..Her ne kadar henüz askere gitmemiş olsanız da..
Askerliğin insanı pişirdiği söylenir. Buna halk arasında kullanılan "askere gitmeyene kız verilmez" sözüde güzel bir örnek.. Sizin kanaatinize göre bu inanışın doğruluk payı var mı? |
Alıntı:
|
Kendinizi bir ayna varsayarsanız en çok hangi yönünüzü eleştirir hangi yönünüzü takdir ederdiniz... Neden?
|
Eleştirdiğim yönlerim asabi oluşum, çabuk kızar çabuk sakinleşen bir yapım vardır. Kendimi taktir ettiğim yönüm ise sevdiğim insanlara çok değer vermemdir.
|
Hangi Dalda öğretmenlik Yapiyosunuz?
|
Sınıf Öğretmeniyim. Yani ilkokul öğretmeni.
|
Sİzlere Hayirli Tezkereler Sİteye Unutmuyim Dİye GİrmİŞtİm İnŞ. 2008den Sonra Siksik Gİrİcem İŞlerİmİn YoĞunluĞundan Gİremİyorum. AllahÜ Tealla Hayirli Tezkereler Nasİp Etsİn.
|
Alıntı:
|
bende röportaj istiyorum rusen abi :11: neler gerekiyor bu is icin :11:
|
1-Sitenizle ilgili çalışmalar hangi tarihte neyin etkisiyle başladı ve bugüne nasıl geldi? 2-Zyrec boş günlerinde form dışında neler yapar???
|
annemle meslektaşmışsınız..:)
yeniden össye girseniz tekrardan öğretmenlik mesleğini seçer miydiniz.??cevabınız hayır ise neden?? |
meraba zyrec, nasılsın? askere gidiyomuşsun :( ne diyelim artık hayırlı teskereler... umarım en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin :)
İkili ilişkilerinde yani dostluklarında,arkadaşlıklarında yada aşklarında olmazsa olmaz dediğin değerler nelerdir? |
Alıntı:
|
bi soruda ben sormak istiyorum.....
abi cok kısa bir süre sonra askere gidiosun.....en cok özleyecegin kişi....? |
Alıntı:
Boş zamanlarımda genelde babama yardım ederim. Bunun dışındaki zamanlarda ise arkadaşlarımla vakit geçiririm. |
Alıntı:
Çevremde görmek istediğim şey değerdir. Değer vermek herşeyin temel dayanağıdır bence. |
Alıntı:
|
:4:
|
Alıntı:
|
askerliğinizi nerde yapıcaksınız ?
|
Alıntı:
|
hayırlısı olsun...
|
Alıntı:
|
en çok oynadığın pc oyunları hangileri?çıkmasını istediğin bir oyun var mı?
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:28 . |