Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Forum Röportajları (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=229)
-   -   1.Hafta Zyrec'le Röportaj.. (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=14452)

{ZeRGuWaN} 29/11/07 00:33

1.Hafta Zyrec'le Röportaj..

arkadaslar forumda yeni bir aktiviteye basladık her hafta bir uyemizle pöportaj yapıcaz. bunun amacı uyelerimiz hakkında merak ettiklerinizi ve onu daha iyi tanımak. ilk hafta sevgili yoneticimiz '' Zyrec'' le röportaj a baslayalım.

kurallar:
-bütün üyelerimizin 3 soru hakkı vardır.
-geyik yapmak yasaktır.
-kişinin çok özeline kaçmadan sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde diyaloglar kurmaya özen gösterelim.

''Zyrec '' arkadaşımız kimdir neler yapar hayatı nasıl geçer kısaca tanıyalım.

ZyreC 29/11/07 00:38

Adım Ruşen Ail Karaduman. Yaşım 25, mesleğim öğretmenlik. Yaklaşık 10 gün sonra askerim. Askere gidene kadar sadece zaman öldürmekle meşgulüm :)

RuYa 29/11/07 00:41

Dunya uzerindeKi en kiymetLi seyi oldururken

vicdaniniz sizLamiyo mu ???? :)

ZyreC 29/11/07 00:45

Değer verdiğim şeylere hiç bir zaman zarar vermem.

RuYa 29/11/07 03:01

Alıntı:

ZyreC´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 124988)

zaman öldürmekle meşgulüm :)

Bunu kast etmistim ..deger verdigin seyLeri koruma aLtina aldigini biliyorum..;)

Iki soru hakkim kaLdi , mikrofunu diger arKadaslara birakiyorum..

ZyreC 29/11/07 11:32

Alıntı:

RuYa´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125015)
Bunu kast etmistim ..deger verdigin seyLeri koruma aLtina aldigini biliyorum..;)

Iki soru hakkim kaLdi , mikrofunu diger arKadaslara birakiyorum..

Benim için değerli değil ondan anlamamışım :)

Satan22 29/11/07 19:44

öncelikle böyle bir konu açtığı için zerguwan arkadaşımıza teşekkür ederim.. İnşallah bu röportaj sırası bizede gelir.. nese ben zyrec arkadaşıma sorumu sorayım...

Evet sevgili zyrec askere gidiceksin die üzülüyomusun....

ato--- 29/11/07 20:48

bende rusen abi' ye askere gidecek olmak nasil bi duygu diye sormak istiyorum :)

{ZeRGuWaN} 30/11/07 00:21

Boyle bir siteyi acıp bizlere sunan Zyrec ve muhemar a sonsuz tesekkur.Benimde bir kac sorum olacak.

1: yakında askersin bir sure aramızda yoksun neler dusunuyorsun.
2: forum icin ileride yapmayı dusundugunuz bir seyler varmı?
3: sitenin gidisatından memnunmusunuz.?

ZyreC 30/11/07 00:21

Alıntı:

Satan22´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125165)
öncelikle böyle bir konu açtığı için zerguwan arkadaşımıza teşekkür ederim.. İnşallah bu röportaj sırası bizede gelir.. nese ben zyrec arkadaşıma sorumu sorayım...

Evet sevgili zyrec askere gidiceksin die üzülüyomusun....

Askere giderken arkanda bıraktıklarını düşünmek üzüyor insanı. Özlem en kötü şey.

ZyreC 30/11/07 00:23

Alıntı:

ato---´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125207)
bende rusen abi' ye askere gidecek olmak nasil bi duygu diye sormak istiyorum :)

Alıştığın ortamı, sevdiklerini bırakıp gitmek çok zor. Bu anlamda üzücü. Emir altına girdiğini düşünmekte zor. Yani kısacası güzel bi duygu değil :)

ZyreC 30/11/07 00:27

Alıntı:

ZeRGuWaN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125283)
Boyle bir siteyi acıp bizlere sunan Zyrec ve muhemar a sonsuz tesekkur.Benimde bir kac sorum olacak.

1: yakında askersin bir sure aramızda yoksun neler dusunuyorsun.
2: forum icin ileride yapmayı dusundugunuz bir seyler varmı?
3: sitenin gidisatından memnunmusunuz.?

Asıl bizler bu site sayesinde sizler gibi değerli arkadaşlarla tanıştığımız için çok mutluyuz. Sorularına gelince

Askere gidip sizlerden ayrılacağım için çok üzülüyorum. Ama sonuçta buda bizim için bi borç ve borcumuzu ödememiz gerekiyor.

Forum için şu an tasarladığım bir şey yok. Malum önümüzde askerlik var. Bitirir bitirmez rahat kafayla yenilikler elbette yapmaya çalışacam.

Üçüncü soruna gelecek olursam sitenin gidişatı çok iyi bence. Yerel bir forum sitesi olmasına karşın üye sayımız baya iyi gidiyor ve tabikide bu durum bizleri memnun bırakıyor. Bence en güzeli forum sayesinde yeni arkadaşlıklar edinmiş olmamdı ve bu bana yetti.

canem 30/11/07 15:12

Öncelikle şimdiden hayırlı teskereler dilerim..Her ne kadar henüz askere gitmemiş olsanız da..

Askerliğin insanı pişirdiği söylenir. Buna halk arasında kullanılan "askere gitmeyene kız verilmez" sözüde güzel bir örnek.. Sizin kanaatinize göre bu inanışın doğruluk payı var mı?

ZyreC 30/11/07 18:35

Alıntı:

canem´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125395)
Öncelikle şimdiden hayırlı teskereler dilerim..Her ne kadar henüz askere gitmemiş olsanız da..

Askerliğin insanı pişirdiği söylenir. Buna halk arasında kullanılan "askere gitmeyene kız verilmez" sözüde güzel bir örnek.. Sizin kanaatinize göre bu inanışın doğruluk payı var mı?

Elbette askerilik insanın hayatındaki dönüm noktalarından biridir. Askerliğin insanı pişirdiği söylenir. Ama hayatın her anı şekil verir insana. Her anı yeni bir şey katar. Sadece askerlikle kısıtlamak bence yanlış.

canem 30/11/07 18:41

Kendinizi bir ayna varsayarsanız en çok hangi yönünüzü eleştirir hangi yönünüzü takdir ederdiniz... Neden?

ZyreC 30/11/07 18:47

Eleştirdiğim yönlerim asabi oluşum, çabuk kızar çabuk sakinleşen bir yapım vardır. Kendimi taktir ettiğim yönüm ise sevdiğim insanlara çok değer vermemdir.

cemil 01/12/07 01:23

Hangi Dalda öğretmenlik Yapiyosunuz?

ZyreC 01/12/07 01:24

Sınıf Öğretmeniyim. Yani ilkokul öğretmeni.

cemil 01/12/07 01:27

Sİzlere Hayirli Tezkereler Sİteye Unutmuyim Dİye GİrmİŞtİm İnŞ. 2008den Sonra Siksik Gİrİcem İŞlerİmİn YoĞunluĞundan Gİremİyorum. AllahÜ Tealla Hayirli Tezkereler Nasİp Etsİn.

ZyreC 01/12/07 01:28

Alıntı:

MEHMET CEMİL ARVAS´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125621)
Sİzlere Hayirli Tezkereler Sİteye Unutmuyim Dİye GİrmİŞtİm İnŞ. 2008den Sonra Siksik Gİrİcem İŞlerİmİn YoĞunluĞundan Gİremİyorum. AllahÜ Tealla Hayirli Tezkereler Nasİp Etsİn.

Teşekkür ederim.

ato--- 01/12/07 22:14

bende röportaj istiyorum rusen abi :11: neler gerekiyor bu is icin :11:

eyşan 02/12/07 14:24

1-Sitenizle ilgili çalışmalar hangi tarihte neyin etkisiyle başladı ve bugüne nasıl geldi? 2-Zyrec boş günlerinde form dışında neler yapar???

helin 02/12/07 16:48

annemle meslektaşmışsınız..:)

yeniden össye girseniz tekrardan öğretmenlik mesleğini seçer miydiniz.??cevabınız hayır ise neden??

sinem 02/12/07 17:22

meraba zyrec, nasılsın? askere gidiyomuşsun :( ne diyelim artık hayırlı teskereler... umarım en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin :)
İkili ilişkilerinde yani dostluklarında,arkadaşlıklarında yada aşklarında olmazsa olmaz dediğin değerler nelerdir?

ZyreC 02/12/07 23:47

Alıntı:

ato---´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125735)
bende röportaj istiyorum rusen abi :11: neler gerekiyor bu is icin :11:

Sıranı beklemen yeterli röportaj için ;)

LastDesiqner 02/12/07 23:52

bi soruda ben sormak istiyorum.....

abi cok kısa bir süre sonra askere gidiosun.....en cok özleyecegin kişi....?

ZyreC 02/12/07 23:53

Alıntı:

eyşan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125824)
1-Sitenizle ilgili çalışmalar hangi tarihte neyin etkisiyle başladı ve bugüne nasıl geldi? 2-Zyrec boş günlerinde form dışında neler yapar???

Sitemizi kurma amacımız Vanı tanıtmaktı. 2000 veya 2001 yıllarında Muhemar arkadaşımla bu isteği paylaştım ve onunda böyle bir fikrinin olduğunu öğrendim. Bu tarihten itibaren sitemizi oluşturmak için çeşitli denemelerimiz oldu. Araya Muhemar'ın askerliği girince bir müddet askıya almak zorunda kaldık. Askerlik dönüşü daha ciddi bir şekilde işe koyulduk ve bundan tam 1 yıl önce sitemize bugünki halini verdik.

Boş zamanlarımda genelde babama yardım ederim. Bunun dışındaki zamanlarda ise arkadaşlarımla vakit geçiririm.

ZyreC 02/12/07 23:55

Alıntı:

sinem´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125869)
meraba zyrec, nasılsın? askere gidiyomuşsun :( ne diyelim artık hayırlı teskereler... umarım en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin :)
İkili ilişkilerinde yani dostluklarında,arkadaşlıklarında yada aşklarında olmazsa olmaz dediğin değerler nelerdir?

Çevremde görmek istediğim şey değerdir. Değer vermek herşeyin temel dayanağıdır bence.

ZyreC 03/12/07 00:00

Alıntı:

LastDesiqner´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125964)
bi soruda ben sormak istiyorum.....

abi cok kısa bir süre sonra askere gidiosun.....en cok özleyecegin kişi....?

Aslında özlem öyle bir duyguki en çoğu diye bir şeyi olmuyor. Geride bıraktığım her insanı çok özleyecem. Ama tabiki sesini ve yüzünü hiç unutmayacağım, sevginin en farklısını duyduğum RuYalarımın insanı başta olacak tabi ;)

LastDesiqner 03/12/07 00:03

:4:

ZyreC 03/12/07 00:24

Alıntı:

helin_helin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 125862)
annemle meslektaşmışsınız..:)

yeniden össye girseniz tekrardan öğretmenlik mesleğini seçer miydiniz.??cevabınız hayır ise neden??

Aslında benim tercihim öğretmenlik değildi. Piyangodan çıktı :) Ama yaptıkça sevdim. Bir daha össye girsem ki girdim, baba mesleği olan muhasebeyle ilgili bir bölüm okumak isterdim. Tıpkı şimdi yaptığım gibi :) Yani bir daha sınava girip asıl istediğim mesleği yapma adını uğraşıyorum.

qizemCe 04/12/07 23:14

askerliğinizi nerde yapıcaksınız ?

ZyreC 04/12/07 23:17

Alıntı:

qizemCe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 126361)
askerliğinizi nerde yapıcaksınız ?

Şu an belli değil. Pazartesi günü hem yerim hemde askerliği nasıl yapacağım belli olacak.

qizemCe 04/12/07 23:20

hayırlısı olsun...

ZyreC 04/12/07 23:23

Alıntı:

qizemCe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 126365)
hayırlısı olsun...

Saol.

kenji 07/12/07 02:04

en çok oynadığın pc oyunları hangileri?çıkmasını istediğin bir oyun var mı?

ZyreC 08/12/07 03:28

Alıntı:

kenji´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 126818)
en çok oynadığın pc oyunları hangileri?çıkmasını istediğin bir oyun var mı?

En çok oynadığım oyun Counter Stirke'ydı. Birde Medal Of Honorı severek oynardım. Çok indirmeme rağmen fazla oynamıyorum oyunları :)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:28 .