![]() |
Sea Star
Merhabalar ben Sea Star... :70: koyu Galatasaraylıyım. sadece takım tutarım fazla maç izlemem. Kitap okumayı severimmmm. yine hazırlanıyom üniversiteye bakalım ne olcak |
Hayırlı olsun sea star.... Güle Güle kullan :11:
|
TŞkler :(((((
|
Hayırlı olsun kardeş. :1:
|
Hayırlı olsun sayfan. İnşallah ünvyide kazanırsın.
|
tşk ederim inşallah kazanırım
|
wwwweeeyy takımdaşım :11:
hadi bakalım burdan uğrarıs sana ama maçlarıda izlesen ne güsel olar :78: |
onu biz fenerli yapacaz :11:
|
rüyanda belki :D
|
canımı alsan yine fenerbahçeli olmam
|
:4: :4: :4: :4:
|
Rüşvet verilim... Söle bakalım ne istiyosun fenerli olman için :11:
|
senin tuttuğun takımı tutmam tamam mı? rüşvet için takımımı satmam ben ÖLÜMÜNE GS
|
Alıntı:
bu arada hayırlı olsun sayfan :1: ... |
:70: tşk ederim
|
hayırlı olsun sayfan :1:
|
tşk ederim sağol
|
:78: cimbomlu n'aber :72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
:18: BEN fenerli OLMAM oldu mu?
|
hayırlı olsun inşallah istediğin yeri kazanırsın
|
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :46: :46: :46: |
modifiye arabalar
|
araba
|
motor show
|
|
Ayrılık Sevdaya Dahil Açılmış sarmaşık gülleri kokularıyla baygın En görkemli saatinde yıldız alacasının Gizli bir yılan gibi yuvarlanmış içimde kader Uzak bir telefonda ağlayan yağmurlu genç kadın Rüzgar uzak karanlıklara sürmüş yıldızları Mor kıvılcımlar geçiyor dağınık yalnızlığımdan Onu çok arıyorum onu çok arıyorum Heryerimde vücudumun ağır yanık sızıları Bir yerlere yıldırım düşüyorum Ayrılığımızı hisettiğim an demirler eriyor hırsımdan Ay ışığına batmış karabiber ağaçları gümüş tozu Gecenin ırmağında yüzüyor zambaklar yaseminler unutulmuş Tedirgin gülümser Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili Hiç bir anı tek başına yaşayamazlar Her an ötekisiyle birlikte herşey onunla ilgili Telaşlı karanlıkta yumuşak yarasalar Gittikçe genişliyen yakılmış ot kokusu Yıldızlar inanılmıyacak bir irilikte Yansımalar tutmuş bütün sahili Çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var Öyle vahşi bir tad ki dayanılır gibi değil Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil Çünkü ayrılanlar hala sevgili Yanlızlık hızla alçalan bulutlar karanlık bir ağırlık Hava ağır toprak ağır yaprak ağır Su tozları yağıyor üstümüze Özgürlüğümüz yoksa yalnızlığımız mıdır Eflatuna çalar puslu lacivert bir sis kuşattı ormanı Karanlık çöktü denize Yanlızlık çakmak taşı gibi sert elmas gibi keskin Ne yanına dönsen bir yerin kesilir fena kan kaybedersin Kapını bir çalan olmadı mı hele elini bir tutan Bilekleri bembeyaz kuğu boynu parmakları uzun ve ince Sımsıcak bakışları suç ortağı kaçamak gülüşleri gizlice Yalnızların en büyük sorunu tek başına özgürlük ne işe yarayacak Bir türlü çözemedikleri bu ölü bir gezegenin soğuk tenhalığına Benzemesin diye özgürlük mutlaka paylaşılacak suç ortağı bir sevgiliyle Sanmıştık ki ikimiz yeryüzünde ancak birbirimiz için varız İkimiz sanmıştık ki tek kişilik bir yalnızlığa bile rahatça sığarız Hiç yanılmamışız her an düşüp düşüp kristal bir bardak gibi Tuz parça kırılsak da hala içimizde o yanardağ ağzı Hala kıpkızıl gülümseyen sanki ateşten bir tebessüm zehir zemberek AŞKIMIZ Attila ilhan |
Ben Sana Mecburum Bilemezsin Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun. Ölmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Bir kaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatih'te yoksul bir gramafon çalıyor Eski zamanlardan bir cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun. Belki haziranda mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telaş içindesin Kötü rüzgar saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin. Attila ilhan :70: |
|
|
sadece harika
|
Yokluğunu sarıp sarmalayışlarım artıyor her gece… Boş yatağımda, bir o tarafa, bir bu tarafa oluyor dönüşlerim.. Bulamıyorum seni… Birkaç dönüşte yorgun düşüyorum… Sırt üstü yatmakta buluyorum çareyi… Gözlerim tavanda takılı kalıyor. Evimin çatısı bir girdaba dönüşüyor sonra… <Uyumalıyım> diyorum kendi kendime… Uyumalıyım… Ama nasıl? Sen böylesine aklımdayken, yokluğun böyle koynumdayken nasıl? Soluma dönüyorum, çekiliyorum yatağımın bir kenarına… Olur ya, belki gelirsin… Belki… Bu <Belki>’ ler nasılda yakıyor canımı.. Bir zamanlar, belki görürsün uğruna yanan bu yüreği diyordum… Evet.. Gördün.. <Belki sever> diyordum… Sevdin… Sonra <belki> dedim, <belki hiç bırakmaz beni>… Gittin… Şimdi ise <belki gelir> diyorum… Gelir misin? Tüm bunları düşünmek bir asır gibi geliyor artık.. Oysa birkaç dakika olmuş yatağıma uzanalı.. Saat 00:00.. yine geciktin… Düşlerime gelişine de geç kalmaya başladın artık… Hayatıma geç geldin, yüreğime geç geldin, geç geldin en kutsal mahremlerime… Peki düşlerime… Düşlerime niye? Hadi ellerimden sıkıldın diyelim, gözlerimden sıkıldın hadi, sözlerimden, gülüşlerimden, sevgimin yüceliğinden, olgunluğumdan, çocukluğumdan sıkıldın… Düşlerimden? Seni hayal etmelerimden de mi sıkıldın? Sana bir zararım yoktu oysa.. Haberin bile olmuyordu ellerini okşadığımdan, gözlerine bakarak söylediğim şarkıları duymuyordun… Hissetmiyordun sarılışlarımı… Ben her gece hayalinle sevişiyordum, farkında bile olmuyordun.... Uçsuz bucaksız bir hayatın kıyısında buluyorum kendimi seni beklemekten yorulduğum bir anda… Yıkık dökük yaşamlar var karşımda eskimeye yüz tutmuş… Yalın ayak adımlıyorum bak… Çok yordun beni sevgili, düşlerimde bile beklettin… Hiç gelmedin… Ben sana geliyorum şimdi…. Sen yine görmeyeceksin… Karışımda duran eksik hayatlarda kaybolmaya gidiyorum, yok olurken yarım kalmışlıkların arasında hala seviyor olacağım seni, bilmeyeceksin… Şimdi yanımda olmalıydım sevgili! Yanımda olmalıydın… benden sana bu sea starım :2: |
umarım kazanırsın sınavı seastar.ama bu kafayla [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
biraz zor.:11: istersen kafayı değiştir.:20: bak bu daha iyi |
yav herkes nerede?farkettin mi ?sadece sen ve ben varız.
|
benim kafam yerinde kenji senin elin yanıyo yawwwww :11::11:
|
öss nasıl geçti hiç sormadım sana seastar:1:
|
Gecenin karanlığı bana o kadar şey düşündürüyor ki; anlatamam. Hatalarım, pişmanlıklarım, düşünceler içinde savaş veriyorum. Bir de özlemlerim var tabi.. Benim özlemim geleceğim ve geleceğimin içindeki sen. Ama farklı şeyler yazıyoruz. (Sen ve Ben)
Evet bana göre çok büyük bir aşk yaşıyoruz. Fakat beraberinde korkular var. Hani çok değer verdiğim bir şey olur ve sen ona özen gösterirsin. Adeta varlığın, bütün huzurun ona bağlıdır. Bir süre sonra ona bir şey olduğunda ise artık hayatının bittiğini düşünürsün. Ben daha önce yaşadım bunları sevgili! Acısı çok büyük... Seni kaybetmeyi düşürdüğümde de aynı acıyı çekiyorum. Artık anladın mı seni ne kadar büyük bir aşkla sevdiğimi? Baksana bu sessizlik, bu karanlık, bir de sensizlik neler yazdırıyor bana.. Öyle şeyler var ki içimde.. Bunu ben bile bilmiyorum. İçimde bir şeyler korkutuyor belki de beni.. Beynimi tırmalıyor artık yaşadıklarım. Dünya böyle bütün hızıyla dönüyor. Ne kadar bize yavaş gelse de.. Sabah kalktığımda ilk aklıma gelensin. Ağladığım, güldüğüm ve sevgilim sen benim tek sevdiğim, aşık olduğum adamsın... Sen karanlıklar arasında kaldığımda tek ışığımsın. Ne ayrılıklar yaşadık seninle... Çok düşündüm neden diye(!) Her ayrılıkta dönmeyeceğim desem de, döndüm dayanamadım sensizliğe! Senden sonrası yok bilirim. Sen benim ilk sevdiğim,gizlice buluştuğumsun... Her gideceğini duyduğumda yüreğim benden önce ağlıyor. "Gitmeeee" olmaz diyor, başkasını değil, tek seni istiyor. Senin sevginden başkası ona yetmiyor. Sensizlikte her gün bitiyor. Her sensizlikte ölüyor ama sevgilim gören olmuyor. Bu kalp seni hep sevdi ve sonsuza kadar sevecek!!! Seni yanındayken bile özlüyor. Anlatılacak şeyler olur bazen ama ne mümkün sıraya koyamazsın. Bazen isyan etmeye doğru giderken, bakarsın mutluluk karşında... Ve bir an çok mutlu olduğunda bir korku kaplar içini ya bozulursa dersin, o anı yaşayamazsın. Hayat bu işte bir varoluşun içinde kaybolmak(!) korkmak keşke bir fareden, bir yılandan korkmak olsa ama değil işte!!! En yakın bulduğun şeylerin seni ansızın terketmesi, canım dediğin her şeyden önce gördüğünün yılan oluşu vardır bide.. Yani yılanın kuyruğuna basmamış olsan da o seni sokmaya hazırdır. İşin kötü tarafı sen onu yılan yerine bile koymazsın. Evet yılan yerine koysaydın zehirleyeceğini bilir ve şuan olduğu gibi hemen ölmezdin... |
çok güzeldi sea star yazı...:( :(
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:40 . |