![]() |
3. Hafta ''LastDesiqner'' ile röportaj...
arkadaşlar bir önceki röportajda ''SATAN22'' arkadaşımızı tanıdık sıra , supermodumuz, ''LastDesiqner'' arkadaşımıza geldi şimdi onu tanımaya çalışalım.
kurallar: - bütün üyelerimizin 3 soru hakkı vardır. - geyik yapmak yasaktır. - kişinin çok özeline kaçmadan sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde diyaloglar kurmaya özen gösterelim. ''LastDesiqner'' arkadaşımız kimdir neler yapar hayatı nasıl geçer kısaca tanıyalım. |
bekircim seni en çok sevindiren şey n olabilir...
|
tek başıma araba kullanmak ve say2 de 250 yi aşmak...:)
|
sayın LasDesiqner sorması ayıp bu işlerin ne zmaan biter..?(sonu gelmio da)merak ettim:D:D
|
ömür biter iş bitmez....;)
|
hangi üniversite ve hangi bölümü düşünüyorsun
|
eczacılık olsun da üniversite farketmez.....;)
|
hayatta öenm verdiğin şeyleri sıralamak gerektiğinde ilk 3 sıra nasıl olurdu
|
annem askIm saglıgım....;) |
HAYATATTA EN ÇOK NEDEN KORKARSIN?
|
yanlış anlaşılmaktan.....;)
|
peki bekocan en çok hangi yönünü sewiyorsun we en çok hangi yönünü sewmiyorsun :11: anladın mı :)
|
:) anladım cano....
en cok sevdigim yönüm; kin tutmam.... en sevmedigim yönüm; cabuk aglarım.... |
öncelikle eczacıların günümüz sorunlarından haberim var fakat bu sorunların işimi yapmama engel olacagını düsünmüyorum.....her isin kendine gore zor bir yanı vardır dimi....;)
hedefimin neden eczacılık olduguna gelirsek.....kucuklugumden bu yana hep esnaf olmak istemisimdir....bununla birlikte üniversitenin insana ne cok sey kazandırdıgının farkındayım....hem üniversiteli olmak hemde sevdigim işi yapmak icin boyle bir tercihte bulundum.....;) |
tşkkr ederim.....
|
|
bu bölümde....geyik yasak canocum......;)
|
yanılmıyorsam 19. yaşına bastığın günün bi ertesiydi, ben sen okan mesut final dershanesinde buluşmuş sonrasında kültürün arka bahcesinde bişeyler yapmıştık...
o gün yapmış oldukların kederli olduğun için miydi? yoksa 19. yaşıma bastım ben artık özgürüm gibi bii şey miydi?öffffff saçma bi soruydu galiba... aslında vereceğin cevap benim için önemli!! |
:D hmM..!! ne kederli oldugum, nede 19 yasına bastııM icin diil...off...burda sorulacak soru mu bu yhaaw.......;)eglencesine yaptım....;) ölesine....
|
nerelisin kaç dogumlusun askere ne zman gidiyorsun :)
|
88 dogumluyum....VanLıyım.........Öss' ye hazırlanıyorum.....aSkerlige daha var.....;)
|
cengiz baba hakkında bize söylemek istediğin bişey varmı last bey..:72:
|
Fantezi müzigin Kralı, Gönüllerin SuLtanı, Adam gibi Adam........;)
|
her üye için üç soru hakkı var benim son sorum bu..:11:
benim hakkımda n düşünüyosun ama içinden gelenleri söyle dobra dobra konuş dök içini..:72: |
kısaca bi kaç kelimeyle;
sen her ortama ayak uydurabilen, aglanacak bir olayı bile geyige ceviren, dost düşkünü, oturaklı ve vefalı bi abimizsin....;) |
eyvallah canım kardeşim benim..:2:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:58 . |