![]() |
Van esnafı Pars Narkoterör dizisine tepki gösterdi
Özel bir televizyon kanalında gösterime giren 'Pars Narkoterör' dizisinin ilk bölümünde Van'ın uyuşturucu merkezi olarak gösterilmesine esnaflar tepki gösterdi.
Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği, başrollerini İbrahim Çelikkol ile Seda Bakan'ın paylaştığı 'Pars Narkoterör' dizisinin çekimlerine Vanlılardan tepki geldi. Yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı 'Pars Narkoterör' isimli dizinin bazı kesimleri Van'da bulunan çeşitli tarihi yerlerde çekilmişti. Uyuşturucu ve terör örgütü konularının işlendiği dizide Vanlıların kötü gösterildiğini ifade eden bir grup esnaf yaptıkları basın açıklaması ile tepkilerini dile getirdi. Kazım Karabekir Caddesi üzerinde toplanan esnaflar adına basın açıklamasını yapan Yaşar Karakelle, Afganistan'dan İran'a, Van'dan Berlin'e kadar uzanan yeni bir uyuşturucu hattının gösterildiği sahnelerde Van'ın kültür değerlerinin aşağılandığını belirterek, "Vanlılara komplo kurulup ve bu oyun içerisinde tüm halkımız eroinci ve PKK'lı olarak gösteriliyor. Bu filmde Vanlılar lekelenmiştir. Esnaflar olarak bu diziye karşıyız. Sanata ve filmlere karşı değiliz ancak, bu dizi Vanlılar olarak bizleri lekelemektedir. Yıllardır terörün eteğinde yaşadık. Terörü istemiyoruz. Bu çekilen diziyi kınıyoruz" dedi. Bir araya gelen kalabalık esnaf grubu yapılan basın açıklamasının ardından alkışlarla tepkilerini dile getirip sessiz bir şekilde dağıldı. |
emeğine sağlık
|
bu filime karşı olmayan vanlı mı war ?...her kes karşı.
|
Bu konuda ana sayfamızda da haber geçtik ve şimdiye kadar birçok tepki yorumu oldu. site olarak pars narkoterör'ün kaldırılmasını istiyoruz. Van'ın gösterilecek o kadar güzellikleri var ki.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ewt ilk bölümler öyleydi fakat onlarda tepki aldıktan sonra dizinin güzelleştiğine inanıyorum..
|
aynen zaten izlemiyoruz... reyting yok zaten kaldırırlar bugün yarın inşallah prim vermiyelim arkadaşlar...
|
:18:
|
:20: ayıptır bize Valla bu kadar zaman çekim yapıldı Van'da hiçbirimiz sesimizi çıkarmadık...
|
Bence doğrular söyleniyor biraz objektif olduğumuzda arkadaşlar...
|
Alıntı:
|
arkadaşlar konuyu baska taraflara cekmeyelim bence...tmm van kötü tanıtıldı bi şekilde tepki gösterildi veya gösterilmedi baska yapıcak bişey yok...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Madem öyle Ermeni katliamıyla ilgili filmlerde Türkler kötülenmiş oluyor da bu saçma sapan dizide Kürtler neden kötülenmiş olmasın. Bu ne çifte standarttır böyle. Van denince akla önce kim geliyor? Vanda yaşayan insanlar yani biz... Dizide uyuşturucu satan aileler Van'da sözü geçen aşiretler olarak gösterilmiş. Terörist olarak gösterilenler yine Van'lı insanlar. Bu kötüleme değildir de nedir? |
Alıntı:
Ne alakası var hitlerle bilmem neyle adamlar resmen Van'a uyuşturucu merkezi diyorlar sen hala "ben üstüme alınmadım ki" diyorsun. Herşeyden önce konuşmalarında seviyeni korursan memnun olurum. İkinci olarak ya sen diziyi izlememişsin ya da bana başka dizi izlettiler. Ya da daha kötü bir ihtimal var o da ben de kalsın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle sana şunu sorayım. Apdullah öcalan bir teröristir aynı zamanda biliğim kadarıyla bir''Kürt''tür(sakın bunu yanlış anlamayın türk kürt kardeştir) Şimdi bu terörist diye bütün ''kürt''ler mi terörist oluyor?;) |
Alıntı:
Şimdi de ben soruyorum sana; Üç beş kişi için bütün bir kenti "uyuşturucu eyelati" yapmanın ne mantığı var? Yüz katı İstanbul'da var bunların, Neden uyuşturucu başkenti İstanbul olmuyor da Van oluyor? |
Alıntı:
Ayrıca Van'ı da seçmelerin bir nedeni olması lazım.Şimdi ben pat gelip İzmir terörist kampıdır yada terör yuvasıdır desem olurmu?Demekki bir bildikleri var adamların.(Daha fazla kutuplaşma olmasın diye bu konuda cevap yazmamaya özen gösterecem saygılar.) |
Alıntı:
bu cekilen dizi senin memleketinde, ve senin meleketin bu sekilde lanse edilseydi boyle konusmazdın tabee tuzunuz kuru. sen buraya gelenlerin gelirken senin dusuncelerine sahip olup, gordukten sonra bunların tamamen yanlıs oldugunu ve burdan gitmek istemeyen insanları bilmiyorsun.. konu fazla uzamasın. kapalı.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:01 . |