![]() |
6. Hafta ''ATO'' ile röportaj..
arkadaslar gecen hafta '' Helin_Helin'' arkadasımızı tanıdık bu hafta forumuzun polisi '' ATO''yu tanıyalım..:)
kurallar: - bütün üyelerimizin 3 soru hakkı vardır. - geyik yapmak yasaktır. - kişinin çok özeline kaçmadan sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde diyaloglar kurmaya özen gösterelim. ''ATO'' arkadaşımız kimdir neler yapar hayatı nasıl geçer kısaca tanıyalım. |
müsadenizle ilk soru benden gelsin arkadaşlar..
forum.van.gen deki ato ile reeldeki ato arasında ne kadar fark var??... yani reeldeki sen ve forumdaki ato farklımıdır? |
Alıntı:
$imdi burda nasilim onu söylemen lazim ki ona göre farklari söyleyeyim :) yani forumda nasil biri gibi görünüyorum onu söylersen daha güzel bi cewap werebilecegime inaniyorum ;) |
Alıntı:
|
burda dışardakinden farklı davranmiyorum dışarda ne isem burda da oyum :).
|
tşkler ato...cevabın için... 2. soruyu bekle
|
ato 2. sorun geldi
Hayatta gerekleştirmek istediğin ütopya ? |
dünya çapında iyi veye kötü bir şekilde ün sahibi olmak !
|
ato kimse uğramiyor... bende sorusuz bırakmiyim seni:)
benım sorum biraz kalabalık olacak;hangi şi'veyi konuşuyor,nerede oturuyor ve ne işle meşgulsün.? |
şive ortamina göre değişiyor :) van'da bahcivan mah. oturuyorum. liseyi bitirdim bi baltaya sap olamadim üniversiteye girmek icin caba sarfediyorum :) dersane ögrencisiyim :)
|
ato...4 soruya hazırlan :)
Forumun gündelik yaşamınıza kattığı artılar ve eksiler neler?Kısaca anlatabilirmisiniz ? |
sayamayacagim kadar artısı war eksilerine gelince bağımlılık yapıyor we bazen fazla zaman harcıyorum forumda, yapmam gereken diğer işlerle ilgilenemiyorum ;)
|
Futbolmu forum mu atocum..:)
|
bi soruda benden..:)
seni en cok sevindiren şey nedir?? |
mmm takıldıın başka forumlar var mı?varsa eğer karşılaştırma yapabilir miisn?
|
ato gerçek hayattada polis olmak istermiydin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca burda polis değilim :) güvenlik ' im ;) yani bence fark war :) |
Bir soru da ben sorayım dedim.
Sanırım biraz geç oldu ama konu kapatılmadığı için hâlâ bir soruda ben sorabilirim galiba diye düşündüm. İdol olarak gördüğün bir oyuncu var mı? Gerçi imzan bir ipucu veriyor (James Bond...?)yanılıyormuyum yoksa..?
|
yanılıyorsun :) kimseyi idol olarak görmüyorum ;)
|
Umarım bir gün sen bir idol olursun zira kabiliyet var...:1:
|
neden '''ato'''?
|
Alıntı:
eyw. :) |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:31 . |