![]() |
JaponLar NasıL Kopya Çekiyorlar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yazıcımızdan alalım kopyacıklarımızı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şeffaf bir bantla yazılarımızın üzerini bantlıyoruz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kopyacıklarımızı kesiyoruz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bandı ıslatıp kağıttan ayırıyoruz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kurutalım, okula ıslak ıslak götürmeyelim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bundan sonrası hayal gücünüze kalmış :D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :11: :72: |
görmüştüm bunu ama denemek nasiip olmadı henüs :D
teşekkürler (: |
Önemli diill...deneyecem bende aslında kopya sewmem ama tarih gibi derslerde lasım oluo:D
|
Enteresan bir yöntem.Ama çok etkili gibi görünüyor.Evet evet kesinlikle çok etkili:87:
|
süperr yaa..:11: denemek lazım..:D
|
önümüzdeki ales sınavında bir deniyem bakam ne olacak
|
sibolog kopya çekmek iyidir devam et!! ama bu çooook hoş olmuş yha terbikk edyyyyrrryyyiiiimmm:1: :4:
|
tşkler
|
Arkadaşlar yanlış anlamayın ben kopya çekemem çeksemde , böle çekemem korkarım..!!
|
ile budiiii
|
hadi canım sende
:72: kopya çekmion demek
masallah bu zaman da böle dürüst öğrenci tebrik ettim doğrusu iradene hayran kaldm sibelcm saol harika olms e yani kopyadan korkmakta haklısın benm gibi.... :) |
Alıntı:
korktuğum konusuna gelincede çok korkuyorum gerçekten elim titrio ama napalım ..:D ezber yapamıorum sen hiç benim fizikte kimya da kağıda kopya yazdıımı gördün mü?.. |
aferin sana sibology.. çok ii örnek oluyosun arkadaşlara..:72:
bizim zamanımızda nie yoktu bunlar yaw.. offf..:72: |
:11: ya sen onları bi görsen neler yapıolar..:D ben onlara göre çok masumun :D
sizin zmaanınızda neden yoktu?çok güsel bi soru ..:D |
yakında teftişe gelicem..:72:
|
Gel gel..:11:
|
ii vallaha yaw n güzel oh teknolojinin en son nimetlerinden yararlanıp çekin kopyayı..:72: bizim zamanımızda da ise sabaha kadar not alıp ezber yapıyoduk allahtan revamı bu şimdi..:72:
oynamıyom ben banne..:72: |
Alıntı:
ya bide şu yönüyle düşün sen bizden daa zekimişsin o dönemlerde neden dersen biz ezber yapamadıımız için kağıtlara yazıp kopyayı çekioruz ama sen maşallah sabaha kadar ezberliebiliomuşsun:72: ne güsel işte :D |
yaa n güzel demi..:) herkes görevimiz tehkileyi izlerdi trt 1 de bense odada not aldığım kağıtları ezberliyodum..:72:
o zamanlar nette yoktu sonradan indirip izliyelim veya vcd n bilem teknoloji yoktu işte..:72: |
:11: ayy yazık dmek herkes tv izlerken sen not çıkarıodun :D doru yoktu o zmanlar net falan..:D
|
he vallaha..:72:
ama keşke şimdi o günlere geri dönebilseydim her şey çok daha tatlıydı..:85: |
:20:
|
manyakkk bişeyyyy yaaaaa
ßæ |
:)
|
Keşke Daha önce Görseydim:19:
|
üsülme ya..:)
|
Bize Kimse Boyle Kopya Cekilecegini Ogretmemisti Banane Ama Ya:19:
|
teknology..:) bende eklerken örenmiştm..:)
|
Alıntı:
|
Walla teknoloji çok ama ben hala beceremiom kopya çekmeyi bunu bi denesemmi ama yok korkarım bunuda yapamam :72:off offf bende mecbur ezberlicem yine her zamanki gibi:19: :19: :19: :19:
|
paylaşım için teşekkürler
|
çok Iyi Ya Tam Japon Bir Zekasi örneği..ama Maaleseff ünv.te De Bitti:19:
|
ben çekerim çok basit bence
|
Alıntı:
ßak ne yazmışım çeksemde böle kopya çekemem...bende kopyanın kralı var bea..böleSi uygun deil..ama sayısallarda olmuo bendeki kopya ki sayısal derslerde kopya çekilmio..:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
:) |
ben deneyeyim bunları yaa :85:
|
denemeye değer
|
:)tabiki:D
|