![]() |
Erham
adım erhan 22 yaşındayım kurumsal network ve bilgisayar sistemleri işi ile uğraşıyorum. yüzmeyi severim. prosfesyonel at biniciyim :D
ilgi alanlarım bilim,teknoloji,cisco,microsoft,asp,visual basic,delphi herkese ömür boyu mutluluklarrr :4: |
bu arada takım tutmuyorum ama 5 yaşından 10 yaşına kadar galatasaray tutuyordum ama şimdi takım yokkk futboldan nefret ederim muhtemelen oda benden nefret ediyordur:D
|
İyiki bırakmışısn o takımı yaw yoksa şimdi bu ilgi alanların olmazdı :11: Sayfan hayırlı olsun kardeş... :1:
|
hayırlı olsun sayfan. seni bize transfer edecez :1:
|
hayırlı olsun sayfan :1:
|
SaĞolunn Hayirli Olur İnŞallah Benİ Transfer Etmeyİn. BoŞadam Takimi İyİ :) BASKETBOL ÖĞRETMEDİN GİTTİ BİZE :19:
|
yaaa ne bıraktın cimbomu pis :72:
futbolu sefmemek mi :89: vay canına :89: |
Tamam erhancım. Ben sana basketbolu öğretirim... :1:
|
herşey lafta bitiyor icraat yok maca gidince haber bile vermiyorsun izleyelimm yakında sana küsecemmm zatennn
|
futbolu sevmiyorum bende anlamadım neden sevmeipğimi en son oynadığımda kendi takımıma gol attığımı hatırlıyorum ondan sonrasını hatırlamıyorum :D
|
ölemiiii. e haber verince gelmiyosun maçlarıma....
zaten seni oynatmamışlardır o golden soora :11: |
hayırlı ola sayfan inş:)
|
sağol inş :)
|
ondan sonraki maçlara kafama poşet geçirdim :D tutmadııııı :D
|
“Hz. Aişe yeni evlendiği dönemde Peygamberimiz’e
‘Beni seviyor musun? ’ diye sormuş. Efendimiz, cevaben ‘Kördüğüm gibi.’ demiş. Aradan zaman geçmiş. Hz. Aişe ‘Kördüğüm devam ediyor mu? ’ diye sorunca ‘İlk günkü gibi.’ cevabını almış... "Yarab Sana Sonsuz Şükürler ;Olsun Böyle Mükemmel Bir Peygamberin Ümmetiyiz" :19: :19: :19: :19: |
Beklemek
Bir kış mevsimi Hüzünlerin oynaştıgı Her yer buzul üşüyorum Ey aşk elimi tut Cözülsün Yüregimdeki sogukluk... |
:1: teşekkürler erhancım... sağol..
|
:70:
rica ederimmm |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
garibim susamış :4: :4: :4: |
:72:
|
hayvanda boy endam var yawww:11:
|
hee hiç endam görmedik ya :11:
|
:11: :11: :11:
|
:46: :78: :46:
|
ama çok şekerlemeeeeee :)
|
muhemar bizim sayfamıza ağlayan bayan resmi kimse atmıyor ne şans yaww:19:
|
ERhancığım ilk başta sayfan hayırlı olsun...güle güle kullan.herneyse sen ne zaman ata bindinki atıyorsun bunu :46: ikincisine gelelim sen fenerin takımına geç boş takım :46:
|
maçlar başlasın götürürüm seni tabi ayıpsın :1:
|
Secdeye bükülen beller yanar mı?
Şunlar kim, burada, gönüller yapar, zekatını verir, hem, fakire bakar, Alışta-verişte sünnete uyar, İslamiyet’i gözeten eller yanar mı? Hevâ ve hevesten kendini kurtaran, Allah korkusundan benzi sararan, Namazın dünyada tadını alan, Secdeye bükülen beller yanar mı? |
Bizim yıllardır atlar var şehirli çocuğu :D biz baba arabasına binip hava atmıyoruz gerçi baba atına biniyoruz ama orayı karıştırmayalım :) bizim yıllardır atlarımız var küçüklüğümden beri ata biniyorum yanılmıyorsam ya 1 yada 2 defa düştüm ve ben maçları izlemeyi sevmem hattanefret ederim maçlardan :D 5. sınıfta tam maç izlemiştim sonuna kadar hep yarım kaldı :D
|
ben sana diyorum gel at ehliyeti al :46:
|
hmm acayip teklif :D
|
hemde yeni at sıfır model.çift konforlo yanlarda yedek fren sistemi :46:
|
sertaç çık aradan sayfamı resil etme yaww :72:
|
sertaç sen milletin sayfasını neden resil ediyorsun resil.
çık git kendi sayfanda otur bakalım yorum yapmaaa:11: |
hatta forumda yorum yazma:11:
|
Okulda duvarda bir yazı gördüm çok ilginç sizinle paylaşimm :D
""" Kızını Dövmeyen Torununu Erken Sever """ |
:72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Tahmin edin hangi ünlüye benziyor |
bence hülya avşar :11: :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:23 . |