![]() |
Orhan Gencebay/Bütün Şarkı Sözleri
"a" ile başlayanlar -1-
Acaba Nerde İnerken aklıma bir kara perde Her şey yeniden başlar bittiği yerde Dönüşü olmayan bir yola girdim Bir yanlışlık yaptım; acaba nerde Yeniden başlamak, yeniden doğmak Mümkün değil cevabı arayıp bulmak Yeniden başlamak, yeniden doğmak Mümkün değil hesabı yıllara sormak Nerde benim hasretim ümidim neşem nerde Nerde boyun eğdiğim inancım saygım nerde Nerde benim gençliğim hani sevenler nerde Uğruna baş koyduğum, seninim diyen nerde Severken mi yoksa sevilirken mi Herkese bir kader yazılırken mi Bana düşen payı bilmiyorken mi Bir yanlışlık yaptım; acaba nerde Acı Gözyaşları Acı gözyaşlarımı silecek sevgilim yok Benim bu derdlerimi ah Bilecek sevgilim yok Ömür boyu çekerim yar uğruna cefayı Bu çektiğim cefayı bilecek sevgilim yok Benim bu derdlerimi bilecek sevgilim yok Bir gün olsun bahtıma gülecek sevgilim yok Beklerim yollarını gelecek gelecek sevgilim yok Açmışım kollarımı saracak sevgilim yok Bir gün olsun yüzüme gülecek sevgilim yok Ömür boyu çekerim yar uğruna cefayı Bu çektiğim cefayı bilecek sevgilim yok Ağlarsın Bilsen Kırdığın kadehte kalan ömrümden Ağlarsın içtiğim yılları bilsen Hicrimle sararıp solan ömrümden Ağlarsın biçtiğim dağları bilsen Sefiller gücünü bende sınadı Kimi kaçık dedi, Kimi bunadı Berduş eleştirdi,sarhoş kınadı Ağlarsın düştüğüm dilleri bilsen Ar ettim sakladım uğraşlarımı Haberdar etmedim sırdaşlarımı Gizlemek isterken gözyaşlarımı Ağlarsın seçtiğim yolları bilsen Sefiller gücünü bende sınadı Kimi kaçık dedi, Kimi bunadı Berduş eleştirdi,sarhoş kınadı Ağlarsın düştüğüm dilleri bilsen Felsefe böyledir divanelerde Teselli aranır bahanelerde Bir kadeh mey için meyhanelerde Ağlarsın düştüğüm halleri bilsen Ateşi su bildim göz göre göre Aklım zavallıydı duyguma göre Bahtına şükretti "Mecnun" bin kere Ağlarsın düştüğüm çölleri bilsen Aklım Takıldı Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerime aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşüne aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sardı Aşkımı düşündüm aklım takıldı Açık konuş benle doğruyu söyle Nedir bu tavırlar bu gidiş böyle Bir yanlışlık yaptım demedin amma Şeytana uydun mu aklım takıldı Aklım takıldı fikrim takıldı Yeşil gözlerine aklım takıldı Sevdim diyorsun gerçek mi bilmem Söz veriyorsun bunla yetinmem Geleceğe dönük hayallerimize Durun biraz dedim aklım takıldı Beni sevmeye mecbur değilsin Sen bir gerçeksin yalan değilsin Belki bir aşkla kalan değilsin Gururum coştu aklım takıldı Belki sana göre eski kafayım Bir aşkla yetinen anlayıştayım Belki isteyip te yapamadığın Zorluklardayım aklım takıldı Aklım takıldı fikrim takıldı Yeşil gözlerine aklım takıldı Akma Gözlerimden Akma gözlerimden Çıkma düşlerimden Kaçma ellerimden Gitmek sana göre değil Yağma yağmur gibi Gitme öksüz gibi Hasret dağlar gibi Gitme Kalpler yine kırık mahzun olacak Sevda yine yarim, yarim kalacak Kalpler yine kırık mahzun olacak Sevda yine dertle tamamlanacak Susmuş anılarda Dertli yarınlarda Çıkmaz sokaklarda Kalmak bana göre değil Kir su inadını Tanrı yazısını Bozmak bize göre değil Akşam Güneşi Batarken ufuktan bir akşam güneşi Bırakıp gitmiştin beni sen sevgilim Yıllar yılı oldu hala dönmedin geri Ne olur ne olur ne olur dön bana Bak batıyor yine akşam güneşi Aşkımı dillerde gözümü yollarda Kimsesiz bırakan şu gurbet ellerde Sanki kara bulut seni saklıyor benden Ne olur ne olur ne olur dön bana Yine gölgelendi akşam güneşi Al Hançeri Al hançeri vur bağrıma canım senindir Varlığıma karar vermek senin emrindir İsterim ki ömrüm sonu seninle olsun İsterim ki yaşat beni sevip sevindir Bazen bana öyle yakın öyle cansın ki Ben bedenim sense ruhum öyle bensin ki Dokun bana sarıl bana hep öylece kal sevilmenin böylesine kim ne desin ki Canım benim ömrüm benim kim ne desin ki İsterim ki yaşat beni sevip sevindir Varlığıma karar vermek senin emrindir. |
Al Senin Olsun
Al senin olsun bende ne varsa, İstemem mutluluğu senden uzaksa, Ver bana gönlümü dert olacaksa, Gönlünde başka aşk yer bulacaksa, Bahtını bahtımın kaderi yaptım, İsterim ömrüm senle son bulacaksa, En büyük mutluluktur seveni sevmek, Zor değil bir gönülde yer bulabilmek, Yaşamak rüyasında gerçeği görmek, Ne güzel bir gönülde dertler öldürmek, Sanki yaşamamın sebebi sensin, Sen benim bahtıma gülen kadersin, Batmayan bir güneş doğdu ufkumda, Sen benim gecemi gündüz edensin, Bu alem gülmeyi senden öğrenmiş, Sen aşkın en güzelini aşkla verensin, En büyük mutluluktur seveni sevmek, Zor değil bir gönülde yer bulabilmek, Yaşamak rüyasında gerçeği görmek, Ne güzel bir gönülde dertler öldürmek. Allahın Emriyle Allah'ın emriyle Peygamber kavliyle İstemiştim seni bana Keremle Mecnun haliyle Vermediler seni Kahrettiler beni Yaşıyorum can havliyle Gönül derdiyle, aşkın derdiyle Sevda sevenindir Dertler çekenindir Hem sevenin, hem çekenin Doğru söyle yar kimindir Vermediler seni Kahrettiler beni Yaşıyorum can havliyle Gönül derdiyle, aşkın derdiyle Bir nefeslik kadar Zamanım kalsa Bir daha dünyaya gelmek Alnıma tekrar yazılsa Yine severdim Yine isterdim Ayrılık bahtımın Acı kaderi olsa, yazısı olsa Kınamayın beni Çok görmeyin beni Sevdalandım tam yürekten Yana yana, kana kana Almina Son günlerde ne yüzüme bakıyor Ne bir selam veriyorsun Almina zahmet edip ne elimi sıkıyor Ne bir hatır soruyorsun Almina Madem hızlı yaşamayı severdin Neden bana yar olamaya söz verdin Cambaz gibi kalpten kalbe tel gerdin Maceraya yürüyorsun Almina Ben yanarken hasretinin narında Hoyrat eller bağlar bozdu bağrında Ben aklımı uğurlarken uğrunda Sen sefalar sürüyorsun Almina Seni gözden seni sözden sakınıp Sır vermedim dosta senden yakınıp Hasretinle her gün biraz tükenip Bittiğimi görüyorsun Almina Koca bir yaz gelip geçti gülmeden Ben giderim, sen insafa gelmeden Hayatımla oynuyorsun bilmeden Günahıma giriyorsun Almina Telaşlanma kastettiysen canıma Günden güne giriyorsun kanıma Bir atımlık barut kaldı sonuma Muradına eriyorsun Almina Anlatamam ki Hangi söze sığarsın sen Anlatamam ki anlatamam ki Seni bende bir daha yaratamam ki Sensin bu gönlüm sensin bu ömrüm Yaşatamam ki yaşatamam ki Sen her sözde bir kitapsın anlatamam ki Senin gibi bir sevgiliyi yaratamam ki Dile benden ne dilersen Yok diyemem ki yok diyemem ki Aşk sihrine güç mü yeter dur diyemem ki Seven gönlü kim susturmuş sus diyemem ki Senden gelen hiçbir şeye git diyemem ki Anlatamam ki anlatamam ki Senin gibi bir sevgili yaratamam ki Asla Asla, asla Asla, asla Geri dönemem artık Seni sevemem artık Unuttun mu ıstırapla geçen yılları Lanetlenen bu kaderi ikimiz yazdık Mutluluğa giden yolun kapılarını Öfke ile inad ile bizler kapattık Dönmek ne demek? Kaybolan emek Mümkün mü artık sevilip, sevmek Dönmek demek, kaybolan emek Anlamsız artık sevilip, sevmek Asla, asla Asla, asla Geri dönemem artık Seni sevemem artık Bundan sonra adını hiç anmayacağım Her gülüşte seni buldum sanmayacağım Öyle zor ki bir düzeni yeniden kurmak Ben bir defa yandım tekrar yanmayacağım Öyle zor ki alışılan düzeni bozmak Ben bir defa kandım tekrar kanmayacağım Aşk Değil Aşk değil aşk değil Beni böyle kahreden senin cefan Aşk değil Ey sevgilim ettiğin Bir değil bin değil az değil Aşkın yolu diye beni Uçuruma itiyorsun Ölmek bir şey değil ama Beni sensiz ediyorsun Beni senden ediyorsun Sen aşkımla bende doğan Benden daha büyük bir çilesin Arıyorum sen bul beni Ben nerdeyim şimdi sen nerdesin Bahtının gölgesine sığınıp ta kalmışım Bir dilenci misali el açıp yalvarmışım Aşk Mezarı Kaz mezarcı kaz mezarcı Aşkıma bir mezar kaz Ben ölmeden aşkım öldü Aşkıma bir mezar kaz Vefasızın yolundan ben artık döneceğim Kaz mezarcı derin kaz aşkımı gömeceğim" Yıllardır harap eden beni bırakıp giden Bana ihanet eden aşkımı gömeceğim Mezarının başında vefasız diyeceğim Kaz mezarcı derin kaz aşkımı gömeceğim Yıllar var ki harap eden beni bırakıp giden Bana ihanet eden aşkımı gömeceğim Mezarının başında vefasız diyeceğim Kaz mezarcı derin kaz aşkımı gömeceğim Kaz mezarcı derin kaz aşkımı gömeceğim Kaz mezarcı derin kaz aşkımı gömeceğim |
Aşk Pınarı
Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onunda sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın İçsen benim gibi aşk diye yanarsın Ne ilk içen bendim ne son geçen bu yoldan Herşey başladı aşk pınarında Dertler başladı aşk pınarında Şimdi arıyorum aşksız günlerimi Meğer zehirlemişim kendi kendimi Aşk pınarı değil dert pınarıymış bu Kaybettim yarınımın ümitlerini ümitlerini ümitlerini Kaybettim yarınımın ümitlerini Sevmemek elde değil zamanı belli değil Bir canım var yaşarım bende değil Bir canım var yaşarım bende değil Gönlümde sefalet aşkla başladı İsyan etti bana bütün duygularım Her yudum bir zehir her nefes bir alev Her ahımda kaldı arzularım Ah edişte kaldı arzularım Şimdi arıyorum aşksız günlerimi Meğer zehirlemişim kendi kendimi Aşk pınarı değil dert pınarıymış bu Kaybettim yarınımın ümitlerini Ümitlerini ümitlerini Kaybettim yarınımın ümitlerini Sevmemek elde değil zamanı belli değil Bir canım var yaşarım bende değil Bir canım var yaşarım bende değil. Aşkımı Sakla Ben seni böyle sımsıcak bilmezdim Eridi gönlümün karlı dağları Senden önce kimseyi beğenmezdim Çözüldü gönlümün buzdan bağları Dur sana şöyle bir bakayım Aşkımı sakla bir ben bulayım Dur sana şöyle bir bakayım Aşkımı sakla bir ben bulayım Geç kalmadık sevilmeye sevmeye Hasret kaldık biz muhabbet etmeye Sırılsıklam eden aşk yağmurları Sürüklüyor beni Mecnun etmeye Aşkımızın Duası Dünya gözlerinde ağlıyor gibi Her damla aşkımızı bağlıyor gibi Dünya gözlerinde ağlıyor gibi Her damla aşkımıza bir dua gibi Kaderim bile seni benden çok sevdi Derdinde mutluluk var aşk seni bana verdi Yarınlar bak ufukta aşkımıza gel gel diyor Kucak açmış hep ümitler bizi bekliyor Bitti artık ızdırabım Gönlüm buldu mutluluğu Bir dünya ki benim dünyam Aşk dolu senle dolu Sensiz ölecektim inan kahrımdan Bir ses bekle dedi çok uzaklardan Sensiz ölecektim inan kahrımdan Bir ses bekle dedi çok uzaklardan Beklemek çok hüzünlü sessiz bir şarkı gibi Çek derdi ızdırabı aşkıma hep yıllardan Sen hep o sevgilisin sen hep o beklenensin Sen benim dertlerimin en güzelisin Aşkta Cimrilik Olmaz Bu gönlümde bir başkalık var İçimden hep seni sevdim demek geliyor Kim bilir kimlerin gözü var sende Herkes sana aşık olmak istiyor Dalıp dalıp gidiyorsun Düşünecek ne var ki Bütün dertler bitti artık Çekecek şey kalmadı ki Sen her sözde bin bir mana Sen bahardan da güzelsin Sen tanrının bir ihsanı Sen her mevsimde tazesin Sen en güzel sözden de güzelsin Aşkta cimrilik olmaz sevdiğim Aşk sevgiyle büyür doymaz sevgilim Gönlünü sevene adamadıysan Ne yazık buna aşk denmez sevdiğim Ayrılık Nikahı Seni bilmem ama ben kararlıyım, Şu garip sevdadan cayalım gitsin, Bu aşkta senden çok ben kararlıyım, Bir kumar oynadık diyelim gitsin, İçimde bir his var benden pes diyor, Olmayan duadan ümit kes diyor, Mademki bahtımız böyle istiyor, Kaderin emrine uyalım gitsin. Seninle burcumuz tutsaydı keşke, Arslanlar bir başka yengeç bir başka, Yarını olmayan hayırsız aşka, Ayrılık nikahı kıylaım gitsin, Kıyalım gitsin,kıyalım gitsin, Ayrılık nikahı kıyalım gitsin, Uyalım gitsin,uyalım gitsin, Kaderin emrine uyalım gitsin. Farzetki bir rüya gördük ikimiz, Gerçekte bu hissi taşımadık biz, Böyle bir masalı yaşamadık biz, Bir varmış bir yokmuş sayalım gitsin, Marifet feleğin elinden çıkmış, Dünyada başka bir terzisi yokmuş, Keremi aslı'yı narına yakmış, Ateşten gömleği giyelim gitsin. Seninle burcumuz tutsaydı keşke, Arslanlar bir başka yengeç bir başka, Yarını olmayan hayırsız aşka, Ayrılık nikahı kıylaım gitsin, Kıyalım gitsin,kıyalım gitsin, Ayrılık nikahı kıyalım gitsin, Uyalım gitsin,uyalım gitsin, Kaderin emrine uyalım gitsin. Ayrılıktan Vazgeçelim Biz Sana olan duygularımı tam olarak anlatamıyorum Biliyormusun bende öyleyim Neden böyleyiz bilmiyorum ama Birbirimizi ayrılık korkusuyla tehdit edip sanki intikam alıyoruz Bilhassa sen hayır sen kabul etmiyorum kavgayı en çok sen çıkarıyorsun Şarkılarım duygularımı benden daha iyi anlatıyor Söyle o zaman,dinle Korkuyorum seni kaybetmekten en büyük günahı işlemekten Sende benim gibi hissediyormusun Bıkmadın mı acı çekmekten Kolay değil çok zor karar vermek Geçmişi unutup seni silmek Kolay değil sana sevmiyorum demek Ne zor sevip de acı çekmemek Ah ayrılık ah ayrılık Ayrılıktan vazgeçelim biz ikimizin derdi sevgimiz Ayrılıktan vazgeçelim biz aşkımızı istiyoruz biz Seni çok seviyorum,bende seni çok seviyorum Niye bunu daha evvel böyle söylemedin Bilmem çekindim herhalde,insan sevdiğinden çekinir mi Haklısın çekinmemeli çünkü sevmek yaşamanın temelidir Seni çok seviyorum yavrum Sen ne istiyorsan öyle olsun Yeter bu ayrılık bir son bulsun Yirmidört saatin her dakikasında tepeden tırnağa hep sen dolusun Benden istediğin nedir söyle Bazı düşünceler gelmez dile Bazen efendi bazen de bir köle İstersen olurum ben seve seve Ah ayrılık ah ayrılık Ayrılıktan vazgeçelim biz ikimizin derdi sevgimiz Ayrılıktan vazgeçelim biz aşka sitem katmayalım biz Aşkımızı istiyoruz biz. Ayşen İklimler çileme çare bulmuyor Mevsimler halimi sormuyor Ayşen! Sakiler derdime derman olmuyor Şarkılar yaramı sarmıyor Ayşen! İlkbahar yaz derken, hazanım soldu Murada ermeden miadim doldu Kalp gözüm ellere bakarkör oldu Senden başkasını görmüyor Ayşen! Hasretin tüketti bütün varımı Seraba döndürdü, Hülyalarımı Ne kadar süslesen rüyalarımı Sabahlar hayıra yormuyor Ayşen! Ağlarsan matemin yağar geceme Gülersen mehtabın doğar geceme Lale devri gelir gönül bahçeme Senden gayri çiçek girmiyor Ayşen! Kapattın gönlümün sevinç yönünü Ümidim görmüyor sensiz önünü Takvimler bilmiyor dönüş gününü Saatler vuslatı vurmuyor Ayşen! Feleğe isyanım arttı git gide Gençliğim su gibi aktı gittide Ömrümü ellere sebil ettide Bana bir damlanı vermiyor Ayşen! Ardından çilemem çağlamam diye Yas tutup karalar bağlamam diye Kaç kez and içtiler ağlamam diye Gözlerim sözünde durmuyor Ayşen! Ey alev yanaklım, volkan dudaklım Ne bir yalanım var, ne gizlim saklım Herşeye erdide, zavallı aklım Seni unutmaya ermiyor Ayşen! Dostlarım namıma Ferhat desede Ruhum aşk elinden imdat desede Kör şeytan resmini yırt at desede Ellerim bir türlu varmıyor Ayşen! |
Bağrımda Bir Ateş Var
Bağrımda bir ateş var Ne bileceksin Ölsemde ne duyacak Ne göreceksin Hep seninle yaşadı Öldü deseler Aşkından öldüğümü Bilmeyeceksin Belki biraz üzülüp Kim diyeceksin Sevmek öyle güçlüki Benim gücüm yetmiyor Gönlüm sanki delirmiş İhtirazım bitmiyor Sev diyemem ki gel diyemem ki Elim kolum bağlanmış çöz diyemem ki Yıllardır yaşadım sen diye diye İstesem bu aşkı öldüremem ki Bahçevan Ben susuz bir çiçek sen bahçevansın Gönül susuzluğa nasıl dayansın Üzme beni kırma beni Aşk susuz bir oyun yorma beni Seni sabrıma taş dertlerime baş ettim Yağmur gibi göz yaşlarım Benden öte duygularım Aman .....of Al bir demet güneş çiçek gibi olsun Dök denizleri bana aşkım şifa bulsun Susuz bir çiçekte hayat mı bulursun Kahrolursun... İstersen rastlarsın bana her yerde Bul beni girmeden şu başım derde Öyle zor ki öyle dert ki Sen başka ben başka ayrı yerde Bana Çok Mu Görüyorsun Bana çok mu görüyorsun Sevmek yoksa bir günah mı Beni neden üzüyorsun Benim de bir canım yok mu Taştan taşa vursan beni Çok severim yine seni Düşünmezsin neden beni Benim de bir canım yok mu Döküyorsun yaprak gibi Çiğniyorsun toprak gibi Kaçıyorsun korkak gibi Benim de bir canım yok mu Doğru desem yalan dersin Sevap dersem günah dersin Benden daha ne istersin Benim de bir canım yok mu Bana Öyle Bakma Bana öyle bakma,düşman değilim, Ben senin Aşkını,inkar eden değilim, Gece mehtabımsın,gündüz güneşim, Ellerin sözüne uyan,korkak değilim, Seni Sevdiğime canım pişman değilim, Aşkını kalbimden,Yoktur silecek, Kader yüzümüze canım,birgün gülecek, Seni Sevdiğimi,eller bilecek, Ellerin sözüne uyan,korkak değilim, Seni sevdiğime canım pişman değilim, Başa Gelen Çekilirmiş Başa gelen çekilimiş,çekemem diyemem, Yar eliyle zehir verse,içemem diyemem, Ben aşkımı senle buldum, sana inandım Yeminim var senden başka sevemem sevemem. Her gün ayrı bir dert, Her gün bir ızdırap, Kurtar beni bu çileden, Sevgili yarab.. Aşktan anlamayan aşka gülüp geçermiş, Aşık olan gece gündüz dertten içermiş, Sevilmeden sevenlerin yazık ömrüne, Böyle aşıkların ömrü boşa geçermiş, Her gün ayrı bir dert, Her gün bir ızdırap, Kurtar beni bu çileden, Sevgili yarab.. Batsın Bu Dünya Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler, yaşanmamış dertler Hasret çeken gönül, benim mi olsun.. Ben ne yaptım, kader sana Mahkum etti, beni bana Her nefeste, bin sitem var Şikayetim yaradana, şikayetim yaradana. Şaşıran sen mi yoksa benmiyim bilemedim Öyle bir dert verdin ki, kendime gelemedim Çıkmaz bir sokaktayım, yolumu bulamadım Of...of...of...of...of...of..of..of..... Ben mi yarattım, ben mi yarattım Derdi ızdırabı, ben mi yarattım Günah zevk olmuşsa, vefa yorulmuşsa Düzen bozulmuşsa, ben mi yarattım. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Aşksız geçen ömrüme, yazıklar olsun Dolmamış çileler, yaşanmamış dertler Hasret çeken gönül, benim mi olsun. Ben ne yaptım, kader sana Mahkum etti, beni bana Her nefeste, bin sitem var Şikayetim yaradana, şikayetim yaradana. Şaşıran sen mi yoksa benmiyim bilemedim Öyle bir dert verdin ki, kendime gelemedim Çıkmaz bir sokaktayım, yolumu bulamadım Of...of...of...of...of...of..of..of..... Beklemek İbadet Gitmek Ölümdür Burası mabedim burası dünyam Bırakıp gidemem burada leylam Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ne ettiyse bana kaderim etti Kurduğum hayaller zamansız bitti Ahhh ruhum başka canda toprağa gitti Beklemek ibadet kalmak zulümdür Leyla leyla leyla leyla leyla leyla Hım hım hım hımm hımm hımm Aşk benim dert benim hasret benimdir Al toprak al Leyla senindir Ahhh birgün buluşuruz mevlam kerimdir Beklemek ibadet kalmak zulumdür Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ben Doğarken Ölmüşüm Dostta vefa hayır yok Felek dersen insafsız Gelen vurmuş giden vurmuş Sabır dersen faydasız Ne sevgide ne aşkta Ne hayatta gülmüşüm Izdırabım doğuştan Ben doğarken ölmüşüm Bu dünyada rahat yok Ölüm belki kurtuluş Al canimi yarabbim Bitsin artık kahroluş Bir duaydın dilimde Tek ümittin ömrümde Kader vurdu felek aldı Aşkım kaldı gönlümde Gönlüm ıssız bir yolda Sürüklenip gidiyor Almış dünya derdini Son ümide gidiyor Ben Eski Halimle Daha Mesuttum Ne oldu bana bilemem kendimi unuttum Ben eski halimle daha mesuttum Güvenmiştim talihime ne umdum ne buldum Bıktım artık ben bu aşktan yoruldum Ah... Bu aşktan artık yoruldum... Bir kırık kalbim vardı onu da sana verdim Sev dedim sev dedim öldür demedim Kopacak bekliyorum talihin kör düğümü Seni sevdim seveli görmedim güldüğümü Ah... Ver artık bana gönlümü... Ben Kendim Bir Alemim Ben kendim bir alemim Şu alemin içinde Ben kendime belayım En şahane biçimde Ne bülbüle hacet var Ne de gonca güllere Ben sevmeye aşığım İstediğin biçimde Hercai bir duygunun Meftunuyum ben yine Kıyma bana güzelim Düşmüşüm ellerine Ne bülbüle hacet var Ne de gonca güllere Ben sevmeye aşığım İstediğin biçimde |
Beni Biraz Anlasaydın
Beni biraz anlasaydın darılmazdık Bana biraz katlansaydın ayrılmazdık Belki sevmek yetersiz Belki bu aşk kadersiz Bir bilseydik şimdi biz ağlamazdık Anlasaydık belki de ağlamazdık Düşünceler ümitsiz Kelimeler yetersiz Talihsiz bu aşk talihsiz Hani mâzi bağlıyordu Anılar hep ağlıyordu Hani gönlün seviyordu Beni biraz anlasaydın Darılmazdık Bana biraz katlansaydın Ayrılmazdık Böyle mi tanıdın Böyle mi anladın Yıllardan beri beni Kolay mı ayrılık Unutmak veda etmek Terk etmek seni Ömrünce ızdırap Ömrünce bin çile Çekmek istemiyorsan Son bir defa daha Dinleyip de öyle git Sevdiğim beni Hala seni seviyorum Mutluluğum diyorum Ayrılık zor biliyorum Beni Böyle Sev Beni böyle sev seveceksen Olduğum gibi göreceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gönlümde Kâbe sen meleksin Sen herşeysin Sen ümitlerimin tek kaynağı Sen aşkın bence taa kendisisin Sevme diyemem sev de diyemem Sen de dertli ol diyemem Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Görmedin mi gözlerimde Bir mahkumun en son arzusunu hasretini Görmedin mi gözlerimde Seni çılgın gibi sevdiğimi İster sevgi ol istersen kin İsterdim benim ol benim Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme ömrüme girme gönlüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Benide Allah Yarattı Kırıldı kalbim sana diyemiyorum Nasıl tamir edersin bilemiyorum Sana gönül verdimse öldür demedim Aşkın ızdırap oldu çekemiyorum Beni de Allah yarattı ben de bir kulum Merhamete gel artık yeter bu zulüm Nerden gördüm seni görmez olaydım Aşka hürmetin yokmuş sevmez olaydım Beni de Allah yarattı ben de bir kulum Merhamete gel artık yeter bu zulüm Benim Dünyam Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesin sana Eller değmesin sana Sensizlik ölüm bana Seni benim gibi seven bulamazsın Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın Ömrün vefası yok Korkum aşkımdan çok Gönlüm sensiz kalmasın Korkulu rüyam Gülen bahtımsın Sen benim,sen benim,sen benim dünyamsın Hepimizin hayatı iki kelime Bir varmış bir yokmuş şu alemde Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer Son nefeste adın dilimde Herşey sende başlar Seninle biter Sevilmek ümidi sevmekten beter Nazar değmesin sana Eller değmesin sana Sensizlik ölüm bana Seni benim gibi seven bulamazsın Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın Ömrün vefası yok Korkum aşkımdan çok Gönlüm sensiz kalmasın Korkulu rüyam Gülen bahtımsın Sen benim,sen benim,sen benim dünyamsın . . . Bırakında Yaşayalım Ayrılığın böylesi görülmüş bir şey değil Bu aşkın ızdırabı çekilecek dert değil Bir toz gibi savrulduk hepimiz bir kenara Hasret dolu gözlerim şimdi döndü pınara Kabahat kimde idi kaderde mi bizde mi Derde boyun eğmeyip yaşamamak elde mi Acı çekmeyen insan yaşamayı bilmezmiş Sevmek yoktur diyenler bir gün boyun eğermiş Bırakın da yaşayalım hasretiz yaşamaya biz Ne macera ne bir heves dünyadaki seferimiz Bırakın da yaşayalım hasretiz yaşamaya biz Ne macera ne bir heves dile düşen bu sevgimiz Doğduysak ölmekte var her şeyin bir sırası Anladım ki bu dünya ayrılıklar dünyası Doğduk isteyerek mi ölürsek bilerek mi Gideriz ağır hedefi görerek mi Dert bir defa geldi mi kovulsa da gitmiyor Her gün isyan etmekle ayrılıklar bitmiyor Acı çekmeyen insan yaşamayı bilmezmiş Sevmek yoktur diyenler bir gün boyun eğermiş Bilmesin O Felek Bilmesin o felek Seni çok sevdiğimi Duymasın kaderim Seni istediğimi Alırlar seni benden Vururlar yüreğimden Bilmezsin sensizliğin bana Neler neler çektirdiğini Söyleme kıskanırlar Ağlama dertli sanırlar Çalarlar koparırlar Bizi bizden ayırırlar Gülmek çok yakışır Sana ağlamak değil Sevmektir yaşatan İnan sevilmek değil İçimde bir dünya var His dolu senle dolu Kaybetmek korkusuyla Yaşıyorum seni elimde değil İçimde bir ateş var Sevdikçe yanar kanar Kaybolma korkusuyla Yaşıyorum seni elimde değil Bilseydim Meydan mi verirdim bu ayrılığa Bilseydim bu kadar zor olduğunu Bilseydim dünyanın böyle karanlık Bilseydim bu kadar dar olduğunu Dilimden sıçrayan bir kıvılcımın Bilseydim biranda kor olduğunu Bilseydim su anki gönül acımın Senin yokluğunda var olduğunu Meydan mi verirdim... Bilseydim yüzümün dört mevsimi güz İçimin ağlayan nar olduğunu Bilseydim odamın dört duvarı düz Sensiz yatağımın kar olduğunu buz olduğunu Fırsat mı tanırdım bu dargınlığa Bilseydim bu kadar zor olduğunu Bilseydim zindandan daha karanlık Bilseydim hücreden dar olduğunu Boyun mu bükmezdim sitem etmene Bilseydim sükutun kar olduğunu Sebep mi olurdum dargın gitmene Bilseydim küsünce sır olduğunu Bir Araya Gelemeyiz Yüce dağlar bizi bizden ayırmış Arkasını göremeyiz sevdiğim Ferhat bir zamanlar delmiş diyorlar Dağ bir değil delemeyiz sevdiğim Baban maaşıma harçlık diyormuş Anan on binlerce başlık diyormuş Kısacası bu iş olamıyormuş Bir araya gelemeyiz sevdiğim Dağ bir değil demiş idim önceden Bilen bilir payın alır bu sözden Dünya şahit olsun biz bu gidişle Ahrette de gülemeyiz sevdiğim Tanrım ahrette de varsa bu dağlar İçim yanar bağrım yanar kan ağlar Dört kitabın hangisine bu sığar Bunlar sırdır bilemeyiz sevdiğim Kara sevda yazılmıyor kağıda Günler asır gibi gelir Nihat'a Ölüm bu hayattan iyi olsa da Elde değil ölemeyiz sevdiğim Bir Damla Mutluluk Ecel baş ucumda Sen yoksun yanımda Hani bizim aşkımız Hani bizim sözümüz Böyle mi olacaktı Sevenin sevdiğini Öldürürken gördün mü Seni sevip de ölmek Sevgini bilmemek Beni mi bulacaktı böyle mi olacaktı Bir damla mutluluk yaşatırdı beni Gönül pınarından verebilseydin eğer Yağabilseydin eğer Bir yudum mutluluk bir mucize idi Yaralı gönlüme tadabilseydim eğer İçebilseydim eğer Hani sen bir kaderin değişmez yazısıydın Çizdiğin kader yolu böyle mi olacaktı Sen yıktın sevgilim sen virane ettin Gittin de ne oldu eyvah yazık ettin Ben bir tecrübeyi aşkta kazanırken Sen bir sevgili bir gönlü kaybettin Sevenini kaybettin Hani sen bir kaderin değişmez yazısıydın Çizdiğin kader yolu böyle mi olacaktı Beni mi bulacaktı senden mi olacaktı Bir Görüşte Aşık Oldum Bir görüşte aşık oldum sana delice Bekliyorum gelmiyorsun bana bir gece Izdırabım diner benim geldiğin gece Ağlıyorum gülmüyorum inan her gece Acı çektirmek mi bana maksadın zalim Senden başka yoktur benim tutacak dalım Gel elinle öldür beni çektirme yeter Her gün zulmünden perişan olmadan halim |
Bir İçim Su Gibisin
BİR IŞIK VAR GÖZLERİMDE BİR DAVET VAR SÖZLERİNDE BİR ÜMİT VAR GÖZLERİNDE BENİ DELİ EDİYOR BENİ DELİ EDİYOR BİR İÇİM SU GİBİSİN BİRİCİK SEVDİĞİMSİN İÇMEK İSTİYORUM KANA KANA SEVGİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM DERDİNİ VE KEDERİNİ SENİ SENİ SENİ SENİ BİR İÇİM SU GİBİSİN ÖLÜRSEM SEBEBİMSİN BIRAK KALSIN ELİN ELİMDE BIRAK KALSIN GÖZÜN GÖZÜMDE SEYREDİPDE MUTLU OLAYIM GÜZEL YÜZÜNDE TANRIM KORUSUN BENİ TANRIM KORUSUN BENİ BİR İÇİM SU GİBİSİN ÖLÜRSEM SEBEBİMSİN HASRETLERİ YAŞAYALIM AVUÇ AVUÇ TOPLAYALIM İÇİMDEN GELİYOR GÖNÜLDEN GELİYOR BİLMEK İSTİYORUM SÖYLEMEDİKLERİNİ YAŞAMAK İSTİYORUM "SEVDA" DEDİKLERİNİ SENİ SENİ SENİ SENİ BİR İÇİM SU GİBİSİN ÖMRÜMÜN NEŞESİSİN... Bir Teselli Ver Bir teselli ver, Bir teselli ver, Yarattığın mecnuna, Bir teselli ver. Sevenin halinden, Sevenler anlar, Gel gör şu halimi, Bir teselli ver. Aramızda başka, Biri var ise, tertemiz aşkımı, Bana geri ver. Ben zaten her acının, Tiryakisi olmuşum, Ömür boyu bitmeyen, Dert ile yoğrulmuşum. Gülemem sevdiğim, Ben sensiz aah yaşayamam, yaşayamam. Bana ne gerek, Bana ne gerek, Senin aşkından başka, Bana ne gerek. Aşkın zehir olsa, Yine içerim, Yolun ecel olsa, Korkmam geçerim. Yeter ki sevdim de, Ben bu aşk ile, Dünyanın kahrına, Gülüp geçerim. Ben zaten her acının, Tiryakisi olmuşum, Ömür boyu bitmeyen, Dert ile yoğrulmuşum. Gülemem sevdiğim, Ben sensiz aah yaşayamam, yaşayamam. Bir Zaman Ağlayıp Bir zaman ağlayıp koştun peşimden Göz yaşını silen yine ben oldum Gülerek dönüp de baktın yüzüme Sahte gülüşüne kanan ben oldum İhanet etmiştin aşkıma benim Deli divaneye dönen ben oldum Her zaman koşarken aşkın yolunda Aşkımla baş başa kalan ben oldum Bozamazsın Beni Dünya Sen ne kadar bozulsanda bozmazsın Beni dünya çirkinlikler kitabına Yazamazsın beni dünya yazılmam Dünya söz vermişim allah'ıma Ortak olmam günahına bir vefasız Yâr uğruna ölemem dünya ne sevilmek Ne sevmek var ne insanlık adalet Var uyamam ben düzenine değişmem Dünya, sen değiş dünya yaratırken Tanrım seni yaratığı en güzelini Paylaşmanın kıymetini bilemedim Anlamadın bencilsin dünya şeytanda Sen melekte sen mahşerde ölsem Ahrette sen bu halinle en kötüden Çirkinsin dünya ne sevilmek Ne sevmek var ne insanlık adalet Var düzenine isyanım var değişmem Dünya, of of sen değiş dünya Bu şarkım aslında dünyaya değil Güzel dünyayı bozmak isteyenleredir Bulunur Çeker gibi bakma hançeri kından Senin de canını yakan bulunur Senin de bir zalim gelir hakkından Sana da bir kurşun sıkan bulunur Aşkımın ahıyla tutulur yakan Alıcı kuş kadar sürmez fiyakan Senin de gözünü yaşlı bırakan Senin de boynunu büken bulunur Merhamet olmazsa kalp kiracında Tahtında kurtaramaz seni tacında Bir kara sevdanın darağacında Senin de ipini çeken bulunur |
Cana Doğru
Dolu dizgin koşar yollar Sana doğru sana doğru Aramızda engeller var Bana doğru bana doğru Aramızda engeller var Bana doğru bana doğru Cana doğru vay Sevdim desem sevmek değil Seviyorum demek değil Sevdim desem sevmek değil Sevmiyorum demek değil Her bakışın bir bilmece Çözülmeyen zora doğru Her bakışın bir bilmece Çözülmeyen zora doğru Cana doğru bana doğru Cana doğru vay Çekip gitmekse maksadın Ne bu kararsız feryadın Anlaşılmaz oldu tadın Zehre doğru zehre doğru Anlaşılmaz oldu tadın Zehre doğru cana doğru Bana doğru vay Sevdim desem sevmek değil Sevmiyorum demek değil Her bakışın bir bilmece Çözülmeyen zora doğru Her bakışın bir bilmece Çözülmeyen zora doğru Cana doğru bana doğru Zora doğru vay Canın Sağolsun Elimde değil, elimde değil Seni sevmemek benim elimde değil Sevmiyorsan geri ver şu çilekeş gönlümü Yaşamaya alıştım çilelerle her günü Sevmiyorsan geri ver şu çilekeş gönlümü Nasıl olsa dertlerle yaşıyorum her günü Aşkım ecelim olsun Ömrüm bedelin olsun Sevmesen de sevsen de Canın sağ olsun Aşkın kaderim olsun Yıllar şahidim olsun Sevmesen de sevsen de Canın sağ olsun Benimle değil, benimle değil Bu can seninle yaşar benimle değil Vazgeçilmez bir duygu sarmış dört bir yanımı Senden başka kim anlar benim şu feryadımı Vazgeçilmez bir tutku sarmış dört bir yanımı Senden başka kim duyar şu garip feryadımı Cennet Gözlüm Of of aman ey Cennet gözlüm sev beni Yavrum cennetine al Cennet gözlüm bul beni Yavrum cennetine al Bıktım vefasızlardan aman aman Vefalara sar beni Bıktım günah çekmekten aman aman Sevabına sar beni Ey seni yaratana kurban olayım Yar sana bakan gözler bir ben olayım Cennet cennet gözlüm Benim melek yüzlüm Canım kurban ölümsüzüm Cennet cennet gözlüm Benim doğru sözlüm Kurban olam melek yüzlüm Of of aman ey Kimini dert söyletir Yavrum kimini aşk ağlatır Bırakma şu feleğe aman aman inim inim inletir Cevap Ver Param olmasada beni sevebilirmisin Ben açken sen tok gezebilirmisin Benden daha güzel ve yakışıklı birisi Beni sana unutturabilirmi Paylaşmanın asaletini bencilliğin çirkinliğine Tercih edebilirmisin Cevap ver Ey gözümün nuru gönlümün varı Yaradan aşkı için cevap ver Gururunu kandırma cevap ver İnsanlık onurun ile cevap ver Cevap ver ki zaman kalsın Sanma sakın bir sen varsın Sen şifasız yaramısın Cevap ver Sence susmak çaremidir Dilinde iki engel nedir Herşey senin elindedir Cevap ver Çırpınırken sen sen diye Ah bir gelsen gülsen diye Umrundamı sevsem diye Cevap ver Sevsen de sevmesen de Dost desende demesende Sevmeyi hiç sevmesen de Bilmesende bana cevap ver Cevap ver Para belki çok şey ama Herşey para değildir ki Aşkın daha büyük Para nedir ki Diyorlar ki mutluluğun Sırrı yalnız paradadır Zengin olan daha Mutlumudur ki Çakmak Çakmak Gözler Çakmak çakmak gözler Bir can yıkmak ister Kaçan namert olsun olsun Bana bak beni yak ister Bana göre değil aşktan kaçmak Bana göre değil gönül kırmak Sende benim gözüm var Beni sev beni yak ister Yapma böyle yapma Dayanamam yapma Bir dokunsan belki öldüm Öldür naz yapma Ne istersen iste Bende her şey var Sevdanın en delisi Söyle ne kadar Ver seni bana Al beni sana Aşktan başka bir şeyi Takma kafana Sen kıvılcım ol Ben de bir ateş Yanalım dünyamızda Olalım güneş Çilekeş Bırak dedim, bırak felek Sevenlerin yakasını Duymadın mı bunca yıldır Aşkımızın duasını Sen mi dedin sevgiliye Böyle zalim olmasını Nasıl taktın boynumuza Bu felaket halkasını Her gönlün bir köşesinde Yaralanmış bir yer vardır Benim gibi çilekeşin Yaşaması ızdıraptır Nice ümitlerle bakarken yarına Şimdi biz de düştük kader tuzağına Bize mutluluğu vadeden ümitler Şimdi terk ettiler bizi birer birer Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm Ben sabahsız gecelerin kucağında bir çilekeş Sen ümitler ülkesinin karanlığında bir güneş Artık güneş doğsa doğmasa ne olur Artık kader gülse gülmese ne olur Ben şimdi bir aşkın ümit kurbanıyım Gönül parça parça yaşamak zor olur Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm Çoban Kızı Tayfuna tutuldum aşk deryasında Yönümü yitirdim yüzer dururum Sahilde vurduğum dert adasında Dolmayan çilemi yazar dururum Sezince huyundan büyük nazını Prenses sanmıştım çoban kızını Armağan ettiği çam sakızını Ya sabır taşında ezer dururum İltifat eylesem sus der istemez Şiirler söylesem kes der istemez İsyankar olurum ister istemez Canımdan usanır bezer dururum Aklında iki gün birini tutmaz Deli etmek için beni unutmaz Bugünkü adresi yarını tutmaz Mahalle mahalle gezer dururum Her gece teklifsiz rüyama girer Uykumu bölmenin zevkine erer Önüme bir yığın bilmece serer Ağlaya ağlaya çözer dururum Bir zaman baş tacı ettiği bendim Nereye layıktım nereye kondum Kapıya atılmış paspasa döndüm Çiğneyip geçtikçe tozar dururum |
Dertler Benim Olsun
Dertler Benim Hayat Senin Olsun Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldun Mutluluk senin olsun Dertler benim, hasret benim Ömrüm senin, senin olsun Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum Farketmez yaşamam, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermiş Ben aşk sarhoşuyum Dilerim her arzun gercek olsun Hayat bu, şansın hep açık olsun Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun Bir gün daha geçti yine sensiz Aşkım ağlıyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun Deryada Bir Salım Yok Deryada bir salım yok Tutacak bir dalım yok İstersen al canımı Verecek bir malım yok Yar eline gidecek Yollarda kervanım yok Boşyerine bekleme Gelmeye dermanım yok Kuru bir yaprak gibi Rüzgarın önündeyim Sürüklemiş götürmüş Uçurum sonundayım Daha ne bekliyorsun Söyle benden sevgilim Bir kuru canım kaldı Oda olsun al senin Dil Yarası Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en acı yara imiş Dudaktan kalbe bir yol varki sevgi ve şefkattenmiş Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Tam aşkı bulduk derken nasılda kaybettik sevgimizi Aşka doğru ilk adımlar ne ümitle doluydu Seviyorum seni demek gönlümün tek yoluydu Hasret bizi bekler sevmek bizi bekler Koybolan tek biz değiliz bunca yıllık emekler Dil yarası dil yarası en acı yara imiş Dudaktan kalbe bir yol var ki saygı ve sevgidenmiş Dil yarası dil yarası en acı yara imiş Dudaktan kalbe bir yol varki sevgi ve şefkattenmiş Dil yarası dil yarası en acı yara imiş Dudaktan kalbe bir yol varki sevgi ve şefkattenmiş Dilenci Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilenen Her fırsatta hor görülüp belki gülüp alay edilen Bir dilenciyim geleceğini bilmeyen Senden ne para ne pul nede acımanı bekleyen Kırdım kırılmayan Gururumu ve o çok değer verdiğim onurumu Serdim yollarına ömür boyu beslediğim büyüttüğüm Yaşatan umudumu Bekliyorum hergün Sen görmek için ve çizmen için kaderimin yolunu Beklemek zormuş Sabretmek çok zor Bekletilmek çok zor Ömrümün her köşesinde seni bekliyorum Aşk olmasaydı böylesine yanmazdım Senden bir melek yaratıp secde edip kalmazdım Ben ne dilenci Ne de bir gurursuzum Çok sevdiğim için böyle aşık böyle mutsuzum Kırdım kırılmayan Gururumu ve o çok değer verdiğim onurumu Serdim yollarına ömür boyu beslediğim büyüttüğüm Yaşatan umudumu Bekliyorum hergün Sen görmek için ve çizmen için kaderimin yolunu Diyemedim Ki Nereden başlasam nasıl söylesem bilemedim ki Bakta sen anla şu garip halimden diyemedim ki Bugün öyle dertli, öyle yalnızım ki Çok ihtiyacim var sana Bugün bas bağrına Her halinle gelip, yuva ol bana Sen yaşamak kadar, güzelsin sevdigim, şu feryadimi duysana Hayat yorgunuyum, sevda yorgunuyum, çare ol bana Seni seviyorum, belki senden fazla Seni istiyorum, duayla niyazla Seni şu alnıma, yazmayan kaderi Tanimam asla, tanımam asla Seviyor musun, sevmiyor musun bilemedim ki Gitme kal yanımda, kansın damarımda,diyemedim ki Bir dost arıyorum, bir can ariyorum, herseyimle güvenecek En kötü günümde, benimle aglayıp, benimle gülecek Dokunma kalbime, bugün zayıf günüm, istemem böyle görmeni Bir evet demezsen, bu can bu bedenden gitti gidecek Seni seviyorum, belki senden fazla Seni istiyorum, duayla niyazla Seni şu alnıma, yazmayan kaderi Tanımam asla, tanımam asla... Dokunma dokunma dokunma kırılır kalbim dokunma kırma kırma seven kalbimi kırma dokunma dokunma ben yaralı bir gönülüm vurupta kırıpta kanatıp cana dokunma anlaşmak bir bakış bazen de seviyorum demektir anlaşmak bir gülüş bazen de bir özür dilemektir zor değil zor değil seviyorum seni derken bana özür dilemek konuşma konuşma düşünmeden konuşma kırma kırma incitip beni kırma unutma unutma bu günün yarınları da var hep sevdi sevecek deyip kendini avutma darılma darılma seven seveni affedermiş darılma darılma hemen nefrete sarılma dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır insana yakışan insanca yaşayıp var olmaktır zor değil zor değil seviyorum derken bana özür dilemek konuşma konuşma düşünmeden konuşma kırma kırma seven gönlümü kırma Dön Sevdiğim ellerde nazım çekilmez, Olur ya usanıp bıkarlarsa dön, Sohbetin dinlenmez, kahrın çekilmez, Olur ya gönlünü kırarlarsa dön, Yalan sözlerine inandıklarını, Riyakar yüzüne aldandıklarını, Bir bir terkederse dost sandıkların, O tatlı canını sıkarlarsa dön. Anlarsın sevdiğim ele düşünce, Kıymetimi, soysuz ele düşünce, Ünvanın duyulup dile düşünce, Lakabını dilber takarlarsa dön, Eğer savunacak sözün kalmazsa, Başka çaren başka çözüm kalmazsa, Sokağa çıkacak yüzün kalmazsa, Artık kötü gözle bakarlarsa dön Dönmeyen Yıllar Her zaman bakarken mavi sulara Maziyi hatırlar seni anarım Bir zaman dillere destan olmuştuk Saçlarım ağardı ona yanarım Dön desem yıllara geri döner mi Rüzgarlar şarkımızı yine söyler mi Güneş mehtap yıldızlar şahidimizdi bizim Yalvarsam yıllara beni dinler mi Ne yapsam şu gönlüm seni arıyor Yıllardır seninle sensiz yaşıyor Her zaman yüzüne gülen gözlerim Yılların ardından sana ağlıyor Duyun Beni Ağla gözlerim ağla zamanıdır Aşkımın şimdi son baharıdır Bu yağmur bu rüzgar bu fırtına Gönlümün isyanı feryadıdır Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni Bu aşkın hikayesi böyle bitti Yoksulluk beni benden senden etti Gönlüme sev diyen kadere bak Aşkımı ömrüme haram etti Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni duyun beni Verin beni Dünya Dönüyor Sen ne dersen de,sen ne dersen de, Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de, Yalan değil,yalan değil, Seni sevdiğim yalan değil, Kahrolduğum yalan değil, Duyarsam bir gün başka, Sevgili bulduğunu,yalan değil, Artık kızmıyorum kaderime, Bıraktı beni kendime, Bahtın açık olsun,yolun açık olsun, Bırak beni halime, Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de... Unutacağım,unutacağım, Gözlerinin rengini, Acı veren sevgini, Karar verdim artık, Senin herşeyini unutacağım, Kader değil,kader değil, İçimdeki duygular, Kaybettiğim umutlar, Zalimce imzalanan, O acı hatıralar,kader değil, Artık kızmıyorum kaderime, Bıraktı beni kendime, Bahtın açık olsun,yolun açık olsun, Bırak beni halime, Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de... |
Elhamdülillah
Biz de canız insanız billah Doyduk derde Elhamdülillah Geçti yıllar geldi geriye Ettiklerin günahtır vallah Ne dedim de darıldın bana Ben affetsem etmez Allah Doyduk doyduk derde doyduk Aşk dediler seni bulduk Sevdik yandık Elhamdülillah Doyduk doyduk aşka doyduk Doyduk doyduk derde doyduk Hamdık piştik Elhamdülillah Anlayana sivrisinek saz Anlamayana davul zurna az Rabbin bize pay ettiğini Almak kolay versene biraz Ha öldürdü öldürecek Sendeki bu inat bu naz Doyduk doyduk derde doyduk Aşk dediler seni bulduk Sevdik yandık Elhamdülillah Doyduk doyduk aşka doyduk Doyduk doyduk derde doyduk Yandık piştik Elhamdülillah Emrin Olur Emrin olur güzelim, Boynum sana kıldan ince, Ben gönlüne sığarım, Emret sen gir deyince, Emrin olur..... Sonum olur kollarında başkasını görünce, Ölürüm Ölürüm dayanamam sen beni terkedince, Yaşarım yaşarım hayat güzel sevince sevince, Emrin olur..... Çok zengin bir kalbim var, Ümitlerim sevdam var, Dile benden ne dilersen, Gönlüm onu arzular, (Emrindir her arzular) Emrin olur..... Sonum olur kollarında başkasını görünce, Ölürüm Ölürüm dayanamam sen beni terkedince, Yaşarım yaşarım hayat güzel sevince sevince, En Büyük Sır En büyük sır daha bilinmeyendir En güzel söz henüz söylenmeyendir Aşığın dertlisi ızdırap çekip Benim gibi sevip sevilmeyendir Ey benim gönlüme sığmayan sevgilim Açıldı ellerim ümit semada Sen doğduğun günden beri gönlüm belada Sen benimsin geceleri ancak rüyamda Benim hülyamda Yaşamak gücünü bana verensin Biçare ömrümün tek çaresisin Yine düğüm düğüm oldu heceler Bitmez ömür bitmez günler geceler Sevilmeden sevip aşka kul olan Şu alemde çoktur belki benim gibiler Açıldı ellerim ümit semada Nasırlı dudaklar susuz duada Sen doğduğun günden beri gönlüm belada Sen benimsin geceleri ancak rüyamda Benim hülyamda Yaşamak gücünü bana verensin Biçare ömrümün tek çaresisin Eyvah Bu dünyada bir kötüye Kul olmuşsan canım diye eyvah Akan yaşı kaderinden Bekliyorsan siler diye eyvah Gerçekleri yalanlardan Ayırıp da görmediysen eyvah Dünyanın her nimetinden Bir payın var almadıysan eyvah Sevgi nedir tatmadıysan Bir ot gibi yaşadıysan Bir güzele mecnun olup Aşk derdini sarmadıysan Bilmediysen tatmadıysan Sevmediysen eyvah Kim diyorsa bahtım kara Hiç kapanmaz böyle yara yalan Her derdin bir dermanı var Her tövbede umut başlar inan Şu gök kubbe bizi sarar Yok alemde baki kalan kalan Eyvallah Ona eyvallah, buna eyvallah Boyun eğmekten bıktım illallah Her şeyde son durak, sanki ben miyim Eyvallah etmeye artık eyvallah Elveda bahtımı yazan dertlere Mutluluk rüyamı bozan ellere Beni senden eden acı dillere Kıyamete kadar dedim eyvallah İstemem namertten bir damla çare Olsam da ömrümce ben bir biçare Yalanlar dolanlar koydu bu hale Nerde bile etmem eyvallah Eyvallah mutsuzluk verecek güne Dertle geçirdiğim düne Beni bağlayan kördüğüme Artık eyvallah, çözdüm eyvallah Bir sen varsın ki benden ötede Bir tek diyemem sana eyvallah Candan sevene, kıymet bilene İnsan olana canım eyvallah Gülün dikeni var, aşkın gözyaşı Sabır eden kurbanım vallah Olsa da elinde en büyük kudret Verirken titreyen elden istemem İnsana yakışan, sözünü bilmeyen Dilini tutmayan yar istemem İstemem namertten bir damla çare Olsam da ömrümce ben bir biçare Yalanlar dolanlar koydu bu hale Nerde bile etmem eyvallah |
Farkı Var (Küçüksün Yavrum)
Küçüksün yavrum bilmezsin yavrum Dünyanın bin türli hali var Büyürsün bir gün, görürsün o gün Nefretin sevgiden farkı var. Tanırsın sende, kanarsın sende Gerçeğin yalandan farkı var Acımak demek, duyguyu düşün Meleğin şeytandan farkı var Hakkındır sevmek, hakkındır gülmek Neşenin hüzünden farkı var Mutluluk ile mutsuzluk kardeş Kerdeşin kardeşten farkı var İnsanız işte, aynıyız işte İnsanın insandan farkı var Gönülden kopan, gözlerden akan Damlanın damladan farkı var yavrum. Sanma ki yanlış doğdun, boşa geldin şu dünyaya Sevebsiz birşey olmaz, başlarsın ağlamaya Bir gün başlarsın soru sormaya, yavrum. Sanmaki insanlar hiç mutlu olmaz Şunu bilki mutluluğa ölçü bulunmaz Ümidin ümitten, anlamın anlamdan Yaşamın yaşamdan farkı var yavrum Farkı var Küçüksün yavrum, bilmezsin yavrum Dünyanın bin türlü hali var. Farkında Mısın? Bazen şu gölüme bir ateş düşer Sen o zaman benim gibi yanıyor musun Bazen kulaklarım öyle çınlar ki Sen de beni benim gibi anıyor musun Seviyorum seni farkında mısın Bana uzaklarda mı yakında mısın Söyle söyle yaradan aşkına söyle Yoksa şu feleğin çarkındamısın Başka başka gönüllerin tahtında mısın Öyle güzelsin ki sana kıyamam Senden gelen derdi bile dertten sayamam Önümüzde nice nice yıllar var Seni nasıl sevdiğimi anlatacaklar Seviyorum seni farkında mısın Bana uzaklarda mı yakında mısın Söyle söyle yaradan aşkına söyle Yoksa şu feleğin çarkında mısın Başka başka gönüllerin tahtında mısın Felekle Sohbet Çağırsam feleği gelse karşıma Dur derim burada dokunma bize Yıllardır aranan huzuru bulduk Bir şaka yapıp da eğlenme bizle Senden istediğim ne bir lokma ekmek Seninki ekmek değil dert çektirmek Genç yasta mezara geri gömdürmek Şu gençlik gitmeden dokunma bize, eğlenme bizle Ben seni ezelden kötü tanırdım Gelene geçene çatar sanırdım Anamdan doğdum sana bağırdım Bir mola ver artık eğlenme bizle Şu gençilk gitmeden dokunma bize Hayatı kavgayla bana anlattın En dertsiz anımda dertler yarattın Her kavgada beni kahraman yaptın İnsaf artık felek dokunma bize Her işi zorlukla bize gördürdün Kim bilir ne canlar yakıp öldürdün Kırk yılda nasılsa biraz güldürdün Şu gençlik gitmeden dokunma bize Felekten Beter Vurdu Bak arkadaş bak şu yaraya Sanma silah deydi buraya Beni dünya bu hale koydu Beni dertler bu hale koydu Gelen bir vurdu giden bin vurdu Sanki dünyada kanun buydu İlk darbeyi felekten yedim Belki aşkta gülerim dedim Deli gibi birini sevdim Oda felekten beter vurdu Ölmekte kalmakta bir Sevmeden yaşıyorsan Daha da beteri var Beni gör bilmek istiyorsan Susmuş diller solmuş güller Parça parça hep ümitler Her yanımda türlü dertler İster miyim ister miyim Gülmek için bir tesadüf Beklemenin anlamı yok Yaşamamız bir tesadüf Hayat zaten bir tesadüf Ölmekten de gülmekten çok Sevilmekten de sevmekten çok Ölmekte kalmakta bir Sevmeden yaşıyorsan Daha da beteri var Beni gör bilmek istiyorsan |
Gelin Birlik Olalım
Gelin birlik olalım, yarın çok geç olmadan Gelin dirlik bulalım, vazgeçin öç almadan Nefreti yok edelim, gel sende katıl bize İntikam eşkiyası, sevgiyle gelir dize Yedi düvel elinden, kim kurtardı bu yurdu Mehmetçik değil miydi, Laz'ı, Çerkez'i, Kürdü Hangimizin ecdadı, feda olmadı yurda Hangi bahçeden bir gül, solmadı bu uğurda Asırlardır dinmedi, bir bölücü ninnisi Aynı dinden değil mi, alevi si, sünni si Bin kere lanet olsun, yezit denen deliye Muhabbetle bağlıyız, Muhammed'e Ali'ye Geçin o sınıfları, geçin kardeşim geçin Barışta buluşalım, mutlu Türkiye için Düşman sevindirmenin, ne alemi var şimdi Milletçe kenetlenip, sarılmamız kar şimdi Gidecek Yerim Olsaydı Bu kadar sıkıntı çekmezdim belki, Bu dertli günümde yarim olsaydı, Bu köhne meyhane yuvam değil ki, Bu akşam gidecek yerim olsaydı. Titretir tenimi baktığım resmin, Hasretin telini çınlatır sesin, Hiç kimse demezdi bak ne haldesin, Bu akşam gidecek yerim olsaydı. Her sabah yeni bir çile sırada, Kurtulmak isterken kaldım arada, Ne işim var bilmem benim burada, Bu akşam gidecek yerim olsaydı. Ümitler gönlümden sana koşardı , Anılar albüme sığmaz taşardı, En güzel mutluluk bizle yaşardı, Bu akşam gidecek yerim olsaydı. Kederle yoğruldum acıyla piştim, Geceyle bunaldım, günle değiştim, Ben niçin sarhoşum, ben niye içtim, Bu akşam gidecek yerim olsaydı. Bir şekil verseydin sen bu esere, Böylesi yanmazdım göz göre göre, Sel sağanak düşmezdi damlalar yere, Bu akşam gidecek yerim olsaydı. Gitme Gitme gitme darılıp gitme Gitme gitme gücenip gitme Gelişin yaşamak kadar güzel bana Gidişin ecel sanki Bu gönül ikimize de yeter sakin beni senden etme Ömrümce beklerim neden gelen sen olunca Her derde gülerim veren sen olunca Dünya her gülüşünle yeniden doğacaktı Gelen sen seven sen olunca En kötü günümüz böyle olsun Sarıl bana sevgilim Kader bizden yana artık güven ola Gül sevgilim Sorma sorma maziyi sorma Sorma sorma maziyi sorma Farz et yeniden doğmuşum senin ile Aşkın can verdi bana Senden önce yaşamadım diye düşün Bana maziyi sorma Gittide Gitti Gittide gitti sevgilim gitti, Ardına bile bakmadan gittide gitti, Bu gönül onundu almadan gitti, En güzel ümidimi en güzel yıllarımı çaldıda gitti, Bir gönül oyunu oynamıştı benimle, Kaybeden ben oldum,kendi ellerimle, Yaşamadım böyle derdi daha beter yerine, Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle, Beklemek faydasız, dönmeyeceksin, Anladımki beni inandımki beni sevmeyeceksin, Başka bir sevgili bulmuşsun dediler, Korkarım benim gibi onuda perişan edeceksin, Korkarım benim gibi onada mutluluk vermeyeceksin, Bir gönül oyunu oynamıştı benimle, Kaybeden ben oldum,kendi ellerimle, Yaşamadım böyle derdi daha beter yerine, Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle, Gölgeler Gölgeler ah gölgeler ufkumuzu gölgeler Gölgeler ah gölgeler aşkımızı gölgeler Gölgeler hep karanlık gerçekleri gizlerler Gölgeler hep karanlık seni benden gizlerler Gölgeler hep pesimizde adim adim iz sürerler Gölgeler hep sessiz sessiz ne söyler nede dinlerler Gölgeler gölgeler bizden neyi isterler Gölgeler gölgeler seni almak isterler Hasretler ah hasretler kucak kucak beklerler Hasretler ah hasretler ağlayıp ta beklerler Biz bize doyamadan bizi bizden ettiler Sana hiç doyamadan beni senden ettiler Gönüller hep parça parça kahır ettirte gittiler Her yerde gözyaşları var yerlerde kirlettiler Gölgeler gölgeler bizden neyi isterler Gölgeler gölgeler seni almak isterler Gönül Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık deli gönül Bak gelip geçiyor ömür Uslan artık deli divane gönül Dünya sana kalır sanma Geleceği dünden sorma Her gün gördüğün rüyayı Aldanıp ta hayra yorma gönül Hepimiz bir misafiriz Zaman gelince göçeriz Ecel acı can alırken Her şeyimizden geçeriz gönül Gönül Dağı Övünmeyin bölük bölük sıralı dağlar Sizden büyük aşılmayan gönül dağı var Söz gümüşse sükut altın ne diyeyim ben aman Yüreğimde aşkın sitem yaraları var Söz gümüşse sükut altın ne yapayım ben Aman Yüreğimde aşkın sitem yaraları var Yol vermiyor gönül dağı geçit vermiyor Ahirette verilecek hesapları var Dağdan yüce yarin gönlü dağlardan yüce Yüreğimde umutsuzluk acıları var Aramıza kim koydu ki bu engelleri Sen bilmezdin can alıcı acı sözleri Aramıza kim koydu ki bu engelleri Sen bilmezdin öldürücü kötü sözleri Gözün toktu gönlün toktu umudun çoktu aman Seni bana haram eden birileri var Gözün toktu gönlün toktu umudun çoktu aman Bizi bize haram eden birileri var Yol vermiyor gönül dağı geçit vermiyor Ahirette verilecek hesapları var Dağdan yüce yarin gönlü dağlardan yüce Yüreğimde umutsuzluk acıları var Gönül Fırtınası Dökülen her yaprak bir ömür gibi, Gidipte dönmeyen güne benziyor, Sen gittin gideli kaç mevsim geçti, Ağaran saçlarım kara benziyor, Sevgilim,Sevgilim... Gönül fırtınası katmış önüne, Sürüklüyor beni meçhul bir yöne, Izdırap kadehim gözyaşımla dolu, Hasretten öleceğim güzel yüzüne, Sabır aşka kar etmiyor, Ne olur dön artık, Aşka gücüm yetmiyor, Bekletme artık, Sevgilim,sevgilim... Nerelerdesin,hangi eldesin, Seven böyle yaparmı Unuttun beni, unutma beni, Dön,Bekleyemem dön, Gelde şu gönlümün fırtınası dinsin, Izdırap kadehini alsın çekilsin, Neler çektiğimi geçen yıllara sor, Seni senden çok seven gönül sevinsin, Sabır aşka kar etmiyor, Ne olur dön artık, Aşka gücüm yetmiyor, Bekletme artık, Sevgilim,sevgilim... Nerelerdesin,hangi eldesin, Seven böyle yaparmı, Unuttun beni, unutma beni, Dön,Bekleyemem dön, |
Gönül Nikahı
İlk görüşte başlar kalplerde telaş, Çok erken kıyılır gönül nikahı, Sevgini yudumlar,göz yavaş yavaş, Bakarken kıyılır gönül nikahı. Düşürür sevdaya yaşı onüçü, Tanımaz günahı kanunu suçu, Gururun belini sevginin gücü, Bükerken kıyılır gönül nikahı. Neler uydurursun gör daha neler, Nice mazeretler ne bahaneler, Kederli gözlerde billur taneler, Dökerken kıyılır gönül nikahı. Alnında sevecek yazdıtan sonra, Eninde sonunda senindir sıra, Bir vesile olur kibrit sigara, Yakarken kıyılır gönül nikahı. Beklenen karşına çıkar bir sabah, Belki yeşil gözlü belki simsiyah, Daha ilk görüşte yürekten bir ah, Çekerken kıyılır gönül nikahı. Neler uydurursun gör daha neler, Nice mazeretler ne bahaneler, Kederli gözlerde billur taneler, Dökerken kıyılır gönül nikahı. Gözüm Kesmiyor Sessizim nekadar üzsende beni Ağzımı açmaya gözüm kesmiyor Vurduğun zincirden çözsende beni Bırakıp kaçmaya gözüm kesmiyor Ne olur git deme kabimi kırda Meleyen gonlümü kaptırma kurta Sıratı geçecek imanım varda Aşkımdan geçmeye gözüm kesmiyor Ne çıkar sararıp solsada yüzüm, Gönlümde baharsın gelse de güzüm Çekilmez olsa da sitemin lazım Başka yar seçmeye gözüm kesmiyor Gözüm Sende Gözüm sende, gönlüm sendedir, Aklım sende fikrim sendedir, Bize bizden başka, Söyle kim engeldir, Eğer beni kabul edersen, Senin olmak istiyorum, Yolun başındayız, Geriye bakmadan dön istersen, Ne bulutlardan yapılmış bir taç, Ne sonsuz mutluluğa ilaç, Sana tüm dünyanın zenginliğini, Vaat etmiyorum, Sana umudumu,sana dotluğumu, Bende olan herşeyi al veriyorum. Sana umudumu,sana dostluğumu, Aşkımı ve herşeyimi al veriyorum. İşte aşkım karar verirsen, Beni kendin gibi bilirsen, Korkacak ne varki, Biraz daha derin düşünürsen, Eğer beni kabul edersen, Senin olmak istiyorum, İçimde bir his var, Alın yazım benim budur diyor, Ne bulutlardan yapılmış bir taç, Ne sonsuz mutluluğa ilaç, Sana tüm dünyanın zenginliğini, Vaat etmiyorum, Sana umudumu,sana dotluğumu, Bende olan herşeyi al veriyorum. Sana umudumu,sana dostluğumu, Aşkımı ve herşeyimi al veriyorum. Gurbet Elde Hasta Düştüm Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Bu gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Derd ile sevinci seçemez oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı ovamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyom ben kendi kendim Aşk sırrını yare açamaz oldum Kaşların kemandır kirpiğin oktur Bilinmez dertlerin sayısı çoktur Bilirim sevdiğim ettiğin haktır Gönül sana bağlı kaçamaz oldu Gücün Yeterse Gücün yeterse aklın keserse, Vur vur vur beni, Eğer elindeyse gönül defterinden, Sil sil sil beni, Sen başlattın bu oyunu, Şimdi dönmek yakışır mı? İsyan etmiş deli gönlüm, Bir gülüşle yatışırmı? Bırakıpta gidemezsin, Hiçbir şeyi çözemezsin, Uzlaşmanın var bir yolu, Başkasını sevemezsin, Sevemezsin,sevemezsin, Başkasını sevemezsin, Ben seviyorum, Gidemezsin,gidemezsin, Bırakıpta gidemezsin, Dön Bekliyorum, İster geçmişten ister bugünden, Sor sor sor beni, Şunu bilki sensizliğe mahkum etmek, Zor zor zor beni, Git desende gidememki, Baş belanım dönememki, Boş bir gurur inadıyla, Seni Feda edememki, Bırakıpta gidemezsin, Hiçbir şeyi çözemezsin, Uzlaşmanın var bir yolu, Başkasını sevemezsin, Sevemezsin,sevemezsin, Başkasını sevemezsin, Ben seviyorum, Gidemezsin,gidemezsin, Bırakıpta gidemezsin, Dön Bekliyorum, Güle Güle Sevdiğim Güle güle sevdiğim Bahtın açık olsun Bütün özlediklerimiz Seni bulsun Ne ilk temennim bu Ne son olacaktır Hasretlere benden de selam olsun Geri döneceksen eğer Yolu biliyorsun Git diyen yok ki sana Gidiyorsun Aşkı sen öğretmiştin Unutmayı da öğret Seni nasıl sevdiğimi Bilmiyorsun... Ne vardı ayrılığa koşup da sarılacak Hasretinde gözyaşı var görmüyorsun Güloylom Aşkımın başı için gözümün yaşı için Ne olur dön dön geriye Sevenler yas mı tutsun gönül nasıl unutsun Ne diye gittin ne diye Ağrına giden mi var Başka yar seven mi var Deliye döndüm deliye Güloylom güloylom deliye döndüm deliye Güloylom güloylom geriye dön dön geriye Öfkeni yense idin ya beni vursa idin Nereye gittin nereye Şimdi bensiz hoş musun ben gibi sarhoş musun Derdi sardım sen diye diye Ağrına giden mi var başka yar seven mi var Ne diye gittin ne diye Ağrına giden mi var Başka yar seven mi var Deliye döndüm deliye |
Ha Varsın Ha Yoksun
Ha varsın ha yoksun diye üzülme Var olmanın nedeni var Hayat seni yordu diye kahretme Yasamanın bedeli var Var olmak sevginle Tükenmek derdinle O bitmeyen hasretinle Sımsıcak nefesinle Sevmeye hevesinle Yasamak güzel seninle Bir gönle girmeyen orda kalamaz Bir şey vermeyen bir şey alamaz Bir gönle girmeyen insan olamaz Bir şey vermeyen bir şey alamaz Sana bağladım tüm varımı Yaşamak sensiz olamaz Sana bağladım tüm varımı Bu hayat sensiz olamaz Haberin Varmı Aman... Of... sevgilim dinle dinle... Ağlayan gönlümden çürüyen ömrümden Bana ettiğin bu zulümden haberin var m Bensiz yaşamaya haram demiştin Aşkı bana haram ettiğinden haber var mı Hani sendin aşkımızda ayrılık yok diyen Hani sendin ayrılığı ecelle bir gören Şimdi benim şu dünyamı yerle bir eden Sensin beni ey sevgilim sensin kahreden Doğmak bir keredir ölmek bir kere Her gün bin defa öldüğümden haber var mı Bir giden bir daha geri gelmiyor Aşkın zamanı geldi geçti haber var mı Hani sendin aşkımızda ayrılık yok diyen Hani sendin ayrılığı ecelle bir gören Simdi benim şu dünyamı yerle bir eden Sensin beni ey sevgilim böyle kahreden Hangi Rüzgar Hangi rüzgar attıysa seni benden uzağa Elbet yollarımızı bir eder dedim Düştüm bir tanem düştüm çile denilen ağa Belki kurtarır diye seni bekledim seni bekledim Sensiz kaçıncı gurbet akşamıdır bu Bu ne yalnızlıktır ki bu ne yalnızlıktır ki Kendim kendimi bulamadım Güneş kızıl grupla ışıkladıkça ufku Daldığım rüyadan doğrulamadım Güneş kızıl grupla ışıkladıkça ufku Daldığım rüyadan doğrulamadım doğrulamadım Şimdi görüyorum ki deli gönlüm yıpranmış Yıkılmış hicranınım yaşamaktan Kader bu ızdırabı gelip geçici sanmış Ölmek daha iyi mi kaybolmaktan kaybolmaktan Hasret Rüzgarı Hasret rüzgarı,hasret rüzgarı, Hesret kıydı aşkımın nikahı, Kimi gün bir ümit, Kimi gün bir acı, Bir buruk teselli, hasret rüzgarı, Çılgınca esiyor, Hasret rüzgarı, Hasret rüzgarı,hasret rüzgarı,hasret rüzgarı, Hesret kıydı aşkımın nikahı, Esti gönlüme verdi efkarı, Yine kapandı aşkımın yolları, Araya sen koydun bu ayrılıkları, Aklıma sen koydun bu çılgınlıkları, Kimi gün bir ümit, Kimi gün bir acı, Bir buruk teselli, hasret rüzgarı, Çılgınca esiyor, Hasret rüzgarı, Hasret rüzgarı,hasret rüzgarı,hasret rüzgarı, Hesret kıydı aşkımın nikahı, Esti gönlüme verdi efkarı, Yine kapandı aşkımın yolları, Hatasız Kul Olmaz Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni Dermansız dert olmaz, dermana sal beni Kaybettim kendimi, ne olur bul beni Yoruldum halim yok, sen gel de al beni. Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni... Bu feryat, bu hasret öldürür aşk beni Uzaktan olsa da, razıyım sev beni Razıyım sev beni... Ümitsiz yaşanmaz, sevmemek elde mi Can demek, sen demek, gelde gör bendemi Sözümde sitem var, kalptemi dildemi Tez elden haber ver, o gönlün eldemi Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni... Hayat Devam Ediyor Üzülme kahretme kaybettin onu diye Kendini yok etme artık yok diye Yazıktır canına ömrüne yazık Hediye tanrıdan bu can hediye Baksana yaşamak tüm güzelliğiyle devam ediyor Herşeye ağlamak insana ömrü haram ediyor Üzülme kahretme ağlama Hayat devam ediyor Çıkmaz bir sokağa giripte kalsanda Pişmanlık duyduğun bir hata yapsanda Ümitler bizimdir çareler bizim Gönülden çok derin yaralar alsanda Baksana yaşamak tüm güzelliğiyle devam ediyor Herşeye ağlamak insana ömrü haram ediyor Üzülme kahretme ağlama Hayat devam ediyor Hayat Kavgası Bir uçurum oldu hayat Dokunsan düşecekmiş gibiyim Gel de kurtar beni benden Sanki ölecekmiş gibiyim Sardı kollarımı dert çemberi Kader tuzağına düşmüş gibiyim Bir yanda hayat kavgası var Bir yanda aşkın ıstırabı Tek başıma nasıl yaşarım ben Dindirecek sensin bu azabı Gel beraber çıkalım bu yollara Yalnız çekilmiyor dünyanın kahrı Gülmek mi zor ağlamak mı Yoksa ıstıraptan zevk almak mı Ölmek desen kolay değil Bilmem benimkisi yasamak mı Bir ömürlük gözyaşı döktüm her gün Hayat acı çekip ağlamak mı |
Hem Çare Hemde Dertsin
Hem çare hemde dertsin,sen hem bensin,hem sensin, İsterim kaderimiz,hiç değişmesin, Ağlamak,inlemek yok artık bundan sonra, Gözlerin her zaman gülsün gönlün sevinsin, Her damla mutluluk sanki o yıllara, Gönlümün isyanının başkaldırışıdır, Her damla gözyaşı sanki o feleğe, Gönlümün isyanının başkaldırışıdır, Akan gözyaşlarım ızdıraptan değil, Sevinç gözyaşlarıdır, Hayat yaşanınca seven sevilince, Kıymet bilinince, dünya ne güzel, Ömrüm senin olsun,aşkım canın olsun, Dünya bizim olsun, sevmek ne güzel, Gördüğün her güzellik seninle tamamlanır, En güzel mutluluklar ancak senle yaşanır, Ben aşık, ben kölenim,senin için ölenim, Gözlerin her zaman gülsün gönlün sevinsin, Her damla mutluluk sanki o yıllara, Gönlümün isyanının başkaldırışıdır, Her damla gözyaşı sanki o feleğe, Gönlümün isyanının başkaldırışıdır, Akan gözyaşlarım ızdıraptan değil, Sevinç gözyaşlarıdır, Hayat yaşanınca seven sevilince, Kıymet bilinince, dünya ne güzel, Ömrüm senin olsun,aşkım canın olsun, Dünya bizim olsun, sevmek ne güzel, Hep Böyle Kal Bugün çok güzelsin bugün bir başkasın Dilerim tanrımdan hep öyle kal Bugün gülmenin de bugün sevmenin de Bambaşka bir anlamı var Dünya ellerinde dünya gözlerinde Bizde yaşlanmamış arzular var Bırak yaşayalım bırak zevk alalım Nasılsa oldu olanlar Yaşamak hem de seninle Gör de bak her şey bizimle Gelecek günlerimize Orda ol ol benimle Senin mi ? O kor gibi yanan dudaklar Senin mi ? O pespembe mahcup yanaklar Senin mi ? Aşka davet eden çılgın bakışlar Sevgilim yoksa benim mi Diller seni söyler düşler senle dolu İsterim ki yalnız benimle kal Sende dayanılmaz sözler Anlatılmaz tarifsiz bir duygu galiba Rabbin bildiğini senden saklayamam Dilediğin ne varsa bende var Bırak tat alalım bırak yaşayalım Nasılsa oldu olanlar Hep O Yerdesin Bilemezsin bilemezsin Nerdeyim nerdesin Sen hala dünkü gibi Hala öbür gün gibi Hep aynı o yerdesin Değiş sevgilim değiş İyi değil bu gidiş Eller gidiyor aya Biz sonunda kaldık yaya Sen hep aynı yerdesin Her şeye küsmüş gibi Herkese kızmış gibi Boşlukta kalmış gibisin Her şeyden bıkmış gibi Herkesten çekmiş gibi Kendine kızgın birisin Değiş bu kafayı değiş Ayı yerde kalma geliş Değiştir bu düşünceyi Aynı yerde kalma geliş İyi değil ki bu gidiş Eller gidiyor aya Biz sonunda kaldık yaya Nedir arzun senin nedir Nedir zorun senin nedir Ne sevmekten yanasın Ne sevilmekten yana Benden istediğin nedir Bırak şu inadı bırak Birazda sağa sola bak Herkes bir şey istiyor Herkes bir şey arıyor Senin istediğin nedir Dünyaya küsmüş gibi Doğmuşsun pişman gibi Yarınsız biri gibisin Her şeyden kopar gibi Herkes den kaçar gibi Boşlukta kalmış birisin Her Cefa Beni Buldu Aşk deryasından bir yudum su ver Belki derdimi şifa olur Vefa görmedim dünyadan Belki yardan vefa olur Her cefa beni buldu yazık ömrüme Boşa geçiyor ömrüm aşk bana haram oldu Aşkın gülse de benim yüzüme Gülmüyor artık bu gönlüm Dünyadan zevk almadan Geldi geçti bu ömrüm Her Günüm Gamlı geçer Her günüm gamlı geçer Bu gönlümün elinden Ne fayda vardır bilmeme Bana elin gülünden Gönlümün yaralı bir kus Tutuldu bir güzele Kalbim titreyip durur Sanki dönmüş gazele Kırma garip gönlümü Dönmüşüm divaneye Sanki yıkılmış gönlüm Benziyor viraneye Hor Görme Garibi Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz bir aşkın garibi oldum Aradım hatayı kendimde buldum Ne söylesem gönül dinlemez Deli gibi seven yine ben oldum Ne söylesem gönül dinlemez Delice seven yine ben oldum Nice ümit dolu hayat yolunda Yolunu kaybeden garip ne yapsın Her şey Hak'tan ama zulmetmek kuldan Gönül bir zalimi sevdi ne yapsın Gönlüm bir zalimi sevdi ne yapsın Madem yaşamaya geldik dünyaya Benim de her şeyde bir hakkım vardır Sevmiyorsan hor görme bari Benim de senin gibi Allah'ım vardır Benim de senin gibi Allah'ım vardır |
İç Benim İçin
Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aşkına, Bu gece kendinden geç benim için, Nasıl bir yanlışa ben adım attım, Nasıl bu günahın zehrini tattım, Sana nasıl kıydım,nasıl aldattım, Anlatmak o kadar güç benim için, Hoşgörme affetme yaptıklarımı, Kaldır yeryüzünden artıklarımı, Tutuştur resmimi mektuplarımı, Savur küllerini saç benim için, Maziden eserse hasretin yeri O güzel günlere uç uç benim için Ben hiç ayılmadım gittin gideli Sende birkaç kadeh iç iç benim için İdam Mahkumu Dertleri dermanla verensin tanrım Bir zalim kulunu çok seviyorum Aşk denen bu derdin dermanı var ise İdama mahkumu af bekliyorum Gönlüm neler neler çekmişti amma Benden beter var mı bilemiyorum Korkum var yürekten aşkımdan da büyük Korkumdan bir türlü gülemiyorum,gülemiyorum Özür dilemekse ben diliyorum Cezama sensizlik verme diyorum Aşkına sevgine ihtiyacım var Seni canımdan da çok çok seviyorum Söyle gönlüm söyle deminde zaman Derdini açmayan bulamaz derman Sonunda geç kalıp olmadan pişman Korkak yaşamanı istemiyorum Kolay değil kırık bir kalp onarmak Kolay değil gerçek seveni bulmak Her şeye değecek baştan başlamak Senden başkasını sevemiyorum Sevemiyorum İdeal Aşk Gönül var doymaz gönül var sevmez Gönül sever de söyleyemez Gönül bir dünya gönül çok zengin Satın alınmaz zorlanamaz Benimki senle doludur gülüm Kimse yerini dolduramaz Benimki senle doludur gülüm Kimse yerine göz dikemez (Kimse eline su dökemez) Benim tek aşkım idealimsin Mutluluk reçetem mucizemsin Bütün ümitlerim senle dolu Sen güzelden de fazla güzelsin Çok çok özelsin sen çok özelsin Gönül var duymaz gönül var bilmez Gönül severse gözü görmez Aşk bence sensin aşık edensin Gönlüm kimseye yar etmez İki Elin Kanda Olsa Kimseleri görmedi, kördü deseler Aklını seninle bozdu deseler Hep seninle yaşadı öldü deseler İnanma sevdiğim inan az olur İki elin kanda olsa da gel Ecel bize pusu kursa da gel Korkma Tanrım sevenleri korur Sevenlerin dualarıyla gel Tarif etmek imkansız sen de olanı Bir Allah bir de sen bir ben bilirim Günün her saatinde aşk vaktinde Gecenin her anında aşk vaktinde Çağırsan koşarak sana gelirim Her şeyi bırakır sana gelirim İlk Göz Ağrım İlk göz ağrım, son aşkımsın, Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın, Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın, Bazen bir bakış bazen bir sessin, Bazen karanlık bazen güneşsin, Seninle doğmuş bir mecnunum, Sensiz bu ömür nasıl geçsin, Dertli başım kaderimsin, Çektiğim dert hasretimsin, Gülme bensiz gülme, Sevme bensiz sevme, Duyma bensiz duyma, İlk göz ağrım dertli başımsın, Bir bulut geçti üstümüzden, Bak şimdi ikimizde sırılsıklamız, Aşkla dolu sevda dolu, Her damlada kabul oldu dualarımız. Bazen bir yağmur bazen bir sessin, Bazen karanlık bazen güneşsin, Seninle doğmuş bir mecnunum, Sensiz bu ömür nasıl geçsin, Dertli başım kaderimsin, Çektiğim dert hasretimsin, Gülme bensiz gülme, Sevme bensiz sevme, Duyma bensiz duyma, İlk göz ağrım dertli başımsın. İpek Böceği Gel gör beni ne hallere büründüm Kah bir böcek, kah kelebek göründüm İpek oldum bir kozada barındım Elindeyse kov başından kov beni,kov beni Diler isen kirmanında tel eyle Beğenirsen ak omzuna şal eyle Diliyorsan kirmanından tel eyle Beğenirsen ak omzuna şal eyle Yaşmak eyle duvak eyle tül eyle İncelt beni yücelt beni öv beni Seccade yap götür yatak odana Her secdede okşa beni sev beni Ara sıra balkonuna asıver Halı gibi kilim gibi döv beni döv beni Sır veremem her önüme gelene Güvenemem en vefalı kölene Göster beni kadir kıymet bilene Beğenmezse sağ başından sağ beni sağ beni |
Kabahat Seni Sevende
Hayat rüya gibi Aşk bir kumar gibi Kaybettim seni sevgili Yağmur gibi yaşlar Akar gözlerimden Kahrettin beni sevgili Aşk dolu geceler kadar yalnızım Sensizim sensiz Seni başıma taç gözlerime yaş ettim Şu hasta kalbime aşkını ilaç ettim Ben kendi kendimi sen mesut ol diye Kaderimle avutup nasıl da harap ettim Aşk bu mudur ey sevgili Bir aşk vardır bir gönülde Kabahat seni seven Şu benim deli deli gönlümde Sen başka dünyada ben sanki rüyada Bilemedim ey sevgili Ben mi çaresizim sen mi vefasızsın Bulamadım ey sevgili Aşk dolu geceler kadar yalnızım Sensizim sensiz Her nereye baksam acı hatıran var Mazi hançer gibi derinden yaralar Ölmeyen aşkımı öldüren sen oldun Korkarım ki eyvah bize de ayrılık var Kader Diye Diye Güvenecek ne sevgili Nede bir dost kaldı Felek sabret diye diye Yıllarımı çaldı Günler birer yaprak yaprak Dökülürken ömrümüzden Dudak büküp bakıyorsak Ne gelirdi elimizden Böyle gelmiş böyle gitmez Böyle derde sabır yetmez Gözlerim hep yaşlı yaşlı Ağlamak derde kar etmez Dert bir yanda aşk bir yanda Aşk bir yanda sen bir yanda Tükenip de gideceğim Sana hasret şu dünyamda Dert bir yanda aşk bir yanda Aşk bir yanda sen bir yanda Bekliyorum belki bir gün Ölmek için kollarında İnanacak ne sevgili Nede bir söz kaldı Vefasızlık seni benim Ellerimden aldı Uyan artık kara bahtım Uyanda bak geçenlere Kader diye diye geldik Şu kapkaranlık günlere Kaderimin Oyunu Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunumu bu Bıktım artık yaşamaktan Çekmekle bitermi bu hayat yolu Bu yalnızlık bu dertler... Bekleyeceğim... bekleyeceğim... Geri dönmese bile Alıştım kaderin zulmüne artık Bana gülmese bile Geri dönmez artık giden sevgililer Her ümit ufkunda ağlıyor gözler Bitmeyen çilenin derdin sarhoşuyum Kahredip geçiyor en güzel günler Bıktım artık yaşamaktan Çekmekle bitermi bu hayat yolu Bu yalnızlık bu dertler... Kahrolayım Hergün seni düşünüpte içmiyorsam kahrolayım Gözyaşımla dolup dolup taşmıyorsam kahrolayım Değişmem seni dünyaya hem ezeli hemde beri Hala seni ilk gün gibi sevmiyorsam kahrolayım Yine seni ilk aşk gibi sevmiyorsam kahrolayım Geceleri düşlerimde gündüzleri hayalimde Işık gibi gözlerimde görmüyorsan kahrolayım Seni bir an unuttuysam Başka sevgili bulduysam Canımdan çok sevmiyorsam Kahrolayım kahrolayım Bir ateşsin yüreğimde bir ümitsin gözlerimde Bir ateşsin yüreğimde bir ümitsin gözlerimde Sen varsın hep özlemimde çekmiyorsam kahrolayım Sen varsın hep özlemimde çekmiyorsam kahrolayım Seni bir an unuttuysam Başka sevgili bulduysam Canımdan çok sevmiyorsam Kahrolayım kahrolayım Hala seni ilk aşk gibi Sevmiyorsam kahrolayım Kal Sağlıcakla Kader defterimin duran bölümü Sana tutsak etti sefil gönlümü Esaret yerine bil ki ölümü Seçerim sevgilim kal, kal sağlıcakla Benimle bir dünya dar, dar geldi sana Seviyorum demek ağır, ağır geldi sana Kara toprak daha yar geldi bana Göçerim sevgilim, kal sağlıcakla Verip gidenlerin son nefesini O sessiz ülkenin efsanesini Hayatla ecelin mesafesini Ölçerim sevgilim kal kal sağlıcakla Çektiğim çileler gelmiyor dilime Söylesen nafile ya sağ nafile Senden vazgeçersem sırattan bile Geçerim kal sağlıcakla Karaçalı Bıktım artık bıktım artık Bıktım artık her gün ölmekten Ay vefasız bıkmadın mı Beni hep böyle görmekten Sen de ağlayandan zevkini alır oldun Dünya hali gibi sen de mi bozuldun Sevmek yaşamanın temeli değil mi Yazık kendini bile sevmeyi unuttun Git git git git Dilim sana git derse kalbim gel gel diyor Bıkmış gönül çileden aşktan kork kork diyor Ne kararsız insanım gönlüm senden geçmiyor Çok seviyor çok seviyor Bahtıma takılan kara çalı gibi Bıraktın gönlümü toz duman içinde Göz gözü görmüyor bir ihtilal mi var Kaybettim kendimi ben kendi içimde Kime Ne Kime ne kime ne kime ne Gözlerimden sel gibi Yaş olup akıyorsan Gitmek istiyorsan kime ne Gecemden yıldız gibi Meçhule kayıyorsan Kaderini çizdiysen Kime ne Basarim ben bağrıma Koca koca taşları Hıçkırarak ağlarım Kime ne En acı zehirlerle Sararım ben yaramı Avuturum gönlümü Kime ne Umurumda mı ki dünyanın Umurumda mı ki kimsenin Varmışım yokmuşum ben Kime ne Umurumda mı ki dünyanın Umurumda mı ki kimsenin Bu benim kaderimdir Kime ne kime ne kime ne Gidene kal denilmez Gönül bu doymak bilmez Açmışım tokmuşum ben Kime ne Sevilmemiş sevmişim Bir gönül'e girmemişim Güzellik zorla olmaz Kime ne Basarim ben bağrıma Sabır denen taşları Anılarla yaşarım Kime ne Kiralık Dünya Yıldızlarla beraber mehtaplı göklerdeyim Yanımda yoksun ama yine de seninleyim Mehtap "Ay'ın ondördü" Senle beni kim gördü Ben gizli bir sevdanın derinindeyim Yeryüzüne inmenin ne alemi var şimdi Seni gökte bulmanın zevklerindeyim Gam kasavet dert acı şimdi çok uzaklarda Ben senle birleşmenin hayalindeyim Gül yüzünün güllerine nazar değmesin Seni Allah gönderdi bana göresin Yaşamayı yaşayalım senle beraber Bu ricama duygularıma acaba ne dersin Sen kiracı ben kiracı dünya kiracı Sen beni sev bende seni her şey (ömür) bir anlık Sen bana bu düşleri gerçek gibi sevdirdin Bir ihtimal sen beni sevebilirdin Hiç korkmadan sev beni kollarına al beni "Benim sevdiğim sensin" diyebilirdin Kolay Değil Kolay değilmiş seni severken,sana inanabilmek, Bazen bir sıcaklık bazen bir nefrettir,zordur anlayabilmek, Bazen bir ümüdin peşinde boşuna koşup yorulabilmek, Kolay değil,kolay değil, Sana katlanabilmek, Senin arzun budur zaten beni, Her an kahredebilmek, Aşk bir doğuştur aşk bir nefestir,zordur anlatabilmek, Bazen bir sıcaklık bazen bir nefrettir,zordur anlayabilmek, Bazen bir ümüdin peşinde boşuna koşup yorulabilmek, Kolay değil,kolay değil, Sana katlanabilmek, Senin arzun budur zaten beni, Her an kahredebilmek, Kördüğüm Bahtıma hep soruyordum,ben ne zaman seveceğim, Sabret derdi kara bahtım,sana aşkı vereceğim, Sen gelince benliğimi,bilmediğim bir his sardı, Kalpten kalbe ikimizi,bağlayan bir düğüm vardı, Gözlerine her bakışta, Gözlerime yaş doluyor, Gönlüm sanki kanat açmış, Mutluluktan uçuyor, Kararan bahtıma bir ışık verdin, Değişen dünyama geldin hoşgeldin, Kararan bahtıma bir ışık verdin, Daha önceleri nerelerdeydin, Bir o yana bir bu yana,bir toz gibi savrulmuştum, Aşkımdan gerçek aşkı,bulamadan kaybolmuştum, En sonunda aşkın yalan olduğuna inanmıştım, Sen gelince sevgin ile sanki yeniden doğmuştum, Gözlerine her bakışta, Gözlerime yaş doluyor, Gönlüm sanki kanat açmış, Mutluluktan uçuyor, Kararan bahtıma bir ışık verdin, Değişen dünyama geldin hoşgeldin, Kararan bahtıma bir ışık verdin, Daha önceleri nerelerdeydin, Küstüm Çiçeği Hasretinden durdu duracak Çok dayanmaz artık yüreğim Yine mi küs olduk yoksa yine mi darıldık Benim küstüm çiçeğim Bir küsüp bir barışıyoruz Ayrılığa mı alışıyoruz Bence biz çok naz yapıyoruz Benim güzel meleğim Yine mi küs olduk yoksa yine mi darıldık Benim küstüm çiçeğim Yollarımız ümitle dolu Kalplerimiz sevgiyle dolu Dillerimiz sitemle dolu değil mi Benim küskün çiçeğim Benim nazlı meleğim Ömrümüzü haram etmezsek Bir gurura kurban gitmezsek Birbirimize yalan demezsek Aşk bizimdir meleğim Yine mi küs olduk yoksa yine mi darıldık Benim küstüm çiçeğim |
Leyla İle Mecnun
Bir feryat yıllarca cevapsız kaldı Öyle bir feryat ki bu duyan ağladı Hasret dolu çile dolu sevgi dolu dert dolu Böyle aşk dünyada hiç yasanmadı Hasret dolu çile dolu sevgi dolu dert dolu Böyle aşk bir daha yaşanmadı Aşkımın göz yaşları tek ümidim hala Döktüğüm kanlı yaş yalnızlık ne bela Mahserde seninim senin leyla... Ölmek bir son değil bize seven ölümsüzdür Leyla Dünya durdukça biz varız sevdikçe leyla biz varız leyla Bir efsane olduk dertle çilede Hep sordular mecnun leylan nerede Dedim ki leylam benim feryadımda Kaderimde kederimde son nefesimde Hep sordular mecnun leylan nerede Dedim ki leylam benim gündüzümde hem gecemde Kaderimde kederimde her nefesimde Mevsim Mevsim Mevsim mevsim, çiçek çiçek Baharlar deli edecek Her mevsimde sevdan beni Ha öldürdü öldürecek Doymam sana doyamam ki Senin gibi bulamam ki Dalga dalga yağmur yağmur Aşkın beni eritecek Doymam sana doyamam ki Bütün aşklar sen de sanki Dalgalarla yağmurlarla Aşkın beni bitirecek O davetkar bakışların Çatılmayan o kaşların Ağlıyorken göz yaşların Bana seni öğretecek Musalla Taşı (Meyhaneci) Bir gün içki dolu vücudum Musalla taşına konursa Sen bilirsin meyhaneci onu nasıl sevdiğimi Namazım kılınır da Merhumu nasıl bilirsiniz diye sorulursa Tek suçu aşka inanmaktı İyi biliriz dersin değil mi Dertliyim derdim dünyadan büyük Meyhane evim sarhoşlar dert arkadaşım Elimde sigaram dumanı da bir başka yük Anam da babam da sensin şarap Meyhaneci bir tek sırdaşım Geçti artık değil mi bizim bizim Neşemiz her şeyimiz Hayat ızdırap felek kahpe kahpe değil mi Her yudumda damla damla artan kederimiz Gün gelir de meyhaneyi mezar yapar değil mi Müsaaden Olursa Ben Gidiyorum Seninle tanışmam geçen kışındı Romandın gözlerin satırbaşındı Okuya okuya ismin aşındı Bu aşkın modası geçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum Eşkıya bakışın beni yıldırdı Hançeriyle gururuma saldırdı Gönlüm ayrılığa kadeh kaldırdı Hasretin zehrolsa içti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum Bir zaman gözyaşı döktü sürekli Nerede o eski yufka yürekli Kelebek gönlüme çiçek gerekli Senin ilkbaharın geçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum Masallar anlatıp avutamazsın Talihim gözünü açtı diyorum Ninniler söyleyip uyutamazsın Gönlümün uykusu kaçtı diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum Madem ki akıyor gençlik su varı Kalmasın olmadık arzusu bari İşinin erbabı gönlüm süvari Kıskıvrak bir kısrak seçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum |
Ne Değişti Ne değişti benden sonra, aşk mi değişti Sığamadım şu gönlüne, bilmem ne işti Ben aşkımı yere göğe sığdıramazken Sen öyle bir yere gittin ki o ne gidişti Duydum ki için için ağlıyormuşsun Ayrılığı kadere bağlıyormuşsun Gülüşümü sevişimi sıcak busemi Gezdiğim yerlerde arıyormuşsun Çok değişti senden sonra, her şey değişti Sayende bir yeni Leyla-Mecnun yetişti Sen anılar albümünde yerini alırken Aşkım bu ayrılığa karar vermişti Ne Kaybederdin Bir günah işledim bi af diledim, Üstünde durmasan ne kaybederdin, Hemen her fırsatta bir tokat gibi, Yüzüme vurmasan ne kaybederdin, Neyin eksillirdi, beni affetsen, Ne vardı kalbimi tekrar fethetsen, Ne olur birazda bizden bahsetsen, Hep onu sormasan ne kaybederdin, Yakamı tutmasan yargılar gibi, Ahiret gününde sorgular gibi, Her yerde hatamı sergiler gibi, Yüzüme vurmasan ne kaybederdin, Evli olasakta keyfe kederdi, Gönül nikahımız bize yeterdi, Şeytana uyupta bu kadar derdi, Başıma sarmasan ne kaybederdin, Hiç şansım kalmadı dönsende geri, Yitirdim verdiğin bütün değeri, Aşkıma emanet ettiğin yeri, Bu kadar kırmasan ne kaybederdin, Yakamı tutmasan yargılar gibi, Ahiret gününde sorgular gibi, Her yerde hatamı sergiler gibi, Yüzüme vurmasan ne kaybederdin. Ne Olacaksa Olsun Bilmemki bilememki sonumuz ne olacak Belki de bir mucize bizede rastlayacak Her derdin bir çaresi var elbet biliyorum Bir gün bulurum diye sabırla bekliyorum Ne olacaksa olsun bizim halimiz Biz böyle kadere layık değiliz Her gün türlü çileyle acıyla yaşıyorum Bunca yıldır nasılda yaşadım şaşıyorum Atarım desem atamam bende can taşıyorum her gün buna kanaat yeniden başlıyorum Ne olacaksa olsun bizim halimiz Biz böyle kadere layık değiliz Ne Oldu Gülüm Gülde suçsuz bu sessizlik Aşkta beladır sensizlik Seni görmemekte seni Sevmemekte talihsizlik Ne oldu gülüm ne oldu yavrum Gözlerin yaşla dolmuş ne oldu ömrüm Al sana kucak kucak Mutluluklar sıcak sıcak Ağlama gülü ver yavrum Kalpten kalbe bir yol vaki Senden gelir sana gider Şu alemde seni benden daha fazla Seven göster seven göster Bana ne diyemem bana ne diyemem Senden gelen dertlere bana ne diyemem Senin derdin benim derdim Başımın üstünde yerim Ağlama gülüver yavrum Nerden Bileceksin Ufka uzanan yolu sana gelen yol sanıp, Kendime güldüğümü nerden bileceksin, Dün buzdan bir dağ iken hayaline aldanıp, Birden çözüldüğümü nerden bileceksin. Yılların arkasında biçare kaldığımı, Felekten neşe diye dertleri çaldığımı, Şu koskoca alemde yalnızmı kaldığımı, Nihayet öldüğümü nerden bileceksin, Ne bir başkası girdi şu gönülden içeri, Ne bir yabancı çıktı gönül kapısından, Tanrının bir hakkı için ilk sevdiğim sen oldun, Bana derman bulunmaz senden başkasından, Yılların arkasında biçare kaldığımı, Felekten neşe diye dertleri çaldığımı, Şu koskoca alemde yalnızmı kaldığımı, Nihayet öldüğümü nerden bileceksin, Nerede Beni ne benden sor nede neşeden Beni bilmek istersen sor aşk ve çileden Dil kötü söylerse gönül kırılır Kırma sakın bir hasretin aşığım ben Sevmenin zamanı geldi geçiyor Bulamadım bir seveni canı gönülden Nerede nerede Gönlümün Leyla'sı nerde Nerede nerede Belalım nerde Mutluluk sevince ele geçendir Gülmeyi bilen sevgiye kıymet verendir Şu koca dünyanın nesi var başka Bedbaht olanlar sevgıyı inkar edendir Neredesin Sevgilim Çektiğim bu matem hasretten değil Aşkının kurbanı olduğumdandır Ömrüme sardığım bu kara bela Bir tek sana bağlı kaldığımdandır Sen olmazsan ne olur bilir misin gönlümde Ne hayat ne sebep kalır şu koca yeryüzünde Kapıldım bahtım diye vefasız sevgiliye Teslim ettim ellerimle gönlümü sev diye Şimdi oldum sevgilim gönlünün pervanesi Anladım ki bu dünya dertler meyhanesi Herkes kendi derdine düşmüş çare arıyor Açılan her yarayı bir sevgili sarıyor Nerdesin sevgilim Nerdesin kaderim Ben böyle acıya derde İsyan ederim Kim bilecek sevenin neler çekeceğini Kim bilirdi aşkımızın acı vereceğini Bilemedim sevgilim hayat bu mu aşk bu mu Her seven yara almış belki aşkta kanun bu Neyi Değiştirdik ki Sevgiyle bakarsan yaralanırsın Hakkını ararsan karalanırsın Değmeyen bir şeyle paralanırsın Neyi birleştirdik ki dertlerden başka Doğruyu ispatla paralanırsın Neyi birleştirdik ki dertlerden başka Neyi değiştirdik ki sevgililerden başka Neyi geliştirdik ki bencilliklerden başka Sevgisiz bir dünyanın yalnızlıklarındayız Neyi eleştirdik ki yanlışlıklardan başka Yerlere vurduğun baş tacın olur Geciken adalet nefret doğurur Bir kurşun belki de amacın olur Neyi gücendirdik ki doğrudan başka Yorulur sevgililer aşklar bile yorulur Gönül suç işlemişse elbet hesap sorulur Vicdanlar hakem olur bir cezası bulunur Neleri savunduk ki haksızlıklardan başka Neyi değiştirdik ki sevgililerden başka Neyi geliştirdik ki bencilliklerden başka Sevgisiz bir dünyanın yalnızlıklarındayız Neyi eleştirdik ki yanlışlıklardan başka |
O Benim
Seni kaybetmekten naden korkmayayım, Neden sen dururken dertleri sarayım, İste şu dünyayı zamanı durdurayım, Nerede kal dersen hep orada kalayım, Gönlünde mutlluluk yüzündeki tebessüm, Olayım,olayım,olayım,olayım, Gönlünde Mutluluk olayım. Bazen aç bazen tok ömür tatmadık mı? Bu aşkı beraber biz yaratmadık mı? Her kalp atışında heyecan duyuyorsan, Senide seven var diye inanıyorsan, Her zaman bu aşkta kaderi arıyorsan, O benim,o benim,o benim,o benim. Kaderim sevenim o benim. İste şu dünyayı zamanı durdurayım, Nerede kal dersen hep orada kalayım, Gönlünde mutlluluk yüzündeki tebessüm, Olayım,olayım,olayım,olayım, Gönlünde Mutluluk olayım. O Sen Miydin O senmiydin bir zamanlar benim sevdiğim O senmiydin dertlerini zevk edindiğim Çok değiştin son günlerde bana sevdiğim Yetmedimi her arzuna boyun eğdiğim Nerde o duygular nerde hani o sevgin Ya sen eski sevgili ol ya ben gideyim Sen değilsin sen değilsin benim sevdiğim Nerde ömrüm nerde gülüm canım verdiğim Ne dediysem ne yaptıysam yaranamadım Köle gibi peşindeydim hep adım adım Hayatıma küstüm sana darılamadım Aşkın benden güçlü imiş ayrılamadım Resminle Ağladım Bakışın konuştu hasretten yana Bahçeme vakitsiz geldi son bahar Dudağın elveda diyorken bana Resminle ağladım sabaha kadar Elimle topladım gönül yaşımı Benimle ah çekip yandı dört duvar Bıraktım yastığa seven başımı Resminle ağladım sabaha kadar Ben öyle kolayca sarhoş olmazdım Halimi ben gibi sevenler anlar Gecelere senin ismini yazdım Resminle ağladım sabah kadar |
Sarhoşun Biri
Sevenlerin sağı solu belli olmaz belli olmaz Bir hata işlemeyle kul günahkâr olmaz Ben divane bir aşığım senden başka mekânım yok Derdim var dünyadan büyük aşkından da çok İçtiğim her aşk meyinde hep seni içer gibiyim Ben öyleyse ben öyleyse sarhoşun biriyim Dertlinin biriyim Sözlerim hep dert doluysa her gün bağrım yanıyorsa Yaşamak vız geliyorsa ben dertli biriyim Ben dertli biriyim ben dertlinin biriyim Yeter artık naz ettiğin tutmuyor her bir dediğin Ya sev beni ya ver beni ben seven biriyim Ben seven biriyim Geleceksen çare ile gel aşkın çare ben bi çare Ümidim var tesellisiz oda bi çare Her nefeste aşk aşk diyen bir benmiyim bir benmiyim Dünya sevenlerle dolu bende biriyim İçtiğim her aşk meyinde hep seni içer gibiyim Ben öyleyse ben öyleyse sarhoşun biriyim Dertlinin biriyim Sözlerim hep dert doluysa her gün bağrım yanıyorsa Yaşamak vız geliyorsa ben dertli biriyim Ben dertli biriyim ben dertlinin biriyim Yeter artık naz ettiğin tutmuyor her bir dediğin Ya sev beni ya ver beni ben seven biriyim Ben seven biriyim Sen Sen, sen, sen... Sen derdim de neşem de sen Öyle tatlı bir belasın Ne gerçeksin ne yalansın Ağlatırken güldürürsün Derde neşe katarsın Sen ne tatlı bir belasın Hem meleksin hem şeytansın Ağlatırken güldürürsün Derde neşe katarsın Aşık olmam derken, Büyük konuşmuşum Farkında olmadan canım Ben sana aşık olmuşum Sen, sen, sen Söyle aşk mı bela mısın sen Her bakışın bin hadise Her sözün bir aşk kanunu Çok aradım bulamadım Senden kurtuluş yolunu Aşık olmam derken, Büyük konuşmuşum Farkında olmadan canım Ben sana aşık olmuşum Sen Faklı Birisin Yazık bana kıymetini, Bilemedim,bilemedim, Aşığınım deli gibi, Diyemedim,diyemedim, Sen bence bir melek,bir dua gibisin, Nadide bir çiçek sen farklı birisin, Aşkıma layık gönlüme layık, Herşeyden ötede sen helalimsin, Sen benim alnıma doğmadan önce, Yazılmış bir sevda bir kader gibisin, Aşkıma layık gönlüme layık, Herşeyden ötede sen helalimsin, Kavuştursun Mevlam bizi, Mutlu etsin ikimizi, Dargınlıklar, ayrılıklar, Neden büksün belimizi, Sen bence bir melek,bir dua gibisin, Nadide bir çiçek sen farklı birisin, Aşkıma layık gönlüme layık, Herşeyden ötede sen helalimsin, Sen benim alnıma doğmadan önce, Yazılmış bir sevda bir kader gibisin, Aşkıma layık gönlüme layık, Herşeyden ötede sen helalimsin, Sen Hayatsın Ben Ömür Sanki ben yalnız seni Sevmek için doğmuşum Kaçma benden ben seninle Ben seninle ben aşkınla varolmuşum Ya sen bana gel ya ben geleyim Sevdim diyorsun nerden bileyim Hasret zehrini içirme bana Seninle doğdum seninle öleyim Sen hayatsın ben ömür Sen olmazsan bu can ölür Hasretin derdin bir alev Gel de sussun bu gönül Yok deme bana sende her şey Sende aşk var mutluluk var Kaçma benden seni senden Çok seven kalp bende var Dünyaya bir daha Gelsem seni severdim Can bendende nasıl ise Ben de seni öyle sevdim Sen ağlatansın ben ağlayan Evvel demiştim heves değilsin Beni hayata sensin bağlayan Sen Sev Beni Sev dedim sen sev beni, sevsen ne olurdu Al dedim şu gönlümü, alsan ne olurdu Nazlanma nazlanma fazla naz bıktırır Benim ol bana gel sarıver seviver desen ne olurdu Offf... Doldur aşk kadehini içip sarhoş olayım Öyle sarhoş et ki aşkımı bulayım Çektirdin çok çektirdin aşkın yollarında Alsın rabbim canımı senin kollarında Al canimi yarabbi onun kollarında Geçtiğin bu yollardan bir daha geçeceksin Ne ektin ise bir gün onu biçeceksin Aldanma aldanma dünya halidir bu Aldın benim ahımı sen de seveceksin Offf... Daha dün bir çocukken sevmek nedir bilmezdim Karşıma çıksaydın önünde eğilmezdim Çektirdin çok çektirdin aşkın yollarında Alsın canımı yarabbim senin kollarında Al canımı yarabbi onun kollarında Sende Haklısın Haklısın haklı Bence sen de haklısın Hak aranır eğer varsa Aranıpta bulunursa Kimin hakkı kimde kalır Eğer razı olunursa Haklısın haklı Bence sen de haklısın Herkes ben haklıyım diyor Haksız olan kimdir Herkes en çok bana diyor Razı olan kimdir Bu nasıl hak aranışı Bu nasıl hak dağılışı Herkes farklı farklı ister Bu nasıl fark yanlışı Haklısın haklı,Bence sen de haklısın Haklıyım haklı, seni sevdiğim için Bir gönlüm var susmak bilmez Seni gördü laf dinlemez İster durur seni benden Hiçbir şeye boyun eğmez Haklıyım haklı Seni sevdiğim için Sana yandığım için Beni sevmediysen Beni istemediysen Sen de haklısın haklı Gönlünü vermediysen Zorla güzellik olmaz Zorla dostluk kurulmaz İnsan denen bir canız Zorla haklı olunmaz Sende Seversin Geçtiğim bu yoldan sen de geçersin Çektiğim bu derdi sen de çekersin Sevmem deme sakin sen de seversin Mutluluğa benim gibi hasret çekersin Seven benim sevilen sen aşkımı bilsen Merhamet ederdin halimi görsen Neşem de sen derdim de sen Feryat eden gönlüm sana senin için Belki insafa gelirdin aşk nedir bilsen Bu gönül sanki bir dert meyhanesi Hasretin kokuyor her bir köşesi Sevme dersen kalmaz ömrün neşesi Sen de vurma zaten vurmuş felek sillesi Sendin Gökyüzünden pırıl pırıl, yıldız kaydı şu dünyama Karanlıklar aydınlandı, aşkı vurdu yollarıma Sendin;dünyama düşen o yıldız Sendin;hem gecesiz, hem sabahsız Sendin kaybolan o yıllarımda, her an aradıgım o günahsız Gözlerimin gözü aydın, olaydın ta baştan sen olaydın Gözlerimin gözü aydın, dolaydın ömrüme sen dolaydın Mutlulugum herşeyimsin, aldığım her nefesimsin Sende iste beni benden, ben seninim sen benimsin Korkma;aşkta kaybolursun diye Korkma;bir gün kahrolursun diye Korkma;sevmek yaşamak demektir Sevmek, tanrı'dan bize hediye Gözlerimin gözü aydın, olaydın ta baştan sen olaydın Gözlerimin gözü aydın, dolaydın ömrüme sen dolaydın Gözlerimin gözü aydın |
Seni Arıyorum Bugün bir gariplik varki üstümde seni arıyorum, İnsan insana muhtaç bende sevgine sensiz yaşıyorum, Unutmadım unutamam seninle kahredip giden sevgimizi, Bugün öyle garip öyle mahsunumki sana ağlıyorum, Neredesin şimdi nerde, Her birimiz başka yerde, Herşey senle başlar biter, Hem dündesin hem bugünde, Geceler gündüzden daha acımasız dayanamıyorum, Senin yokluğunu şu garip gönlüme anlatamıyorum, Karıştırdım gerçekleri hayalleri nefretleri sevgileri, Seninle bu aşkı yaşadığımıza inanamıyorum, Neredesin şimdi nerde, Her birimiz başka yerde, Herşey senle başlar biter, Hem dündesin hem bugünde, Seni Buldum ya Bir meçhul aleme giderken dünya Belki bir gerçeğiz belki de rüya Seni buldum ya seni buldum ya Olsak ta hem gerçek hem rüya Aşk mıdır bu bilemiyorum Sanki sensiz yaşamıyorum Sevdim ama diyemiyorum Sensiz olamıyorum Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim Dünyamı aşkına vermiş biriyim Sevince bir başka oluyor insan Bir ömrü bir anda tatmış gibiyim Aşk mıdır bu bilemiyorum Sanki sensiz yaşamıyorum Sevdim ama diyemiyorum Sensiz olamıyorum Sev Dedi Gözlerim Gördü gözlerim Gördü gözlerim Bir gerçeği gözlerinde Gördü gözlerim Bir heves değil bir arzu değil Sevgilin budur senin sev dedi gözlerim Seni yıllardır bekliyordum Bir sevgilim yok yok diyordum Hasretin yokluktan zehrolmuştu Dünyadan bir zevk almıyordum Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Ömrümce aradım seni yaşla dolmasın gözlerim Her arzunun ötesinde bir ağ gibi hep sen vardın Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim Bıktı artık gönlüm gamdan kederden Ayrılık isteme sakın ne olur benden Şu benim bahtımı bilemezsin ki Yerden yere vurdu beni ne gelir elden Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim Sevecekmiş Gibisin Her günün ardında senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin Sevmek acı dolu sevmek çile dolu Çektirecekmiş gibisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Açmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin Her sözün ardında gizli bir davet var Gel diyecekmiş gibisin Aşkın kanununu kaderinin yolunu Sanki çizecekmiş gibisin Gönül toprağına dert yağmurlarını yağdıracakmış gibisin Yeşeren ümidimi kendi ellerinde sanki koparacak gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Kokmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin Sevemedim Kara Gözlüm Sevemedim kara gözlüm seni doyunca Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cefa ediyorlar bilmem nedendir Benim korkum senden değil kaderimdendir Herkes bana deli diye gülüp geçiyor Senin aşkın beni kara gözlüm deli ediyor Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Seven Affeder AŞKIN GÖZLERİMDE KARARSIZ BİRİKEN DAMLALAR GİBİ AĞLASAM YAŞ OLUP DÜŞECEKSİN AĞLAMASAM CANIMDAN EDECEKSİN BEN TÜKENİRKEN SEN DE TÜKENECEKSİN AŞKIMLA BİTECEKSİN HERŞEYE RAĞMEN SEVEN AFFEDER BİLİYORUM AĞLATMA BENİ SENİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM YALNIZ BIRAKMA SENDEN ÖNCELERİ GİBİ BENİ BİR AH DA SEN ALMA YÜREĞİMDEN BİRAZ DA SEN ÇALMA ÜMİDİMDEN VURMA BENİ EN HASSAS DERİN YERİMDEN VURMA SENSİZLİĞİNDEN HERŞEYE RAĞMEN SEVEN AFFEDER BİLİYORUM AĞLATMA BENİ SENİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM HERŞEYE RAĞMEN SEVEN AFFEDER BİLİYORUM AFFETTİM SENİ NE YAPSAN YİNE DE SEVİYORUM Sevenler Mesut Olmaz Sevenler mesut olmaz, Derlerdi inanmazdım, Şimdi mesut değilsin, Bilseydim bağlanmazdım, Ben cefanın kederin, Hem kışı hem yazıyım, Yeterki sen mesut ol, Ben herşeye razıyım, Gel artık,sev artık, Ömrümüz geçmeden canım sevgilim, Günahın benim olsun, Sevabım senin olsun, Diliyorum Mevladan, Her seven mesut olsun, Ben cefanın kederin, Hem kışı hem yazıyım, Yeterki sen mesut ol, Ben herşeye razıyım, Gel artık,sev artık, Ömrümüz geçmeden canım sevgilim, Sevenlerin Kaderi Seviyorum seni anlamıyorsun Ne kadar değiştim inanmıyorsun Ben dünkü ben değil bu günkü benim Bu günü dün ile karalıyorsun Sen de koştun yoruldun Az çekmedin ki benden Sevenlerin kaderi bu Çekermiş sevdiğinden Anla artık beni sensin ilacım Seviyorum seni sana muhtacım Anla artık beni sensin ilacım Bugün daha fazla canım sana muhtacım Ne söylersen söyle bence haklısın Belki benden daha çok sen yaralısın Gururun mu mani beni sevmeye Aşkımı gururuna sığdıramazsın Bırakamam ki seni Ayrılamam ki senden Sevenlerin kaderi bu Çekermiş sevdiğinden |
Severek Ayrılalım
Bıraktım kaderime Aşkımızın sonunu Aradım bulamadım Mutluluğun yolunu Yoruldum koşa koşa Her ümidin pesinden Kırıldı ümitlerim Bu sonsuz bekleyiş den Bırak artık kaderimle Kendi halime beni Vazgeçelim bu sevgiden Unutalım her şeyi Severek ayrılalım Aşka hasret kalalım Eğer mutlu olursak Yeniden barışalım Sevmemiştim kimseyi Seni sevdiğim kadar Çekmemiştim kimseden Senden çektiğim kadar Olur mu sevgi diye Izdıraba sarılmak Bu yol mutluluk yolu Tek çare imiş ayrılmak Sevme Bensiz Bensiz bensiz Sevme bensiz sevilme bensiz Gülme bensiz ağlama bensiz Sensiz sensiz Allah'ım almasın bu canımı sensiz Seni çok seviyorum Sevmeni istiyorum Yaşayamam ki sensiz Yağmurlar rüzgarlar Benim göz yaşlarım senin nefesindir Bir toz gibi savrulsam önünde Akıp gitsem göz yaşlarımın selinde Rahmetindir Ben sensiz yarım yarım kalırım Ben sensiz dilim dilim olurum Ben sensiz elinde sonunda kaybolurum Bulunamam ki sensiz Sevmek Ne Güzel Bir gülüş bin acıya bedeldir Gül artık yaşamak çok güzeldir Koşsana mutluluk bize gelmiş Sorsana önce nerelerdeymiş Baksana masmavi gözlerin gibi bu hayat Sevmek güzel baksana Yemyeşil gözlerin gibi bu hayat Sevmek sevilmek ne güzel Bir ömür seni bulmakla geçti Gördüğüm her şeye seni sormakla geçti Sevmenin böylesi olur mu deme Sen yokken bile seni sevmekle geçti Sevmenin Zamanı Yok Ne sen duydun,ne ben duydum, Habersizce gelivermiş, Ne sen gördün,ne ben gördüm, Gönlümüze girivermiş, Herkesin dilinde aşk denilen meçhul, Bizi kollarına sarıvermiş, Kadere bak,Kadere bak, Çok çektirdi ikimize, Şimdi özür diler gibi, Sevin dedi gönlümüze, Ne sen çağırdın ne ben, Ne sen anladın ne ben, Usul usul, sessiz sessiz, Aştır bizi mutlu eden, Şu kısacık ömrümüzün, Nesi varki aşk olmasa, Ne olurdu şu dünyayı, Ayrılıklar soldurmasa, Gönül istiyor ki,sevip sevilirken, Bir mucize olsa,zaman dursa, Zamanı yok ,zamanı yok, Aşk bir meçhul zamanı yok, Büyük söz söylemiş dilim, Sevmenin hiç zamanı yok, Ne sen çağırdın ne ben, Ne sen anladın ne ben, Usul usul, sessiz sessiz, Aştır bizi mutlu eden, Sıra Sende Sıra sende sende oyna Sen de bu dünyadan hakkını al Umduğunu bulamazsan Bulduğuna şükredip de kal Ben de neler umuyordum Ben de deli gibi seviyordum Kopardılar yüreğimden Sen de ben gibi aşkınla kal Sen de gayret et unutacaksın Benim gibi sen de yorulacaksın Hoş göreceksin çünkü yaşamak böyle İsyansız günler de var:Tanışacaksın Kimler unutulmadı ki koca dünyada Kimler sevilmeden gitti aşk oyununda Sıra senin sende oyna sende oyalan Kimler darbe yemedi ki? İşte ortada Ben kırmadım ümidimi Bekliyorum bende seven birini Yoktur demek yanlış olur Kim tutmuş ki kimin elini Silah Gözlerin Medet bekliyorum vurduğun yerden, Oralı olmuyor, silah gözlerin, Gönlümü dağlıyor, vurduğu yerden, Kanıma susamış silah gözlerin. Her yalan sözüne iftira ekler, Sayısız suçunu sırtıma yükler, Cennetti müjdeler, ibadet bekler, Şeytanın taptığı ilah gözlerin. Feryadım asılsız, rivayet değil, Laf değil, söz değil, rivayet değil, Yetim hakkı değil, cinayet değil, Korktuğum en büyük günah gözlerin Her yalan sözüne iftira ekler, Sayısız suçunu sırtıma yükler, Cennetti müjdeler, ibadet bekler, Şeytanın taptığı ilah gözlerin. |
Tek Hece (Aşk)
Var mi beni içinizde tanıyan Yaşanmadan çözülmeyen sır benim Kalmasa da şöhretimi duymayan Kimliğimi tarif etmek zor benim Kimsesizim; hışmım da yok hasmım da Görünmezim; cismim de yok resmim de Dil üzmezim; tek hece var ismim de Barınağım gönül denen yer benim Bülbül benim lisanımla ötüştü Bir gül için can evinden tutuştu Yüreğine toroslar dan çiğ düştü Yangınımı söndürmedi kar benim Niceler sultandı kraldı şahtı Benimle değişti talihi bahtı Yerle bir eyledim taç ile tahtı Akıl almaz hünerlerim var benim Kamil iken cahil ettim zalimi Vahşi iken yahşi ettim zalimi Yavuz iken zebun ettim Selimi Her oyunu bozan gizli zor benim İlahimle Mevlana'yı döndürdüm Yunusumla öfkeleri dindirdim Günahımla çok ocaklar söndürdüm Mevla'danım hayır benim şer benim Sebep bazı Leyla bazı Şirin'di Hatırım için yüce dağlar delindi Bilek gücüm Ferhat ile bilindi Kuvvet benim, kudret benim fer benim Yeryüzünde ben ürettim veremi Lokman hekim bulamadı çaremi Aslı için kül eyledim Keremi İbrahim'in atıldığı kor benim Benim adim aşk... Tövbe Tövbe... Bir daha mı, bir daha mı. Tövbe... Aklıma gelmeyenler başıma geldi şimdi Bu aşk yürümez diye baştan ne dedim ki Tövbe bir daha mı, tövbe bir daha mı Gördün mü yaptıðını yalnız kaldıðını Pişmiş aşa soðuk soðuk nasıl da kattığını Aşkına, kahrına, derdine tövbe Aşkınada, kahrına da, derdine de tövbe Tövbe bir daha mı, tövbe bir daha mı Ne verdin ne istersin koparıp da gönlünden Gönül alışverişi insanı insan eden Tövbe bir daha mı, tövbe bir daha mı Şu dünyayı seninle yaşamak da güzeldir Aynı havayı suyu paylaşmak da yeterdir Aşkına, kahrına, derdine tövbe Aşkınada, kahrına da, derdine de tövbe Tövbe bir daha mı, tövbe bir daha mı Tutuldu Ellerim Tutuldu ellerim tutuldu dillerim Nedir bu ettiğin bana gözlerim Bu aşkta gözyaşı dökebilmeden Durabilecek misin söyle ey gözlerim Geri dön bu yoldan ey deli gönlüm Bu yolun sonunda sefil olmak var Yasarken ölmektir aşkın böylesi Ölmekten daha zor sürünmek var Ne güç yeter ne dil seni anlatmaya Ömrüm yetmez belki bir sen daha bulmaya Yarınım seninle diyebilseydim Seninle yaşayıp seninle ölseydim Görseydin anlardın sevmek ne demek Kaderi ta baştan çizebilseydin Uğrunda Bir Ölmek Kaldı Bilemezsinki,bilemezsinki, Gönlümde bir kavga var göremezsinki,Bilemezsinki, Aşk kolay değil,aşk kolay değil, Benim sevdiğim kadar sevemezsinki,sevemezsinki, Sen benim şu gözlerimi her zaman yaşlı bıraktın, Aşkına kul oldu isem sanma aşkı sen yarattın, Bir ses terket diyor seni terkedememki, Sen bende ben gibisin git diyememki, Hem yakınsın,hem uzaksın,hem geçeksin,hem yalansın, Izdırabın zehri sende, sen hayatsın, Bir ölmek kaldı,bir ölmek kaldı, Uğrında tek yapmadığım bir ölmek kaldı, İstersen öldür daha ne kaldı, Dünya bir dert hanesiyse ben çilemi doldurmuşum, Bir mektepse eğer hayat ızdırapla okumuşum, Yokluk hasret keder ile geçerken ömrüm, Mutluluğu ararken seni bulmuşum, Hem yakınsın,hem uzaksın,hem geçeksin,hem yalansın, Izdırabın zehri sende, sen hayatsın, Unutulmaz Ne seni buldum nede senle geçen bir bahar Gönlüm hala kıştadır her gün yağmurlar yağar Hasar yapmıyor artık en deli fırtınalar Bir sır oldu gönlüme sen ve senden kalanlar Unutulmaz unutulmaz hatıralar hatıralar Unutulmaz unutulmaz o anılar yaşananlar Ben hala ilk gün gibi anılarla yaşıyorum Kapanmayan yaraların izlerini taşıyorum Her doğan gün bir ümit her ümitten gün batar Gönlüm yangın yeridir düştüğü yerleri yakar Her nefeste bir acı dertlerime dert katar Ne bir ömre sığmıyor sen ve senden kalanlar Utan Utan utan Ettiğinden utan Gerçeği yalan katığından utan Kırdığın gönüldür parçasından utan Utan utan utan dostum utan Utan utan utan dostum utan Verdiğin sözlerden gelecek günlerden Bekleyen ümitlerden hasretlerden utan Gönlümün hüznünden yas dökülen gözden Aldığın her nefesten insanlıktan utan Yalan yalan dostum yalan Hasret nefret inan simdi Senden bana kalan Yasamak bir oyun değildir dostum Ağlamak sevmek var sevilmemek var Bu dünya kimsenin değildir dostum En mutlu anında yok olmak da var Utan utan utan dostum utan Utan utan isyanından utan Hiçbir şey vermeden avuç açan elden Sevgisiz gönüllerden bencillikten utan Ettiklerin sana kar kalacak senam Ah alarak yarattığın fırsatlardan utan Ümit Şarkısı Gözümde uyku var bu ne yorgunluk Sevilmek olmazsa sevmek mutsuzluk Hasretim aşkına susuz çöl gibi Gitmiyor gönlümde sana susuzluk Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor aşk dolu sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler Bu şarkım gönlümün hasret şarkısı Ümitsiz aşkımın ümit şarkısı Bir değil yüz değil bin yıl geçsede Alamaz gönlümü senden başkası Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor gündüzler sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler Ümitsiz Aşk Aşkımız başlamadan Bitiverdi sevgilim Bir kasırga misali Geçiverdi sevgilim Selamını kestin benden Çok günaha giriyorsun Aşkımızı mahşere Bırakalım diyorsun Aşkından sevginde kalbine taştan Çok hata etmiştik biz zaten baştan Silinsin bu aşkın hatıraları Günah yazık bize hayır yok bu aşktan Yıllardır bekliyordum Bir sevgini hasretini Bilseydim ayrılık var Verir miydim kalbimi Başka birini bulmuşun Hayırlı olsun sevgilim En güzel mutlu günler Senin olsun sevgilim |
Vazgeç Gönlüm Vazgeç gönlüm sen bu aşktan vazgeç gönlüm sen bu aşktan Sana kıymet verenmi var sana kıymet verenmi var Unut dertten zevk almayı unut dertten zevk almayı Seni ancak seven anlar seni ancak seven anlar Kapat çile kapısını girmesin o vefasızlar Dünya denen şu hanede elbet seni biri anlar Sen attın bu kör düğümü sen attın bu kör düğümü Çare sende bende değil çare sende bende değil Kör olsun şu aşkın gözü kör olsun şu aşkın gözü Hata bende sende değil hata bende sende değil Kapat çile kapısını girmesin o vefasızlar Dünya denen şu hanede elbet seni biri anlar Veda Edeceksen Et Ufukta gün bitince isyanım başlar benim Karanlığa karışır gözümde yaşlar benim Korkulu bir rüyadır şu bitmeyen geceler Hep bu his bu duygu ile geçiyor bak seneler Bu gönülde bir akşam sabah olmaya bilir Veda edeceksen et zaman kalmaya bilir Dert ne birdir nede bin feryadıma kulak ver Bana en son darbeyi vurmadan geceler ah geceler Bir kumar değilse nedendir bu kaybediş Bir zulüm değilse nedir bu kahrediş Kaybolan gençlik mi hayatımıdır bilemem Sana bu aşk yollarında mutsuzluğu dilemem Vicdan Azabı Ne talihim Güldü,nede kaderim, Her gün gibi bugün yine dünden beterdi, Bir yanda vicdanım,bir yanda sensin, Aşkının mahkumu oldum azap çekerim, Bu azabı senden değil, Vicdanımdan çekiyorum, Yerden yere vursan bile, Deli gibi seviyorum, Kırmayalım günah kalplerimizi, Neden zehredelim söyle günlerimizi, Mutluluk seninle benim elimde, Korkarımki zalm kader ayırır bizi, Bu azabı senden değil, Vicdanımdan çekiyorum, Yerden yere vursan bile, Deli gibi seviyorum, |
Ya Evde Yoksan
Aşkınla ne garip hallere düştüm Herşeyim tamamda bir sendin noksan Yağmur yaş demeden yollara düştüm İçim ürperiyor ya evde yoksan Ya yolu kaybettim ya ben kayboldum Ne olur bir yerden karşıma çıksan Tepeden tırnağa sırılsıklam oldum İçim ürperiyor ya evde yoksan Elbisem gündelik pabucum delik Haberin olsa da sobayı yaksan Yağmur iliğime geçti üstelik İçim ürperiyor ya evde yoksan Sarhoşsam kapını çaldığım anda Saç baş darmadağan açık saçıksa Bir de ufak rakı varsa yanımda İçim ürperiyor ya evde yoksan Sabahlara kadar içsek sevişsek Ne ben işe gitsem ne sen asyılsan Derin bir uykunun dibine düşsek İçim ürperiyor ya evde yoksan Ne kadar üşüdüm nasıl acıktım İlk önce sıcacık banyoya dalsam Sanırsın şu anda denizde çıktum of İçim ürperiyor ya evde yoksan Yanlış mı aklımda kalmış acaba Muhabbet sokağı numara 90 Boşa mı gidecek bu kadar çaba İçim ürperiyor ya evde yoksan İçim ürperiyor ya evde yoksan İçim ürperiyor ya evde yoksan Yağmur Olsan Yağmur olsan bir damlacık yağamazsın ki Aşka benim gönlüm gibi bakamazsın ki Sen sevmekten sevilmekten ne anlarsın ki Gönlüm seni sevip nasıl kahrolmasın ki Ben mi yarattım aşkı sevdayı çileyi derdi Bir yar istedim yüce tanrımdan Bak seni verdi, bak neler verdi Verdi, verdi, verdi dert verdi Dinlediğim her şarkı bir aşk hikayesi Anladım ki, bu dünya bir dert meyhanesi Gelen içer, giden içer kaçmış neşesi Gelen arar giden sorar sevda neresi Kimse bilmez nedense bu meçhul adresi Yalnız Değilsin Yalnız değilsin,yalnız değilsin, Doğduğun güne bak, Yalnız değilsin, Geçtiğin Yola bak, Bir sen değilsin, Yanız değilsin, yalnız değilsin, Sevilirken severken ağlıyorken gülerken, Son nefesi bile inanıp veriyorken, Yalnız değilsin, İşlediğin suçlardan ettiğin yardımlardan, Her engeli aşıp yürüdüğün bu yolda yalnız değilsin Mademki yaşıyorsun tek başına değilsin, Herkes gibi bütünden kopan parçasın, yalnız değilsin, Seni çok seviyorum kaderimsin biliyorum, Hep seni düşünerek seninle yaşıyorum, Yalnız değilim, Baharda kara kışta,mevsim mevsim bakışta, Kaderin ördüğü aşk dolu nakıştayım, yalnız değilim, Mademki yaşıyorum tek başıma değlim, Herkes gibi bütünden kopan parçayım, yalnız değilim Yarabbim Yarabbim sen büyüksün Yarabbim sen görürsün Durdur geçen zamanı kulların gülsün Bütün saatler dursun Dert rüzgarları sussun Aşk güneşi bahtıma gülerek doğsun Şimdi aşk zamanıdır Aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olalım Meyler aşk şarabıdır İçtiğim aşk şarabıdır Mevsim bahar olunca Aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca Yaşamak ne güzel Senden uzak yaşamak İnan yaşamak değil Aşkı anlatan hiçbir söz tamam değil Bazı duygular var ki Kelimelere sığmaz Sevenler anlar ancak sevmeyen değil Şimdi aşk zamanıdır Aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olalım Meyler aşk şarabıdır Mevsim bahar olunca Aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca Yaşamak ne güzel Yasak Resim Sen yasaklar içindeki bir resim Ben ise senin için bir yabancıyım Tutsam tutacak kadar yakınımdasın Seslensem duyulmaz sesim Bir bilmece olur bazen duygular Çözümler hep yasaklarda kalırlar Mahkumsundur olmaz denen gerçeğe Yanarsın belki mahşere kadar Söyleyemem sana sevdiğimi söyleyemem sana beni Anlatamam güzel gözlerinin bana neler ettiğini Yazık diye günah diye kahrolup giderken Yanarım mahşere kadar Bir hikaye yazdım ikimiz için Kızla oğlan birbirini seviyor Bin birlik zorluklarla dertlerle Sonu mutlu sonla bitiyor İsterdim ki kahramanın olayım İsterdim ki masallardan çalayım İsterdim ki gerçeklerde bulayım Yasaklar kaderimi çiziyor Yaşamak Bu Değil Elimde bir kandil dolaşıyorum Şu bozuk yollarda dertler içinde Sağımda solumda can verenler var Her dostun kavgası aynı biçimde Nedir bu kin ne bu nefret Hiç kalmamış cana kıymet Parça parça olsan bile Sabret gönlüm yine sabret Aşkım ağlar Ağlar hasret Dayan gönlüm dayan Bu acılar biter elbet Sen yarim ben yarim Birleşmek mümkün değil Dertlerle tamam olduk Yaşamak bu değil Yıldız Falı Barıştan eser yok yıldız falında Sen benim bahtımın burcu değilsin Bin aşkın zehri var dudaklarında Tadılacak gibi acı değilsin Sormam hazanını, anmam yazını İlkbaharın gelse çekmem nazını Kimseye vermesin Rabbim sizini Çekilecek gibi sancı değilsin Şahlansın aşk atın, hür bundan böyle Ne yana dilersen sür bundan böyle Ne halin var ise gör bundan böyle Sen benim gönlümün harcı değilsin Yokluk Ben Yokluğu yalnız bende sanırdım Meğerse ne yokluk çekenler varmış Derdimi herkesten aman fazla sanırdım Yoklukla yaşarken ölenler varmış Derdimi herkesten aman fazla sanırdım Yoklukla yaşarken ölenler varmış Ey gönlüm sen benden neler istiyorsun Mutluluk yetinmektir bunu bilmiyorsun Neden şu haline şükür etmiyorsun İsyan ediyorsun Görmedin mi dünya hırsın kurbanıdır Sende mi hırsla malum oluyorsun Dünya gurbetinde birer misafiriz Doğarken ne getirdin ne götürüyorsun ne götürüyorsun Mutluluk hırstan uzak olabilmektir of Mutluluk bir gönülde bir aşk demektir Ömrün ilk adımları sevgiyle başlar of Mutluluk nefret değil sevebilmektir Hasret benim dert benim şu susmayan can benim Derde öyle alıştım ki sanki ben dert dert benim Derde öyle alıştım ki sanki ben dert dert benim Sus gönlüm sus artık dertsiz ömür olmaz Herşeye çare var ecele bulunmaz Her derdin çaresi var ecele bulunmaz ecele bulunmaz Doğacak ümidi henüz kaybetmedim Kaybolan ümitlere bağlanıp kalınmaz Dünya gurbet yeri bizler misafiriyiz Bir yaranın acısı acıyla sarılmaz acıyla sarılmaz Mutluluk hırstan uzak olabilmektir of Mutluluk bir gönülde bir aşk demektir Ömrün ilk adımları sevgiyle başlar of Mutluluk nefret değil sevebilmektir Hasret benim dert benim şu susmayan can benim Derde öyle alıştım ki sanki ben dert dert benim Derde öyle alıştım ki sanki ben dert dert benim Yürekten Olsun Sen bir dediğin amma binlerce olsun Dikenlerin bile güzel, bana gül olsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Muradımız aşktır yavrum yürekten olsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Maksadımız aşktır yavrum Gönülden olsun, yürekten olsun Yalandan, dolandan bıktık sahiden olsun Seviyorum seni derken nutkun tutulsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Muradımız aşktır yavrum gönülden olsun Maksadımız aşktır yavrum yürekten olsun Canımdan olsun, yürekten olsun Sakla beni sende en gizli yerde Yanıma gelisin sanki ibadet olsun Beni sakla sende en gizli yerde Beraber olmamız sanki ibadet olsun Uçalım aşk ile en yükseklere Her şey, her an bugün yarın senle ben olsun Bizimle dolsun Yalandan, dolandan bıktık sahiden olsun Seviyorum seni derken nutkun tutulsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Muradımız aşktır yavrum gönülden olsun Maksadımız aşktır yavrum yürekten olsun Gerçekten olsun, yürekten olsun |
Zamansız Rüzgar
Gidiyorsan dönmek de var kalmak da var Ölmekte var Bir busecik ver de git sonra pişman olmak da var Korkuyorum ayrılıktan Sefil olup tükenmek var Zamansız bir rüzgar esti Ayırdı bak ikimizi İkimizde candan geçtik Bilemedik derdimizi derdimizi Doya doya saramadık aşkımızı Yalnızlığın acısını aşka hasret olan bilir Yalnızlığın acısını dosta hasret olan bilir Ayrılığın belasını aşık olup seven bilir Ayrılığın belasını benim gibi seven bilir Aşkımızın kaderini allah bilir Zamansız bir rüzgar esti ayırdı bak ikimizi İkimizde candan geçtik Bilemedik derdimizi derdimizi Doya doya saramadık aşkımızı Ziyankar Harcadım ömrümü hep senin için Sevilmek bir hayal sevmemek ziyan Ettiğim duadan ümide kadar Döktüğüm gözyaşım, nefretim ziyan Yaradan doğ demiş ben de doğmuşum Bir gönle gir demiş seni bulmuşum Ne yazık sayende sefil olmuşum İbret-i alemim, girmemek ziyan Ömrümden çaldığın zamana yazık Uğrunda verdiğim son nefes ziyan Bilirim bu dünya sensiz yaşanmaz Sensiz, bir dert ile güne başlanmaz Sende bil kahrına bu can dayanmaz Yaşamak çok güzel seninle ziyan Al beni vur yere parça parça et İstersen sev beni istersen kahret Bu mudur sevene verdiğin kıymet Sevmenin böylesi ölmekten ziyan Zulüm Neden neden tanrım neden Nedir bu zulüm Nedir nedir tanrım bu zulüm Doğmamış dertlerin sevilmemiş kalbin Gülmemiş gözlerin sahibi benim Neden doğar güneş neden batar bilmem Ümit dünyasında hüsranlar benim Yazan acımamış çektiren acır mı Kime uzandıysa boş kaldı elim Yaratmış yaradan çek demiş sonradan Bıktırmış bu candan suçum ne benim Nedir tanrım bu zulüm Ne dünyada vefa ne sevgide sefa Bir derdime şifa bulmayan benim Gönlüm aşk vurgunu ömrüm dert yorgunu Ziyan oldu gitti yıllarım benim Yazan acımamış çektiren acır mı Kime uzandıysa bos kaldı elim Bir nefes uğruna çektiğim azaptır Nerelerde kaldı ümidim benim Nedir tanrım bu zulüm ...ve bitti |
LÜtfen Bİr Rap Yada Yorum Esİrgemeyİn
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:45 . |