![]() |
Kargo şarkıları....
Adımı Çağır - Kargo
Sabah erken gün başlıyor kapıcı gazetemi bıraktı takvimden bir yaprak daha çay sohbetleri yaklastı Fadalardan bir esinti anılardan bir pencere göç eden kuşlar sessiz ama herkes bir şey söylüyoooor ihtiyacin varsa bana adımı çağır benim ) adımı çağır benim aşk yabancılaştırdı ayırdı ikimizi sudaki balıklar bile kıskanır olmuştu bizi geceleri yaktığımız ateş ulaştırdı yıldızlara bitmeyen sevişmeler ısıtırdı içimiziiiiii |
Al Bu Şarkı Yine Senin Olsun - Kargo
Al bu gözler yine senin olsun Al bu kalbim,yine senin olsun Al bu sözler yine senin olsun Al bu eller yine senin olsun Ben senin kölenim,sen benim efendim Al bu şarkı yine senin olsun.. (danset benimle,danset benimle) |
Arabik Fahişe - Kargo
Ben arabic fahiseyim, iyi öpüsür dans ederim Suda yaprak, içki masasinda mezeyim Anam, babam bulmasin beni bilinmesin bedenin dili Ben oryantal fahiseyim Aklin degil, etin pesindeyim Yersiz ,yurtsuz fahise Dertsiz ,dilsiz fahise Suçsuz arabic fahise için Dünden oryantal çal! Ben arabic fahiseyim, islagim, suyum, terim Istenince gider, birakinca gelirim Ruhum; Tibetli 'li bir rahip kentin los caddelerinde Kalbim; kuduz bir köpek Pasteur'un dizlerinde Yersiz ,yurtsuz fahise Dertsiz ,dilsiz fahise Suçsuz arabic fahise için Dünden oryantal çal! |
Ateş ve Su - Kargo
Kalbimdeki bu acı yüzüme yansıyor Kan kırmızı gökyüzü üstüme damlıyor Etrafımda bir hüzün dalgası alıp gitmiş Kar beyaz hayallerim kül olup bitmiş İçimde bu alevler su İsterler ki sönebilsinler Ateş gibi bedenler birbirine kaynıyor Beklenmedik bir anda beni de çağırıyor Herşey çok anlamsız geliyor istemeden Bu yangını ancak sen durdurabilirsin |
Ayrılık Şarkısı - Kargo
Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu Bu bir ayrılık şarkısı O gün konuştuk seninle Yaşananların üstüne O an bitmesin istedim Senle son kez konuşmak Dinledin beni sessizce Unutmak çözüm değil Kabullendin gizlice Anlamak kolay değil Seni almak isterdim Alamadım Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu Bu bir ayrılık şarkısı Belki yorulduk Belki sıkıldık Ağlamak çözüm değil Sonra utandık Güçlü olmak isterdim Olamadım Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu Bu bir ayrılık şarkısı Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Bu sözlerle son buldu |
Ben Ve Dünya - Kargo
Dünya bana gülümsedi ona karşı dik durdum Onu bulmadan önce hep kaybettim durdum Dünya beni kucakladı ona karşı ezik oldum Bir çok insan arasında kendimi arar buldum Bir gün gelirde ağlarsan ayna önünde Beni hatırla vazgeçti benden tüm dünya Sen tuttun ben bıraktım Bu aşk bizi hep yaşattı Ben tuttum sen bıraktı Ateş bizi baştan yarattı Dünya beni selamladı almadan önce ver diye Aşk önce acı verdi yalnız olmak onur diye |
Boğaziçi - Kargo
Hayat doğuda sessizlik Suskunluk anlamında Batıda ise değerli bir taş sanki Susmak doğuda erdem Meziyet anlamında Batıda ise değersiz bir hak gibi Ayır bizi boğaziçi... Kurtar beni boğulmadan Ayır bizi boğaziçi Kutsa beni atlamadan Gülmek doğuda utanç Kibir anlamında Batıda ise doğal bir istek sanki Bilgi doğuda saygınlık İtimat anlamında Batı da ise paraya endeksli Ayır bizi boğaziçi Onlar bizi ayırmadan Ayır bizi boğaziçi Kurtar beni boğulmadan Acılarım sonsuz çile (uaaa) Politikayla yok hiçbir günde |
Bukalemun - Kargo
Biri gibi olmak hiç olmadığım gibi Bıktım yaşamaktan bukalemun gibi Kim olduğumu bilme isteği gibi Kişiliğin sıkıcı yap boz karakteri Anlama isteği ne istediğini bilme isteği Sorular sorunlar sorular ve cevaplar Görme isteği gerçekte kimim ben Pis kokulu melekmi yada temiz bir günahkar gibi Zaman iyi bir dost gibi sinsice aldatan inanç Saklı bir hazine haritası olmayan Anlama isteği ne istediğini bilme isteği |
Çünkü Çok Zor - Kargo
Bu soguk yagmur , esen ruzgar Bu anlasilmazlik incitmesin seni Bos odalar, insanlar Bu yanlizlik urkutmesin seni Sinirlar var dudaklar da basliyan Cok zor dikkat et kendine Mutsuz gunler, bitmez huzun Bu sessiz isyan aldatmasin seni Susgun yuzler sahte gulusler Bu kargasa hic kirmasin seni (Sinirlar var dudaklarda basliyan] (Cok zor dikkat et kendine (cunku cok zor , inan cok zor ) (cunku cok zor dikkat et kendine ) Sicak eller , gizli anlasma Bu zamanlama korkutmasin seni Beni dusun birde , yanliz bir hayat hep ayni sessizlik hep ayni. |
Elmas - Kargo
Görgüsüz ve densiz Bencil olmasaydın O elmasları sana Teker teker takmak isterdim Kırmızı ve mavi Moru olmasaydı O elbiseyi sana Beşer beşer almak isterdim Bugüne kadar bana verdiğin sözler Yokolup gittiler Bugüne kadar sana aldığım şeyler yokolup gittiler Bugüne kadar bana verdiğin söz...leeer ) Görgüsüz ve densiz İnatçı olmasaydın O elmasları sana Teker teker takmak isterdim Bugüne kadar sana aldığım şey...ler Kelimeler yetmez Birer birer beni anlatmaya |
Fani Dünya - Kargo
O dağların arkasına saklansan ne olur Kendini hep suçlamaktan vazgeçsen ne olur İnsanoğlu dönmüş durmuş istesede kaçamaz Gerçeklerden, özlerinden, sözlerinden kaçamaz Önce sen vardın bu fani dünyada Korkma ne olur korkma burada Karanlıkta yürümekten kaçmasan ne olur Beklemekten kim ölmüşki sabretsen ne olur Düşlerini kimler çaldı hepsi sende üzülme Sesler ne der kalbindeki sesler ne der derinde Önce sen vardın bu fani dünyada Korkma ne olur korkma burada Hiç olur mu mükemmel bir dünya hiç olurmu Hiç olur mu sensiz bir dünya hiç olurmu Önce sen vardın bu fani dünyada Korkma ne olur korkma burada |
Farklı Rüyalar - Kargo
Zaman hep senin yanında Sıcak bir donukluk kanında Onunla gelmiştin bana Gözlerin hep uzaklarda İlk kez gibi buluştunuz Son kez gibi seviştiniz Sen istersen sonu gelir Hayatına bir yön verir Farklı rüyalar gibi Farklı dünyalar gibi Nan nın na na... Mutsuzluğun ortasındasın Ne yapsa da kurtulamazsın Delirdi sen gittin diye Bana ağladı sordu yine Cevapları hiç bulamadın Neden, nasıl soramadın Gerçeklerin arkasında Çelişkiler var sonunda |
Geçmek Süresi - Kargo
Hayatından çekip gitmek benim için zor oldu Herşey iyi olacak sanma yanılmak gündelik oldu Seni ezip gitmek senin için zor olurdu Herşey iyi olacak sanma fedakarlık dost oldu (Düşünden bir ur gibi geçtim D (Dilinden bir yara C Em (Aklından bir sır gibi geçtim D (Bugünden yarına İyi olur diye beklemek benim için zor olurdu Herşey kötü olacak sanma yaşanan en kötü buydu Yalnızım çünkü razıyım... |
Gözleri - Kargo
Hiç bir þey... uyaramaz Içimizdeki sessizligi Ne bir söz... ne bir kelime Hiç bir þey (oooh...) Baþka deðil anlasiyoruz böylece Yapraðin daha bir yapraða degdiði (oooh...) O kadar yakin o kadar uysal Elleri getirin elleri Gözleri getirin gözleri Bir þeye karþi koymaktir aþk... Saliverin iki tek gölgeyi... |
İnsanlar Hep Tersine - Kargo
Sorularla sorunlarla Gerçeklerle yalanlarla Güneş doğdu gökyüzüne İnsanlar hep tersine Sonu gelmez sevdalarla Uçup giden anılarla Güneş doğdu gökyüzüne İnsanlar hep tersine |
Kalamış Parkı - Kargo
Bir çocuk parkıyım, sessiz ve kederli Salıncaklar içinde yok hiç kimsesi Arsız bir çocuk gibisin, şımarık ve tatlı Sana her şeyimi vermek içimdeki kıpırtı Gün gelir kapımdan bakıp içeri girersin Gün olur bu ıssız yeri terk eder gidersin Sessizliğin dışından bir ses seni bana getirdi Karanlığın içinden bir ışık gökyüzüne yükseldi Yaşlı banklar üstünde birkaç ıslak sayfa Bir hayaletin izini taşıdı yarına Unuttuğun kolye bir bebeğin koynunda Senin silik ismini duyurdu yaşama Aşk, bomboş bir park Aşk, bomboş bir park şimdi... Aşk bomboş bir park şimdi... |
Lanetlenmiş Omuzlar - Kargo
Bir sonraki şehre uzanan bu gece Gece bir sonraki şeride kan damlatırken Bir önceki güne asla dönüp bakma Zaman suçlardan başka birşey anlatmaz sana Lanetlenmiş omuzlarımdan sen tut beni Telaşla örttüğün gibi herşeyi Bir sonraki aşka uzanan bu yarış Bu yarış bin bir acıyla beni yaşatırken Bir önceki düşten artan bu yalnızlık Bu yalnızlık artık çok fazla bana |
Renklerin İçinde - Kargo
İfadende kararsızsın ışıkların altında Seni tutan birşeyler var korkuların yanında Renklerin içinde düşlerin içinde doğmak sessizce Renklerin içinde cennetin içinde ölmek sessizce Anlaşılmaz bir yanın var öldürmeye hevesli Kupkuru çiçek gibisin biraz suya özlemli |
Ruhlarda Hiçbir Sızı Yok - Kargo
Pencereyi kapattı, istanbul'a baktı Yaşadığı birşey vardı onları ayıran Mavinin morun bütün tonlarını gördüğünü sandı Sonra öyle birşey olmadığını ispatladı Bir hatanın izi aklında, sonunda ikisini sarsan birşey Yüzyüze olunca, yüzyüze olunca Ruhlarda hiçbir sızı yok Birtek soru var o da kalplerde Bir çizgi koydu yaşamına Bir nokta yaşadıklarına Bir ünlem aradı sonra Günlerce unuttuğu bir insana Hiç kimseyi üzmeden nasıl hata yapıldı Hiç kimseyi üzmeden yaşanılan yaşandı yalnız kalmaktan değil Yalnız olmaktan kork sen |
Sen Her Zaman - Kargo
Sen her zaman kalbinin olduğu yerde, yerde ol Bana yeter... Sen yürü, ben senin izin olurum Sen dur, ben gölgen olurum Sen düşle, ben kabusun olurum Sen sor, ben cevabın olurum Sen her zaman kalbinin olduğu yerde, yerde ol Bana yeter... Seni unutmak, unutmak gibidir yaşamak Sonrası, arkası yok Yok gibidir senle olmak Sen suç işle, ben mahkum olurum Sen sır ver, ben dilsiz olurum Sen her zaman kalbinin olduğu yerde, yerde ol Bana yeter... Bir gün ya da aylar geçse bile Bu kalp daima seninle Sen her zaman kalbinin olduğu yerde, yerde ol Bana yeter... |
Sen Uyurken - Kargo
Sen uyurken oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi daldım yalnızlığa Sen uyurken kelimeler dudağımdan Döküldüler damla damla yatağıma Sen uyurken rüyalarında ben var mıyım? Sen uyurken Sen uyurken rüyalarında ben var mıyım? Sen uyurken Sen uyurken oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi daldım yalnızlığa Sen uyurken uyandın birden Gülümsedim bana düşündüklerimi bilmed |
Seni Seviyorum - Kargo
Bırak mucizeler yaratayım sana Hergün arayım seni, etrafında dolanayım Çünkü seni seviyorum Çünkü seni seviyorum Uzak durma sarılayım sana Herkes görsün, çiçek yollayım, şaşırtayım seni Çünkü seni seviyorum Çünkü seni seviyorum Kimseyi sevme ah sadece benimle ol lütfen Bırak mucizeler yaratayım sana Hergün arayım seni Etrafında dolanayım |
Senle Ya da Sensiz - Kargo
Sen mi hayatla oynuyorsun Yoksa hayatmı senle Burda neden bulunuyorsun Durma oyna kendinle O ince çizgide Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle yada sensiz Dünya döner durur Sen mi sabırla bekliyorsun Yoksa hepsimi eğlence Sorma cevabı biliyorsun Durma oyna kendinle O ince çizgide Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle yada sensiz Dünya döner durur. Dünya seni tuttu en sonunda Dünya geçti kendinden Dünya ayaklarının altında Dünya değişti seninle |
Sevda Sözleri - Kargo
Sevda sözleri söylerim ben Gördüklerimden sonra Zamansız itiraflar Kaybolan pişmanlıklar Dürüstlük sonum oldu Başka birinin ellerindesin Yaptıklarımdan sonra Bakışlar gülüşler Hepsinden daha özel Rüyalarımda benimlesin Dünyanın sonu olmasada Duygular beni aldatsada Görmesemde duymasamda İnanmakta zorlansamda Aİstesemde bulmasamda Yanında hiç olmasamda Sevgiyi onda buluyorsun Hatalarımdan sonra Gerçekler hiç değişmez Oynansa bile Bana çok acı veriyorsun |
Son Defa - Kargo
Bir kez izin ver sen bana Yarınlar çok geç inanmaya Göreceksin kendini aşkın yanında Yeniden benimle kaçsan sonsuza Boşver sen onları bize birşey kalmadı Boşver sen onları sensizlik olmadı Boşver sen onları bize birşey kalmadı Boşver sen onları boşver sen Denizler gökyüzü sen ve ben sondefa Denizler gökyüzü sen ve ben sondefa Denizler gökyüzü sen ve ben sondefa Denizler gökyüzü son bir defaaa |
Sonbahar - Kargo
Yapraklar solmuş Yerlerde ölü yatarken Yağmurun altında Şemsiye misali ıslanırken ıslanırken Soranlar oldu Nerede bu yalnız sonbahar Günler geçti Sonra geldi sonbahar Uyudum uyandım Geldi sonbahar |
Sürgün - Kargo
Evinde yalnız bir aşık Çölde bir damla su Garip bir görev ve Yalnız bir yabancı gibi (Zor bir soru için güvensiz bakışlar (Basit bir sırrı var (Ama hiç cesur değil anlatmaya (O bu günü yaşıyor dünü unutmaya hevesli (Aklında bir silahla Sokakta aç bir kurt Kaypak bir yan sözünde kör bir umut ve Anlamsız bir fal var öyküsünde O bugünü yaşıyor dünü unutmaya hevesli Aklında bir silahla Kaybettiği bir şey yok Kazandığı hiç bir şey O arsız bir sürgün İçindeki zindanda |
Şairin Elinde - Kargo
Aşkın anahtarı şairin elinde Suçun anahtarı şairinnnnn naaaa oo oOooo huu Sözün anahtarı şairin elinde Günün anahtarı şairinn UU oooo huu Yakın olmak için uzak dur benden Bir çocuk kadar masum uzandım yanına Kokunu duymak için girdim koynunaa uu aaaaa huuu Yaşam diye bir şey yok unutmak diye bir şey yok Beni bu masum gözlerle yalnız bırakk huu aa oooo Yakın olmak için uzak dur benden Aşkın anahtarı şairin elinde Suçun anahtarı şairinnnnnn naaaooooo uuhuu ****in anahtarı şairin elinde kanın anahtarı şairinnnn huuu oooo huu |
Tanrı'ya Dua Et - Kargo
Aramızda olanlar, kayıp bir çocuk gibi Pazar günü açılmış, renkli lunaparkta Gün gelir ararsan beni yalnız yatağımda Telefona uzanırsa elin beni asla arama Aşk yalnızlık bir mevsim gibi Suçlunun ismi, yalnızın resmi, kibritçi kız gibi Tanrı'ya Dua Et! Mucizeni bekle Dönmemi iste Bir günahkâr gibi: Tanrıya Dua et |
Tüm Benliğim - Kargo
Senin düslerinden geçtiğim anda,nasıl oldu anladım İçimdeki suçluluk duygusuyla,gerçekleri sakladım Defalarca kaybolan hayatımın,izlerine rastladım Tüm yolların kesiştiği mekanda,sensizligi anladım Tüm benligim ölse de,yaşam nedir unutmaz ) Tüm sözlerim ölse de,gurur nedir unutmaz ) Tüm benliğim ölse de... Korkular içinde sürüklenirken,kimseye dokunmadım Geçmişe baktıgım zamanlarda sen,yanımdaydın ne acı... |
Yaklaşman Lazım - Kargo
Loş bir salonda İnsanlar ortasında Boş boş bakanlar gözler Anlamsız gelen yüzler İstesen de kaçamazsın Cevapları kolayca bulamazsın İstesen de kaçamazsın Kendini kolayca bulamazsın Yaklaşman lazım uuuooo Yaklaşman lazım Binbir masalla Hayallerin ortasında Yapayalnız kalınca Gizli saklı duygularla Sıkıldım artık gel bir olalım Gönül ister ki tek olalım Yaklaşman lazım |
Yalnız Başına - Kargo
Bir ışık uzakta sana yol gösterirken Son kez ufukta sana kendini gösterirken Hislerine hiç aldırma, yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma, kendini , kendini , kendini Son kez durduğunda tek başına aksilikler peşinde dolaşmaz Son kez kaldığında yalnız başına pişmanlıklar peşinde dolaşmaz Bir gölge peşinde seni takip ederken Son bir adımla sana kendini gösterirken Hislerine hiç aldırma, yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma, kendini , kendini , kendini Son kez durduğunda tek başına aksilikler peşinde dolaşmaz Son kez kaldığında yalnız başına pişmanlıklar peşinde dolaşmaz. |
Yanımda Sen Olmayınca - Kargo
Sabah uyandım baktım bir çevreme Herşey düngece bıraktığım yerde Anlamı yok herşey düzenli olsa bile Sevgilimin resmi bana bakmıyor bile Anldım bugün yanlızım tek basına Çıkar dolaşırım sakin kafam Bir oraya bir buraya eski dostlara Özlemişim eskilerdem bir hava Çünkü çok güzel çok çok çok güzel ) Yanlız Dolaşmak Cünkü çok güzel çok çok çokgüzel |
Yapabilir Misin - Kargo
Bana yağmuru anlat en içten yanınla Göreceksin hiç ıslanmamışsın aslında Bana renkleri anlat en içten yanınla Göreceksin gözlerin kör olur biranda Nefret etmek kolay, sevmek kolay Peki ya yalnız kalmak... Yapabilir misin, yapabilir miydin Yapabilir misin söyle bana Bana dünyayı anlat en içten yanınla Göreceksin dilin tutulur bir anda Bana cenneti anlat en içten yanınla Göreceksin öyle bir yer yok aslında Nefret etmek kolay, sevmek kolay Peki ya yalnız kalmak Yapabilir misin, yapabilir miydin Yapabilir misin söyle bana Kuruyan bir dal bile canlanır sonunda Arayan bir dost bulur katlanır hayata |
Yarına Ne Kaldı - Kargo
Herşeyi benden istediin Herşeyi bana yükledin Yarına ne kaldı? Yarına ne kaldı? Bu kadar mı yakınsın? Gündüzler çabuk biter Geceler gelip geçer Yarına ne kaldı? Yarına ne kaldı? Bu kadar mı uzaksın? Herşeyi benden istedin Herşeyi benden bekledin Nerde senin cevabın? Yarına ne kaldı? |
Yıldızların Altında - Kargo
Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak yıldızların altında Yanmam gönlüm yansa da ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da yıldızların altında Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında |
Yıllar Sonra - Kargo
Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik seninle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum stiyorum seni Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra Yine eskisi gibi Beraber olalım desem sana Yine eskisi gibi Paylaşsak tüm sevgimizi Beraber olalım desem sana Bir tebessümle çıksam yine karşına Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra yine eskisi gibi Şimdi anladım tüm gerçeklerim Suç belki bende Gizledim sevdiğimi. Yıllar sonra yıllar sonra... |
Yüzleşme - Kargo
Hiç kimseyi sevemem sevgi dürüst olmadıkça Hiç kimseyi öpemem kimse içten öpmedikçe Hiç kimseye gülemem kimse bana gülmedikçe Hiç kimseye vuramam kimse bana vurmadıkça Sebepsiz yere söylediğim tüm yalanlar aklımda Hiç istemeden kırdığım tüm insanlar karşımda Hiç kimseye bakamam gözler yalan söyledikçe Hiç kimseyi aldatmam çılgın sözler duymadıkça Hiç kimseye inanmam kimse çıplak kalmadıkça Hiç kimseyle yatamam ruhum kabul etmedikçe Sebepsiz yere söylediğim tüm yalanlar aklımda) Hiç istemeden kırdığım tüm insanlar karşımda ) Korkularım saklı şimdi kimse beni sormayınca Tüm aşklarım soldu şimdi geçmiş beni anlayınca |
LÜtfen Bİr Rap Yada Yorum Esİrgemeyİn
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:20 . |