![]() |
Rapçi Ceza İfade Verecek!
Rapçi Ceza İfade Verecek!
Rap'çi Ceza'nın Polis Zoruyla İfadesinin Alınmasına Karar Verildi. RAP'Çİ CEZA'NIN POLİS ZORUYLA İFADESİNİN ALINMASINA KARAR VERİLDİ. Rap yıldızı Sagopa Kajmer'in (Yunus Özyavuz), kendisi ve eşine şarkılarında ağır küfür ve hakaretler ettiği gerekçesiyle savcılığa şikâyet ettiği rap'çi Ceza'nın (Bilgin Özçalkan) polis zoruyla ifadesinin alınmasına karar verildi. Ceza ile Sagopa Kajmer arasında, 2003 yılından beri süren dargınlıkları nedeniyle sürtüşmeler yaşanmıştı. Sagopa Kajmer, 'Yerli Plaka' albümündeki 'Mürekkep Doldurdum' şarkısı ve konserlerinde Ceza ile kardeşi Ayben'in kendisine ve yine rap'çi olan eşi Kolera'ya hakaret edip, bu konser görüntülerini video paylaşım sitesi youtube'a verdiğini iddia etmişti. Bu şikâyetin ardından savcılığa davet edilen Ceza ile Ayben, yaklaşık 3 aydır ifade vermek için adliyeye gelmedi. Savcılık da işlerin aksamaması için rap'çi kardeşlerin polis kanalıyla getirilmelerine karar verdi. (Gecce.com) 21.11.2007 |
doğru bir karar...
|
susicim bu haber çok öncenin haberi doğrudur böle bişeler oldu ama bi sonuca bağlanamadı hani sagoda rahat durmadı yanii ben cezaya yazdığı disslerin hepsini dinledim bence onunda cezalandırılması gerekio bu arada paylaşım için saol canım
|
eski ama hatırlatmakta fayda war die düşündüm...bi mahsuru mu war..?tabi belli oluyo sago tek ulan bu dünyada ANLAYINNNNNNNN
|
yürü bee şühedaa kim tutar senii :D
|
:78:
|
ceza çocuk gibi hem sesi :D hemde düşünceleri,fikirleri. bu ona ders olsun bir daha böyle saçma işlr yapasın
|
sağol sende bizdensin...:)
|
Alıntı:
ooo ben çoktan beri sizdenim :D yeni mi anladınız :D |
:85:
|
demekki önemli oln neymiş
müzükte sporda kısacası belirlibir kesime hitap etsin etmesin rekabet olsun yada olmasın her konuda öncelik SAYGI ( bu sadece benin yazılanlardan çıkardiğim bi sonuç) |
haklısın akadaşımm:4:
|
haeshin arkadaşım size katılıyorum
|
doğru bi karar ama sago da az buz şeyler solemiyo ceza için
|
Alıntı:
|
arkadaşlar aslında her ikisinide severim ama böyle bir durum hiç hoş değil.. magazin dünyası bu laflar dolaşır durur böyle yıllar öncede böyledi yıllar geçtikten sonrada yine aynı kalıcak.. Her ikisinede - rep veriyorum..:) repçiler sonuçta..:72:
|
ben azad
ya siz ingilizceleri bu sitede açıkladınız mı?:20:
|
sen nerden geldin ya.....:(
|
herkes hadini bilsin ceza haddini bilmezse olacağı:19: bu
|
İkisinin de dillerini eşek arısı soksun da hiç konuşamasınlar. Alkolik eroinman serseri takımı bunlar. Umarım müebbet hapis alır. Kafatasçı faşist ......
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bunları genelleme yapmadan söyle mesele benim için sahnede güzel şarkı söylesinler yeter ne yapacağım ben eroinilerini,içkilerini ,, tekrar söylüyorum amacım seni kırmak rencide etmek değildi sadece uyardım. ayrıca forumun ne demek olduğunu senden daha iyi bildiğim kesin ve forumda daha yenisin galiba böyle gelir gelmez seninle tartışmak falan güzel olmadı arkadaşça başlasaydık daha iyi olurdu ama boşwer hadi iyi forular.. |
Alıntı:
İkinci olarak benim de amacım kimseyi kırmak değil sadece düşüncemi söyledim. Söylediklerimi de boş keseden atmıyorum, merak etmeyin. SANAT denilen şey bir bütündür. Bu tıpkı içki içen bir imamın arkasında namaz kılmaya benzer. İnsanların üzerinde bu kadar etkili olan bir kişinin bunları yapması asla affedilemez. Sahnede yaptıkları ve söylediği güzel şarkılar "İNSAN" ve hele ki "sanatçı" olmasına asla yetmiyor. Bence insanlar biraz daha seçici olmalıdır. YOZLAŞMAYALIM... HEPİNİZE İYİ FORUMLAR... |
Alıntı:
Alıntı:
bi bağlantı kuramadım.. |
[quote=espric;183067]
Alıntı:
HADİ İYİ FORUMLAR... |
ayrıca ben sana forum kavramından uzaksın demedim sadece forumda yenisin daha güzel bir arkadaşlık ortamıyla başlasaydık daha iyi olurdu dedim yazılan her mesdajda konu ile alakalı olmayan şeyler yazıyorsun herkesin bir sabrı vardır koleraya söylediklerine göz yumdum tmm dedim ama artk yeter yazdıklarını göndermeden önce bir oku bence sen bile ne söylediğini bilmiyorsun konuyu burda kapatalım
iyi forumlar.. |
Alıntı:
|
iyi forumlar..
|
Nick:Engin
:yunus abi senin dinle aran nasil??? namaz kiliyormusun??? Sagopa Cevap: dinle aram kimsenin olmadıgı kadar iyi.Allah derim başka birsey demem.önceden .tahmini ortaokul sona kadar namazımı kılardım.açıkcası lise ve universite namaz niyaz olmadan gecti.acı bir durum.ama gecende sevgilimle de büyük karar aldık.ibadet saatleri yapacagiz beraberce.ben her gece en az 5 dakika Allah'la konusurum.icimi rahatlatmaya calışıp öyle uyurum.ama nedense herkes onunla olan samimiyetimi dinsizlik olarak görür.bilemiyorum onlara göre ben neden ataistim.çok enteresan.ama bilinki varsa yoksa islamdir benim icin akliniza sakin kötü şeyler gelmesin.Kuran kitabimdir Muhammed peygamberimdir.islam herseyimdir.her nekadar fiili olarak namazıma istemeden vakit ayıramasam da ki bundan her zaman şikayet ettim dinimi dualarımla yaşıyorum.buna da şükür demek gerek tabiki bu dinsiz dediğin adam .... |
Kolera beni kastetmiyorsun değil mi?
|
ewt seni kastediyorum o eroinci dediğin adamın hayatından bi parça sadece bu
ayrıca bi insan bazı şeyleri oku tavsiyesinde bulunabilmem için benden büyük olmasına gerek yok ...inan kendi kültürümü senden çok biliyorumdur....gerektiğinde kültürümü yansıtacak hareketlerde bulunduğum çok olmuştur... |
Alıntı:
|
sağol espric ben yokken sahip çıkmışsın sayfaya:4:
|
Alıntı:
|
:1:iyiki warsın
|
Alıntı:
|
kolera ve espric e katılıyom.natli sende eleştri yaparken biraz daha ölçülü ol kimseyi kırmadan yap eleştrını.:1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:19 . |