![]() |
Beğendiğim şarki..
Asi ve Mavi - Onur Akın
Bugun kederliyim, beterim bugun Sesime ses degse ciglik oluyor Usuyor toprak, taslar usuyor Vuslatı yakin eden yollar usuyor Yumma gozlerini, uyuma bugun Butun golgeler aksam oluyor Usuyor yaprak, dallar usuyor Savrulup yirtilan ruzgar usuyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda dogmak isterdim Sabahlar isterdim, asi ve mavi Buyusun isterdim isigin rengi Ama gel gör ki kotuyum bugun Sesime ses degse ciglik oluyor Usuyor toprak, taslar usuyor Vuslati yakin eden yollar usuyor Yumma gozlerini, uyuma bugun Butun golgeler aksam oluyor Usuyor yaprak, dallar usuyor Icimde kis gibi bir mevsim usuyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda dogmak isterdim Sabahlar isterdim, asi ve mavi Buyusun isterdim isigin rengi |
güzel şarkı...saolun.:)
|
bu aralar bende onur akının bir şarkısına sardırdım...
uzansan hüznüme dokunacaktım yağmurun yüzüme değmesi gibi utangaç suların sırdaşı oldum aşk yorgunuyum yar gönlüm firari çağırsan gelirdim yurdlat ardından yılları unutup gün eder gibi bitimsiz yolların yolcusu oldum aşk suskunuyum yar sözüm firari firariyim divanedir efkarım dağ olru taş olur yıkılır eyvahım hasretin buz gibi uçurum şimdi yüreğim üşüyor ömrüm firari |
sımsıcak konuşurdun konuşunca
ırmak gibi rüzgar gibi konuşurdun yayla kokuşlu çiçekler açardı sanki çiğdemler, güller, mor menekşeler sımsıcak konuşurdun konuşunca hala koynumda resmin bağları anlatırdın ve de dostluğu bir ceylan gibi sekerdi kelimeler sesini duymasam çölleşirdi dünya dağlar yarılır ırmaklar kururdu bulutlar çökerdi yüreğime hala koynumda resmin kaç mevsim kırlara,kırlara çıkıp çiçekler ..... için belki ürküttük tarla kuşlarını belki kurdu kuşu ürküttük ama aşkı ürkütmedik hiç hala koynumda resmin... |
onur akın off off sesde yorumda süper
|
güzel şarkıdır zaten onur akın'ın hangi parçası kötü ki
|
şiir çok beğendim:4:
|
onur akın ın tüm şarqııları çoqq güzel paylaşmm için saol
|
yorumlarınız için tşkler arkadaşlarım:1:
|
teŞekkÜr PaylaŞim İÇİn
|