![]() |
adin Bahardi
ADIN BAHARDI
Kente yalnızlık gelirdi sen uyuyunca Yüzümde mevsim değişirdi uyandığında Bilmezdin gizliden seni sevdiğimi Aşkın içimde solardı adın bahardı Eteğini koştururdun sokağımızda Sokak sus pus olur sana bakardı Bilmezdin gizliden izlediğimi Gözlerim gözlerinden korkardı Hatırlıyorum adın Bahar’dı. Sokakta bir bayramdı durakta bekleyişin Sanki sonsuz bir ayrılıktı okula gidişin Bilmezdin her sabah seni yolcu ettiğimi Yüreğim yol boyu ardından ağlardı Hatırlıyorum adın Bahar’dı. Soner arıca bunu seslendirmişti güzel bi şiir Yılmaz erdoğana aittir |
saol bu da eski:85::11:
emeğine sağlıkk güzel ama |
herşeyin eskisi güzeldi zaten dimi hep öyle derler ya hani
|
ewt belkide öledrr...
|
:20:belki mi
|
yani ama gelecek ya da şimdide güzel olamaz mı bnece bakşş açısı her an güzeldrr
|
orası öyle tabi ama eskiler bir başka güzel ya valla çok içten söyledim :2:
|
:11: ok öle olsun
|
off bu eski yeni meselesi baydı ya şiir güzelmi bitti ya ne yapalım eski yeni güzel olsun varsın binyıllık veya bir günlük olsun
|
güzel şiirr ee bnm hemşermm yazan ne de olsa
|
y erdoğanı iki defa gördüm bi buraya imza gününe gelmişti bende kitap imzalatmak için sıraya girdim sıra bana gelmişti bende yüzüm gülüyor yılmaz erdoğanla konuşacam tabi sevinçliyim kitabı verdim yinemi korsan demişti sustum geri döndüm meğer kitap korsanmış o değilde kitabı veren arkadaşı bulsaydım o an
|
:11: ayy yazkk
|
en çok sevdiğim şiirlerden biri.. teşekkürler firari.. +repp
|
yorum yazan arkadaşlara : beğendiğinize sevindim ziyaretinize tşkler
|
ilginç :11::11:
|
ilginç olan anımı
|
yorumlarınız için tşk arkadaşlar devam edecek şiirlerimiz paylaşımlarımız:
|
Evet :2: bi dahaki sefere kitabın korsan olup olmadığına bak :2: ama güzel bi anı
|
hiç sorma iki defa görmüştüm demiştim ya ikincisini anlatmadım
|
hatırlıyorum adın ......... dı
|
herkesin bir baharı yokmudur adı mühim değil ama şiire konu bi baharı vardır herkesin
|
Dünya yıkılsa üzerime son sözüm yine iki kelime otur kalbimin üzerine öyle kal aşkım....
|
.....
|
paylaşım için tşkler
|
bu güzel şiiri paylaşmak benim için büyük bir zevk arkadaşlar yorumlarınız için tşkler...:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
emegıne saglık cok hos ıçım kıpır kıpır oldu 2003 başkale ve hergun radyoda defalarca adın bahardı çalıyor(um) başım bulutlarda.:1:
|
birzamanlar bu parçayı çok severdim
ßæ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
coook güzel gercekten....tşkler
|
BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM HELİNN
|
|
|
çok güzel bi şiir ayrıca soner arıcada güzel yorumlamış eline sağlık sağol firari paylaşım için tşkler
|
sağol kardeş
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:52 . |