![]() |
goldberg
merhaba arkadaşlar ben kendimi tanıtayım:
ilyas tekirdağda oturuyom 18 yaşındayım buraya lanforce yani abimin tavsiyesiyle geldim esmerim boy 1.78 kilo 64 çevrem tarafından çok sevilirim inşallah sizede sevdirrim bu sene ünivli olucam(kendime güvenim tam ondan) futbol basketbol vede baterist olduğum için müziği ve tabikide kızların düzenledikleri partiler benm vazgeçilmezlerimdir. |
"Baterist" hmm .. :) Çok Güzeel .. :)
Ki$isel Sayfan Hayırlı Olsun Goldberg :2: |
hoşgeldiniz hayırlı olsun sayfan..:)
|
Sayfan hayırlı olsun...:)
|
KİŞİsel Sayfaniz Hayirli Olsun...
|
hayırlı olsun sayfan...
|
ohh be nihayet anladık kim olduğunu bi ara sizin okula öğretmen olarak gelicem diye kötü bi şaka yapmıştın bizde kara kara kim olduğunu çözmeye çalışıyoduk...neyse sayfan hayırlı olsun...
|
kişiselin hayırlı olsun.. kurallar gereği kişisel sayfan üye adınla aynı olması gerekiyo.. düzeltiyorum.. ii forumlar..
|
teşekürler arkadaşlar :46:
|
ha neşşla daha ilk günden kendimi düşündürdüysem ne mutlu bana :72:
|
Alıntı:
E ARTIK NORMAL ŞAKALAR YAPARSIN İNŞ....:2: |
işte ben böle şaka yaparım:11: (eğer küçüksen belki gerçekten hocan olurum):11:
şimdi düşünüyomda keşke şakayı devam etirseydim diyom bakalım yolun sonu nereye varacaktı:78: |
valla forumdaki sibology kolera haeshin dertkolik ve tod la aynı sınıftayız yani bu şakan hepimizin kalbine indirdi o günden sonra nette isim kullanmamaya özen gösterdik...SAYENDE
|
:11::11:
|
SEN GÜLMEYE DEVAM ET İNTİKAMIMIZ ACI OLACAK...
|
hadi bakalım:20:
|
sayfan hayırlı olsun:2:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ben resimlerle oynamayı sewerim hediyem olsun:2: |
sağol, teşekürler:78:
|
bişi diil ee alıştın mı foruma?
|
ooo bi türlü bırakıp gidemiyom allahtan önceden yoktum.yoksa össye hiç çalışmazdm :72:
|
ii sewindim:2:
|
bende sevinmene sevindim:4:
|
Hayir En Çook Ben Sewİndİm
|
neden :20:
|
ayy çok soru soruyosun ama:)
|
ben sorarım:72:
|
haftaya pazartesi gününe kadar yokum.herkese kib:4::4:
|
oke sende k.i.b ....
|
ooooooooo goldberg sen bu forumda....:89:
kızları bırakıp nasıl geldinnnn |
hayırlı olsun kişiselin..
|
sağolun arkadaşlar daha fazla dayanamadm geldmm :72:
|
Kişisel sayfan hayırlı olsun. :2:(Biraz geç oldu artık affet, bu bölüme göz atabilme şansını yeni elde ettim.)
|
affatim bile eyw.....:1:
|
geldnmi :20:
|
Hıı geldiimm ..
|
eeeeeeee npyon moralin çk bzk gözküyo aslnda bnm olmsı lzm snin daha fazla gzkyo yada bana snr oldn dğlmi :20:
|
hadii ya o kdr mı belli oluo :S ..
yok moralimin bozuk olması senden kaynaklı diiL .. seninde sınavdan dolayı mı bozuk olması gerekio?? |
yokya grçi brdan anlatınca herks görblr ama nese. işte dün hani kankm çğryo ddm ya çktm hata sn yine kstn işte o zmn bi kaç şey oldu cnm hala sıkkın o yüzdn:65:(anltymmı anltmyymı arasnda kldm ama anltmsm daha iii olr çnkü abmde gryo ya buraya ondn):18:
|
hmm .. valla ben cok ii bi dinleyiciyimdir tanıyan herkes bilir .. ama genede sen bilirsin ..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:32 . |