![]() |
çiçek
Arkadaşlar Buda Benim Kişisel Sayfam Aranizda Olmak Istiyorum Kabul Ederfseniz Sevinirim
|
ÇİÇekcİm KİŞİsel Sayfan Hayirli Olsun Kiz:1:
|
teşekkür ederim haydi gel çay içerim:caylar::caylar:
|
Ya Karnim AÇ Çayin Yaninda Bİde Çay Olsaydi Nese Hazirla Bİrazdan Gelİrİm :85:
|
çayın yanında pasta var
|
Tamam O Zaman Hemen Gelorommmm:11:
|
AkŞama Balik Var Haberİn Olsun :85:
|
mattet nerdesin ben çiçek merak ettim:20:
|
hayırlı olSun sayfan..:):1:
|
teşekkür ederim
|
sayfan hayırlı olsun. aramıza hoş geldin umarım daimi olsun.. güzel paylaşımlarını bekleriz.. ii forumlar..
|
çok teşekkür ederim :1:
|
hayırlı olsun e artık misafirin olurum arada bir...ama biraz kendini tanıtsan hiçç fena olmaz...
|
meraba ben öznur
|
memnun oldum benim adım nickten anlaşılıyo zaten ama bu açıklama pek yeterli olmadı:20::65:
|
benim öznur kendimi daha nsıl tanıtırım sen söyle ben yazırım
|
İstinalar kaideyi bozmaz,bi civan bu civarda fazla tozmaz.
Elimi verdim,kolumu kaptın,gözümü çektim,aklımı aldın. Yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsada yıkılmaz tahtım. Canım yanar ödün kopar canım,tabularımı kendim yazdım. iSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ,KURU YANINDA YAŞ TELAŞ YAPMAZ eLİ UZUN ALEMEN,CEBİ DE TENHA,SİVRİ DİLLERİN ALAYI KESİLİR ANLA. Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı. Kimlere kaldı artı? Sendeniz bir boş vakit arakladın,poponsa yan gelip de yattı. Yine mi komada marti? İşlevsizlerin hepsi karttı. Hnaginiz bu piste havlu attı? Vaktim geldi çattı,kiminde temmuzun yakıydı,kmisi marttı. Cebinde biriken az buçuksa şanstı. İşler organize edildi ve amiral battı. |
yprak nerdesin senden özüe direrim:19::19::19:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:53 . |