![]() |
şiirlerim
SENI DUSUNUYORUM Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? sen bir daha bulmaya dün aksam yine seni düsündüm, birsey takildi bogazima aglayamadim ÖLÜM`mü? yoksa SENSIZLIK`mi? korkuttu ayirt edemedim cünkü fark yoktu, ÖLÜM sensizlik SENSIZLIK zaten ölüm . |
ÖZÜR DİLERİM
Canim dersin canin ciksin der... Bikmaz sürekli hancerler... Yeter artik vazgec sevmekten... Aglama bu gece Hüzün Gülü Özür dilerim... Hayatına girdiğim için Seni çok sevdiğim için Sana bir ömrü denk tuttuğum için Özür dilerim... Hayatından bir parça olduğum için Seninle geçen anlarda zamanı unuttuğum için Seni sende bulduğum için Özür dilerim... Saçlarının kokusuna hasret uyandığım için Her gece seni düşünüp yattığım için Senden daha güzelini bulamadığım için Özür dilerim... Sana bu sevgiden daha aşşağısını veremediğim için Senin istediğin gibi yani alçakça sevemediğim için Gözlerine baktığımda yüreğim titrediği için Özür dilerim... Her gece uyku yerine senle yattığım için Uyandığımda hayal meyal seni gördüğüm için Ben bu ömürden vazgeçip seni sevdiğim için Özür dilerim... Güneşin doğuşunu senin gülüşünle denk tuttuğum için Batışını seninle mehtap eşliğinde izlediğimiz için Hayatında bir tane olduğum için Özür dilerim... Adına şiirler yazdığım için Yanında kendimden geçtiğim için Seni sevmekle suç işlediğim için Özür dilerim... Herşeyi dahada imkansızlaştırdığım için Geceleri seni düşünüp uyuyamadığım için Kör karanlıkta bile bana bir ateş olduğun için Özür dilerim... Hayatımda bir güzel anı olduğun için Resmine baktığımda ağladığım için Aşk bize yasak olduğu için Özür dilerim... Yaşam bu kadar acımasız olduğu için Gülüşün dünyalara bedel olduğu için Beni benden aldığın için Özür dilerim... Özür dilerim... Özür dilerim... |
ISTE SENI BUNUN ICIN SEVDIM Çünkü kendi yaşam yolculuğun için Ne varsa gönlünce değerli olan Gökkuşağı gibi saydam ve yalın Yüreğini yüreğinle bana yansıttın. Çünkü yolu senin yoluna karşıt Nice ayrı dünyaların insanlarını Anladın yıllardır sevecenlikle Hepsine de dost elini uzattın Çünkü umutları da hüzünleri de Ne güzeldi seninle başbaşa yudumlamak Yaramaz çocuklar gibi kıvancımı da Acılarımı da sevgiyle paylaştın Çünkü seviyorsun sen öz varlığını Tüm ruhunla önemsiyorsun kendini Her uzatışında sevgiyle ellerini Kalplerimizin sıcaklığına alıştın Çünkü doğal akışında yaşamın Barış adına dirlik düzenlik içinde Özenle, sevginle, yüce gönlünce Yeni dünyalar yaratmaya çalıştın Çünkü sen insanca onurunla varsın Gözyaşımı sildin saf duygularınla Sevda türküleri gibi rengarenk Açtın bana, benliğime karıştın İşte ben bütün bunlar için sevdim seni |
SENI BÖYLE SEVDIM Seni ikimizde seviyoruz anlasilan, Birbirimize inat, kiyasiya Hiçbir rakip birbirine bu kadar yakin olmadi Seni seviyor olmam ama onu sevmiyor olamamam bu isin kötü yani Seni ikimizde seviyoruz, Ben ikinizi de seviyorum. Onun beni sevip sevmedigi bilmiyorum. O beyaz atli prens, Bense bu masali anlatan. Ya sen, Beyaz atli prensin öptügü uyuyan güzel mi, Yoksa bu masali anlatan kisinin dizlerinde uyuyan güzel mi? Beyaz atli prensin öptügü uyuyan güzelsen uyan Çünkü masal böyle devam ediyor. Eger masali anlatan kisinin dizlerinde uyuyan güzelsen Ister uyan, ister uyanma, Çünkü o seni her halinle seviyor |
AGLaMa HüZüN GüLü*~.. Kaldinmi yine kendinle bas basa Hüzün Gülü Aratiyor mu gecen günün dünü Yasamiyor sanki ölü... Agliyor bu gece yine Hüzün Gülü Yildiz gözlerde yine mi yas var.. Yine mi kalbini kirdilar.... Egme kaldir basini... Aglama bu gece Hüzün Gülü Biri var canim diyen... Biri var Gülüm diyen... Biri var halini bilmeyen... Aglama bu gece Hüzün Gülü... Sana kalkan Eller .......????? Her gün kiran diller ......????? Birak Allahin´dan bulsun... Aglama bu gece Hüzün Gülü.. |
çok güzel şiirler emeğine sağlık :1:
|
güzel paylaşım emeğine sağlık.. :1:
|
beğendim şiirleri..güzeldi.saol
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
teşekkürler sertaç :1: sağol
|
:1:
|
paylaşım içinnnn teşekkürlerrrrrrr
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:10 . |