![]() |
Galatasaray Taraftarları Grubu
Galatasaray Taraftarları Grubu Arkadaşlar sitemizin ilk klübünü kurmuş bulunmaktayız. İsteyenler aramıza katılabilirler. Not: Liste Güncellenecektir. Üye Listesi 35- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]1- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] (Yönetici) 2-[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 4- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 5- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 6- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 7- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 8- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 9- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 10- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 11- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 12- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 13- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 14- SiYo 15- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 16- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 17- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 18- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 19- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 20- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 21- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 22- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 23- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 24- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 25- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 26- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 27- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 28- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 29- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 30- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 31- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 32- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 33- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 34- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 36- [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 37- |
bende üyeniz olabilirmiyim... :11:
|
efet üyelerimisi buyursun :78:
satan22 feneri bırak gel üyemis ol :85: |
Nasil üye Olacaz?
|
aynen nasıl üye olacaz
|
çok basit
oldunus bile :11: :11: ya imzanıza alosarın yazdığı şeyi koyuyorsunuz o kadar daha yeni kurulduk arkadaşlar fikir birliğiyle şekilleneces :85: |
arkadaşlar ilk mesajımdaki kodu imzanıza kopyalayın tamamdır. zaten sizi listeye de ekledim. tşkler.
|
Saol Dostum
|
dostumm alosar benim zamanım kalmadıı.. gitmeliyim şimdi... sana zahmet benide dahil et.. :D
şifrem: dermişim... :D ölümüne gs li ::lastdesigner:: |
kardeşim senide ekledim
|
eywallah saolasın dostum...
|
arkadaşlar size söylemek istediğim birşey var.dernekte olanlar en azından eklenen konulara bir bakıp ufacıkta olsa bir yorum yaparlarsa sevinirim.:85: sonuçta o haberler bilgiler sizler için ekleniyor.:85: en azından dernektekiler bunu yapmalı diye düşünüyorum :85:
|
ben de katılmak istiyorumm
|
hoşgeldin canım aramıza :2:
|
hoşgeldin çikolata armıza senide ekledim :1:
|
@senso'yu unutma dostum...:)
|
tamam senso sende eklendin :1:
|
benide üye yapııııııııııııııın??????:D
|
seni ekledim raul hanım :72: :11:
|
bende üye olmak istiyorm:78:
|
senide ekledim PeaC_eR :1:
|
tşkürlerrr :2:
|
beni de ekleyin
|
aydın abim sensiz olurmu :2:
|
alosar abi benide eklesen çok ii olur valla:)
|
ben ekliyorum :D
|
yeni giriomm yaw burayaa....:11: klübünüz varmış dmeek....:72: eiii hayırlı olsun bakalımm....:72:
|
sen zaten ajansın şüpheleniyom ben :72:
|
yok cnm ne ajanıı...:72: :11:
|
annadım ben annadım :11: zaten 1905 oyununada geliosun hep :72: satan yolladı dimi seni :72: yoksa içinde bi cimbomlu varsa saklama gel :72:
|
allah korusun gsli olmak mı...:72: nie yakayım başımıı...:11: size yardım için o oyuna geliomm...:72: zten bu klübün ömrü kısa olur...:11: boşverin yaw...:11:
|
de get o zaman :11: :115: :87:
|
gidiomm yaw....:11: bi uğriiiim dediimm...:72: neler var....:11:
|
zaten burayıda geyik yaptık :11: tüm taraftar arkadaşlardan özür diliyorum :72:
|
zten kimse gelmioo yaw...:11:
|
hadi ordan :11:
|
:11: nese yaw üzmiiim fazla sizi....:72: