![]() |
+18 Yine Satanistler
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] +[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
iğrençç yaa....allah akıl versin ne diyeyim...
|
iğrenç şey ya ...........
|
hemen inanmayın gördüklerinize belki montajla yapılmıştır ne bilelim:85:
|
teşekkürler yorumlarınız için
|
şaHsına munasIr paYlasım..........:18:
|
teŞekkÜrler Yorumlariniz İÇİnn
|
:D
|
Alıntı:
:4::4::4: |
yhaw maTTet sen kendiNde msn.... ? foruma özellikle kafan güzELken mi giriosun ??
|
yok Ya Kafam GÜzel Olsa Dahada SaÇmalarimmm Senİn TaktİĞİn GÜzell Ama Daha Keyİf Verİcİİİİ
olmazsa Takilalim BİgÜnnnn |
:11: ben kafam güzeLken giryorum deMedim ki!! .....;)
|
ya Bende Demedİm Kİİİ Kafan GÜzel Dİyeee
ama GÜzellİĞİn Kokusu Taa Burdann Hİssedİlİyo Yazindannn neyse Yİnede TeŞekkÜrler |
hayDa....nasıL yani.... kişiselime geL de bi anlat konuyu daha fazla meşgul etmeyelim..... ;)
|
teŞekkÜrler Cikmam Lazim Sonra Uzun Uzun KonuŞalimmmm
|
Arkadşlar Bu Korku Bolümünü Forumdan Kaldiralim Ya
|
teşekkürler yorumların için
|
Alıntı:
neden? ki gayet güsel..:D |
teşekkürler yorumlarınız içinnn
|
ıyyyyyyyyy bu ne yaaaaaaaaa!!!! demiicem
ellerine sağlık demek ki haketmiş :D |
yoksa sende mii o kabileden sinnn :72:
|
sence olabilir miyim?
|
ooo onların içratını destekler gibi yorumun war diyecemmm amam ............... noktaları sen doldurrrrr
|
aman allahın bu ne ya iğrenç :18:
|
yok ya ben onlardan olamam Allah korusun...
bakma böle yazdığıma sıkılıorum sadece ve kendi kendime eğlenmeye çalışıorum... |
iyyi seninn adına sewindimm keyfine bakkk
|
:2: tşkler katılır mısın?
|
saoll kardeşşş ben birazdan cıkacammm onun için sen keyfine bak deddimm
|
tmm o zaman ;)
|
teşekkürler
|
iğrenç bunlar fazlasıyla çıldırmışlar ne mide var adamda yaaa bunların yaşamaya hakları yok
emek verdiğin için tşk |
mattet yaw senin bana kastinmi var..:72: ula şimdi herkes satanda böyle yapıyo diyecek..:72: yok tobe elimi ekmeğe vurayımki benim bunlarla bi alakam yok arkadaşlar..:72: ben uysal olanlardanım..:72:
|
:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şakasına takıldımm abii sna espiiri anlayışınaa sığındımmmm beniii yanlış anlamamaaaa :72: |
Alıntı:
yok abii senii tanıyorummm şakasına takıldımmmmm affet beniiiii:72: |
abi emeğine sağlıkda ne biçim şey yaw bir kaç tanesine baktım gerisine bakamadım yinede
|
Alıntı:
suzungell bende bunların yaşamını tetikleyenn inançları olduu internette çok araştırdımm çoğuuu yaşı küçük genelde insanlarııı bu tarikatın mensubu yapıyorlarr uyuşturucuylaa beyinlerinii çürütüp kendii inaaçsal ( kalıtsal ) bilgileriniii aşılıyorlarrr ben ve sana garip ilginçç gelennn olaylarıı uyuşturucunun yok ettiiğii beyinlere sıradan olay mış gibi geliyoorrr teşekkürlerr yorumlarınnn içinn |
ALLAH kimseyi böyle yapmasın abicim çok zor ALLAH YARDIM ETSİN ALLAH DOĞRU YOLA GETİRSİN BÖYLE İNSANLARI
|
inşallahhhh
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:56 . |