![]() |
Gao
öncelikle nıckımın açılımını paylaşmak istiyorum sizlerle
GAO: Günahsız Aşk Olmaz :27: adım sera bu sene 22 ye giricem allah izin verirse okul bıttı yanı lise unı tutturamayınca ekmek parası için iş hayatına atıldık :11: bi firmada ( isim vermek istemiyorum reklam olmasın ):11: sekreter olarak sürünüyorum.Ama bi dahakı sene giricem yıne sınavlara öss beni kovana kadar yeter artık bıktık diyip bi yere yerleştirene kadar devam.:72: Övünerek soyluyorum VANLIYIM.çünkü vanı ve vanın insanlarını çoooooookkk seviyorum.gidip görmeyenlere mutlaka tavsıye ederım.VAN VALİSİNE SESLENIYORUM ''PİRİMİMİ İSTERİM '' neyse benı zamanla tanırsınız zaten.FORUMDAKİ HERKESE SELAMLAR.burda çok iyi vakit geçiriyorum ve çok mutlu oluyorum.herkese teşekkürler.byyy :25: |
sayfannn hayırlıı olsunn ESRA
|
Sayfan hayırlı olsun.. Kurallar gereği kullanıcı adınla kişiselin adı aynı olmak zorunda.. değiştirdim haberin olsun..;)
|
hayirli Olsun KİŞİselİn
|
Alıntı:
|
kişiselin için güSel açıklamalar yapmışsın..:)pozitif .. gülüşün falan..;)
Sayfan hayırlı olsun..:) |
en derin sevgi ve saygılarımla hayırlı olsun diyorum sayfan. İyi günlerde kullan. :)
|
sayfan hayirli olsun olsunnnn:)
|
sayfan hayırlı olsun
|
hayrlı uğurlu olsn
|
kişiselin hayırlı olsun...
|
hayırlı olsun da biraz daha dikkatli olsan iyi olur kişisel sayfalar bölümüne birden fazla konu açmak yasaktır iyi forumlar :2:
|
sayfan hayırlı olsun 'sera'
|
Kişisel sayfan hayırlı olsun Sera.
|
hayırlı ols...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:52 . |