![]() |
Szice KAĞITTA ne yazıyor??? :)))) (:
Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün lan felekten bir gün çalayım bari deyip bir bara gitmiş..
Barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıda tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş... Kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam kağıda bakmış bakmış hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip "ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda" diye sormuş arkadaşı kağıdı okur okumaz "sakın bir daha beni arama arkadaşlığımız sona erdi" deyip yanından gitmiş.. Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına "ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor" diye bu sefer onlara sormuş... Anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış adam artık çıldırma noktasına gelmiş "len demiş bunu en iyi anlayan doktor olur nede olsa onların yazısı karışık" deyip bir doktora gitmiş... Doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasına girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok... Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmış ki doktor kendini asmış tavanda sallanıyor ! Adam en sonunda pes etmiş "len bu kağıt başıma çok işler açtı başkasınında hayatını karartmasın bari" diyerek kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. O akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kaçacakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca birden "çabuk paraları yerine koyun demiş" ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler... Evet hikayenin sonuna geldik.. soru ne dersseniz hepinizin de merak ettiği gibi kağıtta ne yazıyor sorusu olacak... ipucu: Cevap yazının içinde saklı (öyle diyor sorunun mucidi) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
allah allah yav ne yazıyomuş :20:
|
??????
|
bu soru bir şirkete iş başvurusunda bulunanlara sorulmuş bir soru...
yani cevabı tek ama ,insanları ölçme amaçlı bir soru... Cevabını düşünün bence mantıklı bir soru.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ruya yazıyordur kesin kesinn
|
hikayenin kendisi yazıyor
|
Alıntı:
|
Alıntı:
amac ölcme degerlendirme olunca cevabın önemi artıyor!... Ama cevap cok basit,TEK KELİMELİK BİR CEVAP!... |
daha önce başka forumda okumuştummm ((( rüya )))) cewap olarak werilmiştiiiii
|
yok benim cvp farklı... iide rüya olursa nie doktor kendini öldürsün hırsızlar nie parayı bıraksın ki; biraz mantıklı düşününce rüya olmadığı ortaya çıkar zaten ...
|
sen yine de düşün zaten mantık olaylarııı değill kii hikayede gecenlerr ancakk mantıklı düşünülürse rüya tanımlana bilirr
|
Ya soru aslında sasırtmaca gıbı.Soruda iki kağıt var. Birincisi,soruyu okuduğumuz kağıt(sımdıkı net sayfası yanı). İkincisi, hikayede adamların bir şeyler yazdığı kağıt. aslında , ikinci kağıda şartlanıyor ve o kağıtta ne yazdığını bulmaya çalışıyoruz.halbukı, soru birinci kağıtla ilgili. Ve O’nun da cevabı basit. Soru: “Bu kağıt’ta ne yazıyor?” Cevap: “Bu kağıt’ta bu hikaye yazıyor”.
|
banka hırsızıı bu yüzden mii bankayı soymaktan waz geciyorrr hayırr hiç mantıklı değil rüyadırrr rüyadırrr
|
Alıntı:
kısmen haklısın... ama cevap tek kelime dedim ya... yok eğer cvp senin dediğinse doktor nie intihar etsin ki,,, Madem bir işverenin sorduğu soru biraz dikkat gerektirecek soru olsa gerek Yani odaklandığınız dışında bişi |
walla o kağıtta ne yazıldıını bilmiyorum
|
:D
|
en mantıklısını ben deddimm adamm rüya görüyorrrr başka mantıklı acıklamasını düşünenn warsa yazssınn weya cewappp yazılsınn artıkk
|
Alıntı:
o zaman kağıtta bu "hikaye" yazıyor |
yaw mattetcim rüya rüya die tutturmussun ben olsam seni işe almam :72:
|
Alıntı:
yaw mantık diom ya.... hikaye yazsa ve sen hırsız olsan parayı geri bırakır mısın hayırrrrrr başka bişey tamam belki birçok cvp var ama mantıklıdır hepside... bizim patronun istediği cvb doğru cvp olcak :) |
gercekte her işweren benii işe alır abartmayayım ama sen rüya da benii işe almazsınn gerçekte görsen eminim benii işe alırdınn yanıı bu kadar neet cewapp rüyadırrr sen yanılmayasın sakınnnnn :72:
|
tamam mattetcim belki kişisel etkilemede çok başarılısın ama ya işveren
elemanı görmeyecekse, ya sadece cvba bakarsa ??? |
ben bu soruyuu 8 yaşımdan beriiii duymuşluğumm warrr we heppp werdiğimm duyduğum cewap yukarda yazdığım cewaptırr yoksa küserimmmm :65:
|
düşün matte düşün başka cvp da bulursun :D
|
buldum kağıtta ''Ne yaptığını biliyorum'' yazıyor
|
bildiğim cewabi neden düşüneyim kiiii sen düşünn ya cewap benim yazdığımdan mantıklı değil se ne yapacannnnn
|
Alıntı:
Doğru mu? |
tebrikler doğru cevap; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
(Daha doğrusu firmanın istediği cevap buymuş) Çok fazla merak ettiği için adamın başına gelmeyen kalmıyor ama kendine zarar verme pahasına kağıtta yazanı öğrenmekten de birtürlü vazgeçmiyor.Şirket bu noktada en mantıklı cevabın ya da yapılması gerekenin "vazgeçmek" olduğunu söylüyor. Yani asıl önemli olan kağıtta yazan değil gerektiğinde vazgeçmeyi bilmek ve gereksiz hırs yapmamak.. Kağıtta.. ''Ne yaptığını biliyorum'' yazması..bu soruyla hikaye daha da anlam kazanıyor.Yani herkesin büyük sırları olabilir. Okuyanların aaa böyle cevap mı olur diyeceklerini tahmin ediyorum.çünkü ben de aynı tepkiyi verdim firmanın asıl ölçmek istediği şey mantıklı davranmak, zarar verecek derecede hırs yapmamak olabilir. Ama gerçekte de öyle değilmidir zaten?Gereksiz yere inat yapmanın kimseye faydası olmazgerektiğinde vazgeçebilmek de bir meziyettir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
pee ele o kadar düşündük bu muymuşş
|
ewet herkesin sırları olabilir ve ''ne yaptığını biliyorum'' yazılı bi kağıt insanı kuşkulandırabilir ve bazı tepkiler göstermesi beklenebilir.
ama bi kağıtta sırf bu yazıyo diye anne babanın oğlunu evlatlıktan reddedeceğini düşünmüyorum...firma birass saptırmış bence kuzen... |
Way be nasıl buldum ama...
|
Alıntı:
haklısın kuzen... dedim ya bende cvbı ilk gördüğümde şok oldum ... ama sonuçta sadece bi değerlendirme sorusu... adamların beklediği cvp da bu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:25 . |