![]() |
Dolmuştan İnmek İçin Söylenebilecek Müthiş Komik Sözler...
- Şöför bey inecek var..
- Müsait yerde mi? - ee...evet - Abi durakta salla bizi..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] -Şöför bey muhteşem bir yerde indirir misin ! (Gerçektir yaşanmıştır) Şöfor de ; - Size layık değil ama teyze ! der ve indirir...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] -Müdür bizi sağda tükürüver[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] -Hadi artık inek +Ne ineği Nan ne diyon sen? -Artık İnek diyom İnek +ulan... -kıtmısın yaw!?! ne laf anlamaz şeysin inek... -sensin Nan inek.![Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] -Abi ışıklarda indirir misin? -Neden karanlıktan korkuyor musun?[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] -Hacı amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladım? -Şöför amca: İlerde cami var hacım orda indireyim mi seni?[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] -şöfööörr sağda silkele bizi -buyur abi? -indir Naaan.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sigorta hastanesinin önünden geçerken -Abi beni sigortada bırak...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] -Sağda inebilir miyim? -Soldan inilmiyor zaten kardeş...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ALINTI.. |
:11:
|
müdür sağda bizi tükürüwer:72::72:
süper yaa:D ßæ |
-Abi ışıklarda indirir misin?
-Neden karanlıktan korkuyor musun?[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :11:tşkler.. |
Bütün Komik Sözleri Yazmışsınız Bi Tanede Ben Yazayım
Şöför Bey Beni Müsait Bi Yerde Fırlat... |
:72: süperrr
|
<Abi durakta salla bizi..>ÇOK KOMİK YA BU LAFLARIN HEPSİ ELLERİNE SAĞLIK!
|
Müdür bizi sağda tükürüver
çok komikler ya:D tşk ler... |
:11: saoL adminim..... süPerdi hePSi..... :72:
|
tsk paylaşım için...
|
:11::11::11: bir tane de benden
abi çöp kutusunun orda indiriver bi zahmet :11::11::11::11: saol süperdi valla |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:05 . |