![]() |
bitlisli.esmer
SLM ARKADAŞLAR ARTIK BENİMDE KİŞİSEL SAYFAM VAR...HERKESİ BEKLERİM.
18 YAŞINDAYIM ADIM SENA LİSE ÖĞRENCİSİYİM BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ OKUYORUM BİTLİSLİYİM...YORUMLARINIZI VE SORULARINIZI BEKLİYORUM...:2: |
hayırlı olsun senacım sayfan :))
|
Sayfan hayırlı olsun SENA..
kurallar geregi kisisel sayfanızın nickinizle aynı olması gerek.. baslıgı degistirdim. |
teşekkür ederim pandora ziyaretin ve yorumun için...
|
teşekkür ederim ALİ iyi ettin değişemedim ben saol ziyaretin için ve yanlız bırakmadığın için...
|
sayfan hayırlı olsun... gülegüle kullan
ßæ |
saol taner ziyaretin için teşekkür ederim sen sürekli gel sayfama ki güle güle kullanayım!:2:
|
kişiselin hayırlı olsun sena..
|
kişisel sayfan hayırlı olsun Sena sık sık geliriz çayını içmeye :caylar: :1:
|
Sayfan hayırlı olsun!..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hediyem Olsun..:)
|
Alıntı:
teşekkür ederim hadi dur gelmişken bi çayını içelim :1: :caylar: :caylar: |
saYfaN hayırLı ugurLu OLsun...... ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda Benim Hediyem Olsun Sayfanda Hayırlı Olsun Sena :) |
Alıntı:
|
İadei ziyaret yapayım dedim :) Slm sena.
|
Ben Hep Buralardayım Bi Alo Deee Gelmezsem Beşiktaş Küme Düşsün :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
usta bi çay alabilirmiyim???
ßæ |
HOŞ GELDİN!DEMLİ Bİ ÇAY İÇERİZ DEĞİLMİ?
|
misafire çay içermiyiz diye sorulur mu hiç::72:
ßæ |
SEN YABANCI DEĞİLSİN TANER YAA ONDAN!!!:72:
|
istersen çayıda ben demleyeyim haa:D
ßæ |
yok olmaz çayı ben demlerimm sen yiyecek bi şeyler getir gel yeter.
|
tmm sen çayı koy ocağa:D
ßæ |
kaynadı yaa nerdesin senn
|
ben şimdi gelmiyomm arkdaşlarla gezecez:D
ßæ |
öylese sana bidaha çay may yokk hakkını kaybettin:72:
|
aramıza hoşgeldin. sayfan da hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
canım çay çektii bi çay demlesene:D:D:D:D:D
ßæ |
yok canım geçen gün demledim ektin beni artık sana sayfamda çay yok sen geç sayfana çayıda demle geliyorum ben:2:
|
saatin çıldırtıcı tiktaklarında yazıyorum bu satırları... içime işliyor geçen her dakika elimi uzatıyorum saati durdurmak için hiç durur mu akan nehir? zaman ahh zaman nelere gebe? hani geçerdi yürek ağrısı? hani gülerdi tebessüme hasret yüzüm? hani büyüdüğümde geçerdi yaralarım? hani ya hani...........? elim boş yüreğim ağrılı yüzüm yok... kan kaybediyor içimdeki umut kırıntıları tutmak istiyorum bi yerlerden diken gibi batıyor hatıralar... acıyor acıtıyorum... kupkuru bir bahar yeli gibi.. geçtiğim her yeri dağıtıyorum... şehir benden gidiyor aslında ben; ben kendimden taşınıyorum.. her yaprak savrulması seni alıyor şehrimden.. aslında ben; ben taşınıyorum yüreğinden.. ben kaderimi siliyorum.. aslında ben; ben seni gönderiyorum içimden.. gidiyorsun ya tik taklar susuyor zaman beni vuruyor senli yerimden.. aslında ben;ben senli beni öldürüyorum içimde... |
Hani sen gelirsin ya aklıma, İşte o an kırkikindi yağmurları başlar yüreğimde Gözlerimdeki yaşlar, yarışır bulutlarla… Ne zaman aklıma gelsen Masmavi bir deniz olursun, Bense gözlerine mahkum bir forsa… Ne vakit aklıma gelsen, Tüm hücrelerimde ayak seslerin duyulur Yürürsün, benliğimin her zerresinde… Aklıma her gelişinde, Bir ben olursun, öyle bir ben ki Baştan aşağıya sadece sen… |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:53 . |