![]() |
Basbelasi
SELAM HERKESE... BEN 16 YAŞINDAYIM BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM ARANIZDA BULUNMAKTAN ÇOK MUTLUYUM...HERKESİ BEKLERİM SAYFAMA :2:
YAKAMOZ -------------------------------------------------------------------------------- Şimdi anlatamam yüreğimde ki acıyı! ağlarsın,üzülürsün..bana dönmeni istemiyorum..sen benim yokluğumu hissettiğinde zaten üzüleceksin yeteri kadar..şimdilik pek fazla konuşmak yersiz,göz yaşlarım acımı anlatmaya yetersiz!! sen mutlu ol tamam mı? tamam de sevgilim.. hiç üzülme olur mu? yaşamak istediğin ne varsa yaşa ve mutlu ol.. hatırlama beni hatırlarsan üzülürsün biliyorum.. seni ne kadar sevdiğimi, yarı yolda bıraktığım gelmesin aklına, gelirse kahrolursun biliyorum.. ağladığıma da bakma,inan mutlu ol diye bütün savaşım.. mutlu ol söz ver bana.. hadi söz de!! gelmeyeceksin!! geri dönmeyeceksin,söz ver!!! çok geç oldu saat gitmeliyim.. merak etme sen beni..ben böyle iyiyim.. sakın aklına gelmeyeyim,arama beni olur mu? sakın arama..üzülürüm arasan..üzülmemi istemezsin değil mi? kıramazsın sen beni..arama.. bakma boynum bükük durduğuma sadece yaşananların anısına üzgünüm..kendim için değil senin için savaşım..sen mutlu ol tamam mı? hadi söz ver..aramayacağım,unutacağım de!! tamam kendimi kandırmayacağım.. gelmeni beklemeyeceğim.. söz.. bak bende söz veriyorum.. beni sevdiğini düşünmeyeceğim.. aldatmayacağım kendimi.. ama şimdi git..sakın çağırma beni bi gün pişman olursan..gelmeyeceğim.. mutlu ol sevgilim!! söz ver bana... inan içten söylüyorum mutlu ol!!! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hayırlı olsun kişiselin canım....ilk ziyaretcin ben oldum bak eli boş ta gelmedim..:D
-------------------------------------------------------------------------- GEÇ KALMIŞ BİR "EVET"... Biliyorum belki ki geç kalınmış Bir evet Sana evet diyorum Gece gözlüm Sevgine Sadakitine Saygına Evet diyorum Belki kadının olamadım ama Çocuklarının annası olmaya Bir ömür boyu Sevgine sevgi Saygına saygı Sadakatine sadakat Ruhumda senle Kalpimde yaban bir gül Sana geliyorum Sevgisine karşılık bulamamış bir kardelen gibi Aşkından deli divane olmuş leyla gibi Acımı hasretimi içime gömüp Sana geliyorum Gece gözlüm Selvi boylum Evet diyorum Sana .... |
hoşgeldin sefalar getirdin..:caylar: bide çayımı iç soğuk dısarı için ısınır :D :64:
buda kendi yapımım pek ii olmadı ama idare eder artık... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sayfan hayırlı olsun..:)bu arada aramıza hg..;)
|
SaĞol TŞkler Zİyaretİn İÇİn ... :d Bu Arada HoŞbulduk TŞkler :)
|
hayırlı olsun sayfan
|
TŞk Ederİm SaĞolun :)
|
Sayfan sana tertemiz bir gelecekle istediklerini getirsin.Bazen uğrarız.
|
sağol herzaman beklerim... :)
|
Slm yakamoz.. ben geldim.. ;) Aşıkmış gibi görünüyorsun bu parça sana gelsin.. |
Sana dokunmak bir mucizeydi, seninle olmaksa bir mucizeyle yaşamak.. Gün geceye döndüğünde seninle olmak öyle güzel ki. Bütün bir gece seninle aynı havayı solumak, dinlediğim şarkılarda seni bulmak. Gündüzümde insanlar, mücadele, kavgalar, çirkinlikler var belki ama gecemde sadece sen ve ben… Belki bu yüzden geceyi sevişim. Sadece sana ait gecelerim, tıpkı kalbim gibi... Dün gece yine uzandı elim telefondaki tuşlara. “Aradığınız numara kullanılmamaktadır” Gülümsedim ve iletilemeyeceğini bile bile defalarca mesaj gönderdim. Her “iletilemedi” raporunda sanki “Buda geçecek. Geçecek değil mi Can’ım?” cevabını okudum… Aradım seni. “Ulaşılmaz” olduğunu bile bile aradım seni. “Ulaşılır” olsaydın keşke. Keşke biraz daha çok gülebilseydik yaşamın bize yaptıklarına. Keşke “Sen” yine yanımda olabilseydin. Keşke şu iç çekmeler olmasaydı. Acı olmasaydı keşke… Keşke… Keşke… “Keşke” kelimesini bilmese, öğrenmeseydik. Hayata tek bağımdı aşkın… Gelirdim yanına sokulurdum… Tüm dertlerden , kederlerden uzaklaşırdım gözbebeklerinde kendimi gördüğümde… Nerden bilebilirdim ki bir gün o gözlerde kaybolacağımı… Umutlarımın, hayallerimin, sevgimin, beklentilerimin, inançlarımın yok olacağını… Nerden bilebilirdim ki; o seyretmeye doyamadığım gözlerinde ölümün beni beklediğini… Oysa ben ayrılığı hiç düşünmezdim. Aklıma gelmezdi sensiz sabahlamak. Sen varken fark etmezdim mevsimlerin döndüğünü. Meğer ellerime kar yağabilir, gözlerime bulutlar değebilirmiş. Sen benim mucizemdin. İşte o mucizeye dokunmak, aslında seni sonsuza dek kaybetmekmiş. Bunu da öğrendim... Aradım seni Can’ım. Ulaşılmaz olduğunu bile bile aradım. Seni henüz özlemiş de değilim, yanlış anlama beni. Ne zaman özlerim bilmiyorum. Hâlâ benimlesin ve hâlâ gecelerim senin; tıpkı kalbim gibi…. |
Çok TŞk Ederm :) SaĞol ...
|
Binmediğim hiçbir otobüs,beklemediğim hiçbir durak kalmadı bu şehirde.
Gittikçe azalıyor hayat! Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin benden gittiğine. Beni hep bulmamak için aradın! Yanılgımdın! Yandığımdın! Ben neyi erken yaşadıysam hep ona geç kaldım! Ağladım çare olmadı haykırdım olmadı! El açtım dualar ettim kabul olmadı! Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim ! Anladım senin bana döneceğin yok. Perişan halimi göreceğin yok. Ben kapıyı hiç kendi anahtarımla açmazdım ki? O zaman anladım gittiğini… Evin kapısı soğuk bir duvar,mevsim sonbahar! O zaman anladım gittiğini… Taş kaldırımdan on yedi adım atıp, köşeyi dönüp çektiğini! Bir dönüm tütün paket paket ciğerlerimde! O bile yetmedi… Tan vaktiyle tanıştığımda anladım gittiğini… Gece ile atıştığımda, Hüznü dirhem dirhem atıştırdığımda, Koca evde sıkıştığımda anladım gittiğini! Evin kapısını tam on yedi kez kendim açtım! On yedi defa kapı komşuma ‘daha gelmedi’ dedim. Onbin defa kendime ‘O gelecek!’ dedim. ‘Gitti’ demedim, diyemedim! On yedi mevsim de beklerim, on yedi ömür de tüketirim. Ben geldim demen için on yedi yanımı veririm. Ama bilirim gelmeyeceksin, aramayacaksın, sormayacaksın… Peki bir ömür böyle nasıl yaşayacaksın? Sanma ki sen bensiz huzur bulacaksın! Bir ömür böyle nasıl yaşayacaksın ? Anladım senin bana döneceğin yok! Perişan halimi göreceğin yok ! Ne unutacak kadar nefret ettin? Ne de hatırlayacak kadar sevdin beni! İçimde öldürülecek bir anı bile bulamayan iki yarım kaldık! Tamamlayamadık BİZİ! Ne yani? Gözleri SANA BENZEYEN bir KIZIMIZ olmayacak mi şimdi? Başkalarımı sevecek seni? Başkalarımı tutacak ellerini? Al geri veriyorum yanlış kapılara vurduğun kilitleri! İçimin mavisi senin okyanusundandı halbuki… |
oo seN sayfa mı actıN? hayırLı oLsun.... yeni gorDum gec oLdu biraz k.baKma..
|
Hee Evet Bende Sayfa AÇtim Baktim Herkesn Var Bende AÇem Barİ Dedİm :) Önemlİ DeĞİl Gelmen Yeter TŞk Ederm Zİyaretn İÇİn ... :)
|
Neden Yoksun ?-KAHRAMAN TAZEOĞLU...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir yıldız sağanağı ve bir yanım veda.. Bir ateşin içinden gülümseyebiliyorum sana.. Çünkü senden öğrendiğim aşk bende bir sadakat.. Tanıdığım bir şey bu bulutlar,ulvi bir el tarafından ağlayabiliyorsa.. Beni de ağlat demeliyim.. Her an birden bire bir sadakatle gelecekmişsin gibi.. Yüzümdeki hazana bak sonbaharın son gününde doğmuşum gibi.. Neden yoksun..Neden parmaklarında kavizler çizmiyorsun artık.. Bilmiyor musun artık bütün eşyalar benimle alay eder oldu.. Bütün sevdiklerimi başucumda görme isteğim bile suç.. Yoksun..Ve perdeleri siyaha soyunan bir günle karşılaşıyorum yok oluşunu.. Şehrin ilk simidini ben yedim..Bütün karlar suskunluğumun ve sensizliğimin üzerine beyaz yalnızlıklar örtüyor.. İlk çayını ben içtim bu şehrin..Sen yoksun.. Yitik bir şehrin korkularını emziren bütün gecelerini buğulu bir camdan seyrediyorum.. Sonun nerede olduğunu bilmeden ve zahir bir hayata feryatlar bırakarak aşikar cümlelerle sinsi ızdırapların ardına ismini kazıyorum.. Bu yüzden anımsadığım Zühre ve bu yüzden adına zahir cümleler bırakmam.. Bir adın kaldı dayanabildiğim hüzünlerden.. Kimi zaman gidenler unutmaz geride kalanları beni avutan.. Kimi zaman evet son kez git ve bir daha dönme kalbimi yıkan.. Dokunduğun yürek aynı marur bakışlarınla izliyorsun bu şehri.. Yüreğinde yas diye tasvir ettiğin ayrılıkların bir gün nefesini senden alacağını hiç düşünmedin.. Adımlarını ne de çabuk sıklaştırdın gitmek için ve neden acele ettin haykırışlarını çığlıklarına adamak için.. Gözlerim kan dolu izliyorum seni.. Bir yerlerde hala varsın biliyorum.. Sen yoksan bu şehri ölümler kuşatır ve bazen bekleyenler değişir adını haykırmak için.. Sonra adın mor mürekkeplerle kazınır vaktin dar ağacına.. Ama her şeyden önce yalnızızdır bilirsin gitsen de yalnızız kalsan da yalnız.. Bu şehir özlediğim bir çift göz için ayakta sanki.. Sanki müptelası olduğum puslu bir gökyüzünde gözlerin.. Sanki bir uçurum düşüyor avuçlarından.. Kaç bahar oldu söylermisin.. Bir sığınma duygusuyla sana topladığım güller gideli kaç bahar oldu.. Ebediyen ölmeyecek ruhumun bir şehri var sende.. ALINTIDIR |
Alıntı:
|
:D hee öyle :20: (=
|
seni içimde intihar ettim -------------------------------------------------------------------------------- deli dolu geçtik ateş hatlarından sevgim korkuyla beraber büyüdü içimde sevdikçe korktum korktukça daha çok sevdim er geç birbirini boğacaktı bu duygular biliyordum neden sonra farkına varıyor insan ayağına takılan bütün taşları yoluna kendi döşediğinin senin yarınlara inancın benden yüklüydü daha cesaretliydin planı çatılmamış yarınlara ektiğin umutlar er geç açacaktı biliyordun deli sevdalı çocuk ruhumun nicelerinin uğruna kıyametler kopardığı değersiz değerlere sırt dönmüş güvenli saflığında bir sonsuzluk buldun kendine ve hayatımızın resimlerini çizdin duvarlarımıza sonra birden yeşil bir kentte ılık bir yaz gecesine astın beni sevdalı ömrümün dakikası beş para etmedi ödedim cümlelerim seni taşımaktan yorgun düştü son sözün ve son anın efendisi olmaya bilenmiş yüreğine yenildim geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim anılar kemirdi yüreğimi felç oldu hislerim zamanın çoktan dibe çöktüğü kum saatimin belinden tek bir saniye bile süzülmüyordu ters çevirmeye cesaretim yoktu çünkü yeniden başlayacak bir hayatın korkağı olmuştum aşkların sonrasında hüzün vardır ya sen hüznü boğarsın ya da hüzün seni boğar ama birisi kanatlarını kırarsa eğer yaralı kuş rolüne soyunacağına yürümeyi denemelisin hayata dönmelisin bunları düşünebilmek bile kendime dönüşümdü ve sonunu infaz ediyordu içimde o gece yüreğimden sağ çıksaydın eğer ölen ben olurdum o gece hayatın lekesiz bir anında seni intihar ettim şimdi katil benim artık güncemde bir boşluksun yavaş yavaş taze anıların altına gömülüyorsun ve sana ait sandığım her şeyin aslında benim olduğunu öğreniyorum hiçbir duygunun tek ilhamı değilsin kendimi keşfettikçe seni kaybediyorum ve ufkuma sensizliği korkusuzca geriyorum |
hoşgeldin sayfanda hayırlı olsun
|
Hoşbulduk tşk ederm sağol.. :2:
|
Faruk K - Bana Geri don
|
Sibel Mirkelam - Tutuklu ...
severken sevdiğinden uzak kalmak o en çok sevdiğine yabancı olmak yüreğini avuçlarımdan aldığından beri kime dokunsam kanatıyorum bildiğim herşey bilinmez gördüğüm herşey görünmez sevdiğim herşey sevilmez oldu çok mu uzak ki dönülmez kim demiş aşk için ölünmez demek ki o beni sevmiyordu Allah’ım yok mu çaresi yok mu bu halin bir ifadesi kalbim ona tutuklu neden hep seven suçlu |
Buda benden sana gelsin....;) |
|
Kişiselin hayırlı olsun yakamoz görüşmek dileğiyle...
|
|
çok çok tşk ederm hepsi birbirinden güzel hepsi çok güzel sağol... yine beklerim ama :)
|
Alıntı:
|
kalbim kötü sözleri duymak istemiyor unuttum demeyle herşey bitmiyor...
|
KüçüğüM..
|
kokunu bırak öyle git aşkım ben sana aşık kalacağım... ben sana aşık kalacağım...
|
slm yakamoz n habersin...
|
a.s iyi sağol sen ?
|
acım hemde çok acım..:)
|
ee acsan yesene bişiler :D neden aç kalıyosn
|
bedavaya getirmek istiyorum da ısmarlayacak birini arıyorum...:)
|
hee gel ben ısmarlayayım :o :D
|
ciddimisin...:)
bak gelirim ha..:) |
Gel :)
Canın sağolsun ne olacak.. :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:10 . |