![]() |
KeNd! HaL!nDe
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Evet arkadaşlar buda benim kişisel sayfam . Ben Erdal Vanlıyım ŞAMRAN6 nda ikamet etmekteyim.
DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın. Düğün olur bayram gelir Dostlar beni hatırlasın Can kafeste durmaz uçar Dünya bir han, konan göçer Ay dolanır yıllar geçer Dostlar beni hatırlasın Can bedenden ayrılacak Tütmez baca yanmaz ocak Selam olsun kucak kucak Dostlar beni hatırlasın Ne gelsemdi, ne giderdim Günden güne arttı derdim Garip kalır yerim yurdum Dostlar beni hatırlasın Açar solar türlü çiçek Kimler gülmüş kim gülecek Murat yalan ölüm gerçek Dostlar beni hatırlasın Gün ikindi akşam olur Gör ki başa neler gelir Veysel gider adı kalır Dostlar beni hatırlasın Aşık Veysel ŞATIROĞLU |
hayırlı olsun sayfanız. fırsat buldukça uğrarım...
|
saydan hayrılı olsun abi:) artık bi elma ısmarlarsın:)
ßæ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sayfan hayırlı olsun erdal abii
|
Abi sayfan hayırlı olsun. Biraz geç oldu ama idare et artık :) Çayınıda artık sen gelince içeriz...
|
Sayfan Heyirli Olsun Erdal Abeeee :D...
Abee Al Benden Sana Bi Çay :caylar: Artık Bende Sayfamı Açtığımda Sen ISmarlarsın /// :D //Güncelleme |
Herkese çok çok teşekkürler :caylar: içinde ayrıyeten teşekkürler
|
hayırlı olsun abi
|
Sayfaniz hayirli olsun :1:
|
sayfan hayrlı olsun abi...
|
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar :1:
|
Koşma
Ala gözlü nazlı dilber Sen d(e) olasın benim gibi Zülfün dökük boynun bükük Sen d(e) olasın benim gibi Bahçende güller bitmesin Dalında bülbül ötmesin Kapından cerrah gitmesin Sen d(e) olasın benim gibi Gül yerine diken bitsin Kuşyerine baykuş ötsün Gözün yaşı sele gitsin Sen d(e) olasın benim gibi Karac'oglan der mert gibi Yanar yüreğim od gibi Bir ok yemiş bozkurt gibi Sen d(e) olasın benim gibi Karacaoğlan |
Arkadaşım sayfan hayırlı uğurlu olsun güzel paylaşmlar dileğiyle:2:
|
Sayfan hayırlı uğurlu olsun abi GÜZELLİKLERİNDE kendisiyle getirsin... Doğru gidiyormuşsun tatilmi,izinmi çay isterim sorra birde elma isterim. |
Teşekkür ediyorum
Ama üzülerek söyliyeyimki çay verebilirim lakin elma :18: Sağolsun bir kardeşimiz bahçeyi silip süpürdüde :D |
Canın sağ olsun abi üzüldüm ama önemli değil.Erdal Abi şu telefon işine bakayımmı ne diyorsun düşüncen.
|
Bence araştıralım nasıl oluyor öğrenmemiz lazım ben bu aralar çok yoğunum ondan dolayı fırsatım olmadı. bakabilirsen çok iyi olur gelişme olursa haberleşiriz. :1:
|
Tamam abi ben yarın bakarım.Teşekkürler abi.
|
sayfanız hayırlı olsun :2:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ßæ |
Alıntı:
Şaka maka senin elma hakkın saklı duruyor bilesin . |
slm sayfanızı daha doğrusu sizi ziyaret edip merhabalaşmak istedim
ama sanırım yoksunuz bi çayınızı içip muhabet etmek istedim neyse burda olduğunuz zaman sohbet ederiz ayrıca sayfanız hayırlı olsun biraz geç oldu ama :72:mazur görün |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:11: bulamdınmı daha büyük bi semaver :72:yoksa bnim çay tiryakisi olduğumun tiyosunumu aldınız :72: napalım bekleriz bayağı bi misafir perversiniz neden derseniz semaverinizden beli oluyor çay olunca heber verin hemen gelirim
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ohhhhhh mis gibi semaver çayı teşekkür ederim biz buralarda hasret kaldık semaver çayına.gelirken boş gelmeyeyim dedim poğaca ve kurabiye getirdim çayın yanına. sayfanda çok güzel güle güle kullan. |
Alıntı:
|
aaaaaaaaaa biz vanlıyız arkadaşım uzaklarda olsakta örf ve adetlerimizi unutmadık çok şükür.bilirsin bizler eli boş gitmeyiz misafirliğe.poğacayı ve kurabiyeleri beğendiğine sevindim afiyet olsun.sık sık uğrararım sayfana.
|
Çok Teşekkür ediyorum her zaman beklerim. :1:
|
günaydınlar erdal sizinle karşılaşmak ne güzel yanılmıyorsam burdasınız
epeydir karşıılaşamıyoruz gerçi bn epeydir yoktum biraz daha doğrusu bayağı üşütmüşüm bni fena etti aman kimseler hastalanmasın siz nasılsınız nasıl gidiyor |
Alıntı:
|
öncalikle dün için özür dilerim netten çıkmak zorundaydm
iş yerinde bi anda bi yoğunluk olunca neti kapatmak zorunda kaldım tekrar özür geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler evet haklısınz bu havalara güvenmemek lazım ama yakalayıncada fena yakalıyor inana bn halen iyleşmiş değilim bu haldede işe gitmek zorundayım mecburen zaten bn işi ekmeyi hiç sevmem |
estağfurullah ne demek Allah iş yoğunluğunu herkese nasip etsin hele bu kriz döneminde. Hastalığınız içinde acil şifalar dilerim . See you later.
|
Alıntı:
|
Evet var ama işler yoğun olunca pek giremiyoruz. Arada fırsat olursa sadece girebiliyorum. Tamamıyla iyileşebilmek için tedavi ve ilaçları tamamıyla uygulamak gerekir diye düşünüyorum. Allah kimseleri hasta etmesin.
|
amin hastalık geldimi gitmek bilmiyor aslında ilaç tam anlamıyla kullandım sayılmaz ama antibyotik kesin kullanmam gerek
bu gidişle kullancam çünkü boğazlarım fena şişmiş:65: |
boğazım demek istedin galiba yoksa sende bi kaç tanemi var :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:52 . |