![]() |
Geri Sayim
arkadaşlar bi oyun buldum geri sayım yapalım bakalım ne zaman sonlanacak varmısınız.
ben 5000 diyorum diğer arkadaş 4999 böyle oyun devam ediyor.oynun kuralı sonu 0 ve sonu 5 olunca şarkı söyleyecez.yani beğendiğimiz şarkının sözlerini yazacaz. |
5000
Kaç Yil Geçti Aradan Ayri Ayri Bitsin Artik Bu Hasret Kavuşşalim Gayri Benim Hasretim Derdim özlem Biliyorum Kavuşurmuş Böyle Seven Biz Bir Elmanin Iki Yarisiyiz |
bende 5001 diyeyim bari gerçi oyunun kuralına ters düştü ama :D
neyse 4999 olsun |
Oyunun kuralı sadece geri doğru saymakmı ?
|
evet bakalım ne zaman sonlanacak ama pek tutmadı galiba:79:
4998 |
4997 say say :D
|
4996
|
4995 bak nasıl tuttu gördünmü :D
|
:11:sonu 0 ve 5 olunca şarkı hediye edecen alttakine hani şarkım
4994 |
aaa bilmiyordum neyse öğrenmiş olduk Ah bu şarkıların gözü kör olsun şarkısını hediye edelim :D
4993 |
:11:ayy alemsin ya
4992 |
4991
sırada şarkı var galiba bak cevap yazarsan şarkıyı unutma :D |
:11:4990
Edremit Van'a bakar İçinde şamran akar Öyle bir yar sevmeşim Her gören ona bakar O süsem o sümbül o gül o bağıdır O inci o mercan beyaz gerdanındır Oynamak sıçramak eğlenmek çağındır Kale dibi kayalık Dibinde oynar balık (Denizde dolu balık) Kızın gönlü oğlanda Oğlan da kıza (ona) yanık O süsem o sümbül o gül o bağıdır O inci o mercan beyaz gerdanındır Oynamak sıçramak eğlenmek çağındır |
4989
|
4988
|
4987
|
4986
|
4985
Giderem Van'a doğru uy aman aman aman Yolum İran'a doğru yar elinden el aman Kes başım kanım aksın uy aman aman aman Kadir bilene doğru yar elinden el aman Vanlıyam hem (men) şanlıyam Kılıcı kanlıyam Özüm sözüm hep birdir Men bu yurda bağlıyam Giderim belesine uy aman aman aman Bahçevan mehlesine yar elinden el aman O yar mennen ayrılmış uy aman aman aman Düşecem ensesine yar elinden el aman Vanlıyam hem (men) şanlıyam Kılıcı kanlıyam Özüm sözüm hep birdir Men bu yurda bağlıyam Ereg'in karı menem uy aman aman aman Gün vursa erimenem yar elinden el aman İstersen gücen bana uy aman aman aman Men sana gücenmem yar elinden el aman Vanlıyam hem (men) şanlıyam Kılıcı kanlıyam Özüm sözüm hep birdir Men bu yurda bağlıyam |
bu şarkıyı na kadar çok seviyorum var ya teşekkür ederim.benim van ile ilgili bi blogum var bu şarkıyı oraya koyacaktım ne kadar aradım var ya bulamadım.kim söylüyo bi türlü bulupta indiremedim.
4984 |
Alıntı:
4983 |
4982 ben matematik engelliym sayenzde birde dersmi calışcaz şimdi ben sarkı bilmiyorum şiir söylesem olurmu örtmenim:72:
|
olur olur şiir söylesende olur. :D
4981 |
4980
Ayaz soğuk her taraf, insanlar düşünceli Nedir demeli, piyon gibi bir o tarafa, birde bu Yaka paça! sille tokat! İtilmişin kakılmışın hikayesi gibi hayat Dön bak aynaya, tanımla kendini Dev misin, cüce mi? yoksa yasayan acemi gibimi? Söyle patron çıraklığın özetini bana! Kısa kısa her dem bulmalıyım kendimi, benliğimi Yolumu şaşırdım, şaşırdım, kaşındım kanattım yaramı Tuz bastı hekim! Dökülür yaprak eylül-ekim; Buralarda ayaz var |
4 9 7 9 |
4978
|
4977 |
4976
|
Açtım'ola Şameli'nin gülleri
Yettim'ola ela gözün sürmesi Bağdat'ın Basra'nın telli turnası Turnam yare selam saldım gel deyi Aşınada karacaoğlan aşına Yeni değmiş onüç ondört yaşına Uzak durma Akpınar'ın başına Turnam yare selam saldım gel deyi 4975 |
4974
|
4973
|
4972
|
4971
|
4970
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak |
4969 |
4968
|
4967 |
4966
|
4965 PAS |
4964
|
4963
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:48 . |